Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5773973 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Bursa'nın canına okuruz biz o maçta merak etmeyin. bursa o güne kadar ligde ununu eler eleğini asar
sorun canına okumak değilki istersen 20 sıfır yen bursa maçıyla stad mı açılır. Adam yerine koymadığın
kulübe onurmu vereceksin. millet sanıyor korkuyoruz bursa kim ya stadını onunla açasın bir pisliği evinizden
içeri sokmak istermisiniz ailenizin önemli gününde onur konuğu yaparmısınız. bursa maçında stadda oynamazsak şampiyonluğun
gideceğini bilsem kesinlikle şampiyonluğu feda ederim genede onları açılış maçına stada sokmam. Bu kadar netim.
Küfür edeceğim edemiyorum. stadı bursa ile açacağız bu kadarmı düştük.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o zaman niye ekme çim yapılıyor, serme yapsınlar her yere
Ben de katılıyorum sana mutlaka arasında fark vardır yetişme çim ile serme çim arasında..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı minsk kartali

güncel zannedersem Deniz bank yazısı güzel oldu.ig_cache_key=MTE5NTYxOTI2MjAzMjI1MDg4OQ%3D%3D.2
ya cati ne guzel gorunmeye basladi :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

sorun canına okumak değilki istersen 20 sıfır yen bursa maçıyla stad mı açılır. Adam yerine koymadığın
kulübe onurmu vereceksin. millet sanıyor korkuyoruz bursa kim ya stadını onunla açasın bir pisliği evinizden
içeri sokmak istermisiniz ailenizin önemli gününde onur konuğu yaparmısınız. bursa maçında stadda oynamazsak şampiyonluğun
gideceğini bilsem kesinlikle şampiyonluğu feda ederim genede onları açılış maçına stada sokmam. Bu kadar netim.

abi defalarca anlattık ama anlamak istenmiyor sanırım :s20:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı firewater

Hayır sermede yapılıyor. Ayrıca çim firmasıda aynısını söyledi. Nevzat Demirdede ekme yapılmadı.

Zaten çimin gücünü zemine çakılan sentetik lifler sağlıyor.

Çevrimiçi Necmi

maliyetli millet o çimin parasını harcamadan tüm stadın zemini yapıyor.
adamlar çimi parkta yetiştiriyor. yoksa serme çim daha az riskli birde bunların türleri varmış geçici serilen
kalıcı serilen vs değişiyormuş

Çevrimdışı minsk kartali

güncel zannedersem Deniz bank yazısı güzel oldu.
sis mi var yoksa yine Istanbul da bugun ? @ahmetx

Çevrimiçi Necmi

Hayır sermede yapılıyor. Ayrıca çim firmasıda aynısını söyledi. Nevzat Demirdede ekme yapılmadı.

Zaten çimin gücünü zemine çakılan sentetik lifler sağlıyor.
nevzat demir ekme yapıldı

Çevrimdışı iyimserure

abi korkma yaa bişey olmaz yeneriz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şaka maka bu başlığı da yedik be. Fakat güzel yedik.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartalpençesi

Şubat sonuna kadar bitecek işleri yazıyorum tahminimce..
+Semer ve kedi yolu biter. +Aydınlatma takılır. +Küfeler az kalmış biter.
+15inden sonra sahada vinç kalmaz ve zemin çalışması başlar ve şubat sonuna kadar 2 hafta yapılır.
+Vinçler çıktıktan sonra dışarı kurulur sonra mebran başlar ama çok az ilerleme olur marta kadar.(Başkan vinçler 1 haftada sökülüyor demişti)
+Koltuk sürekli takılırsa, tamamlanır. +İç işlerde ilerler.. :ishock:
Evet alıntıyı 1 ay önce yazdım. Ve analiz.. +Semer,kediyolu bitti. +Aydınlatma bitürlü başlamadı ve küfeler tamamlanmadı. +Vinçler dediğim zaman çıktı. +Zemin 2 değil 3 hafta yapıldı.Ama membran tahminimden 1 hafta erken yani 9 şubatta başladı. +Yukarıdada belirtiğim gibi Sürekli takılmadığından Koltuk bitmedi.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı iyimserure

maliyetli millet o çimin parasını harcamadan tüm stadın zemini yapıyor.
adamlar çimi parkta yetiştiriyor. yoksa serme çim daha az riskli birde bunların türleri varmış geçici serilen
kalıcı serilen vs değişiyormuş
tamam ikna oldum :D

Çevrimiçi Necmi

güncel zannedersem Deniz bank yazısı güzel oldu.
Güncel dün eski açık tarafı bordür kalıpları yoktu bu resimde var

Çevrimdışı kartalpençesi

ZTK Konya Beşiktaş maçı hakemi Yaşar Kemal Uğurlu Konyalı. Eskidende konya maçına verilmiş ve sonra itiraz üzerine geri alınmış. Lütfen Sosyal medyada yazalım  :busted_cop: http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyazisi/412194/MHK_den__hakem__skandali_.html
:busted_cop: hem konyalı hem hakemliği kötü https://eksisozluk.com/yasar-kemal-ugurlu--3619284  Rıdvan Akara bildirin lütfen http://www.cumhuriyet.com.tr/koseyazisi/412194/MHK_den__hakem__skandali_.html
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı mrtylvz

arkadaşlar sabah bir soru sormuştum ama kimse sallamadı  :ebebe:

maçtan önce stadı görmek istiyorum daha önce gidenlerden bilgi alabilir miyim girip 3-5 dakika kalabiliyor muyuz?

Çevrimdışı demir_kArtAl

katılıyorum.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı rankki

Merhaba BEŞİKTAŞ  dostları
formumuzu yıllardır takip etmekteyim
bugün itibariyle üye oldum
Stadımız harika oluyor nice şampiyonluklar kutlamak dilegiyle.
Daha önce konusu gectimi bilmiyorum ama
,bir sorum olacak
Numaralı alt kısımda koltuk takımı yok acaba oraya sponsor mu bekleniyor ?
teşekkurler

Çevrimdışı iyimserure

anlıyorum Bursa ile olan hassasiyetinizi ama işte sırf Bursayla açmayalaım diye 3 hafta ertelemek gerekecek o kötü

Çevrimdışı iyimserure

Merhaba BEŞİKTAŞ  dostları
formumuzu yıllardır takip etmekteyim
bugün itibariyle üye oldum
Stadımız harika oluyor nice şampiyonluklar kutlamak dilegiyle.
Daha önce konusu gectimi bilmiyorum ama
,bir sorum olacak
Numaralı alt kısımda koltuk takımı yok acaba oraya sponsor mu bekleniyor ?
teşekkurler

oraya VIP koltuklar takılacak

Çevrimdışı ahmetx

yukarlarda belirtmiştim eski açık alt kat piksel yoğunluğu çok oldu die kimse bişey söylemedi bu fotoda da net görünüyor. kapalı alt kat süper oldu "ŞİKTAŞ" HARFLERİ ÜZERİNE BAKILIRSA PİKSELLER GAYET SEYREK AMA "Denizbank" yazısı üzerinde karman çorman çok sık oldu. bu uyarıyı aslında senden beklerdim @ahmetx
@tangaz yeni açık üstteki piksel sıkıntısından sonra bunlar gözüme sıkıntı olarak gelmiyor  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

Hüzünlü bir an.. Hasta bir amcamıza sevenleri stadı dolaştırıyor...
Yok orada Baba Recep ile belgesel cekimi yapiliyor.

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@tangaz yeni açık üstteki piksel sıkıntısından sonra bunlar gözüme sıkıntı olarak gelmiyor  :D
Stadın bütünlüğündeki piksel kullanımı konusunda sıkıntılar olduğu açık. Umarım düzeltilir..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

anlıyorum seni üstad, şemsiyeli kaderli kederli bir sözle başbaşayız diyorsun yanii  :D @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı insade1903

Arkadaşlar merhaba, Vodafone arena hakkında çok iyi paylaşımlar yapılıyor uzun suredır takıp edıyorum uye olmak bugune kısmetmiş. Hafta sonuna kadar kombine almayı planlıyorum fakat 2 sorum olacak. Açılış maçına kombıne ıle gırebılcekmıyız? Eğer oyle olursa seneye atıyorum 3 maç eksık mı gidicez? Stadın içine giren ınsanlar var burada açık tribünde üst katmı alt katmı almak daha iyi? alt katın görüş açısı nasıl ve önüne sahaya gırılmesın edılmesın dıye bişeyler yaptırılcakmı bilemedigimden , teşekkurler.
[ Son Düzenleme: 29 Şubat 2016, 15:30:23 SDemirsoy ]