Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5781687 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

O SENE BU SENE !

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Turnikeyi yapan firmanın facebook hesabından 12 şubatta paylaşılmış " Pazartesi Vodafone Arena'dayız " diye . Bunlarda takılıcak olan turnikeler heralde

Çevrimdışı Uğurcan

Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı dlcs

Bilen birisi lütfen cevaplayıversin.

Biz şimdi jilet gibi çim yaptıktan sonra daha maç yapmadan üzerinde konser verilip tepinilecek mi? O çimlerin hali ne olur ya?

Çevrimdışı Efe

Bilen birisi lütfen cevaplayıversin.

Biz şimdi jilet gibi çim yaptıktan sonra daha maç yapmadan üzerinde konser verilip tepinilecek mi? O çimlerin hali ne olur ya?
kibrit çime bişey olmaz neden olsa kibrit :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı capo di capi

Beyaz Tv'de Vodafone Arena'yı gösterecekler.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı kadir137

Eski açık arkasındaki çevre düzenlemesi ve o meşhur pano  :icool: Yeni firmalar eklenmiş mi bilmiyorum çekeyim dedim.
Fotoğraflar için teşekkürler. Bi yorum yapmak için daha çok erken tabi ama döşenen taşlar bi tek benim mi içime sinmedi :(
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Yasin A.

kibrit mi  :lol: stada ateş olup yakmaya gideriz o halde  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Turnikeyi yapacak firma eklenmiş . Fotoğraflar için sağol eline sağlık :)

alt sıraya 2 firma daha gelmiş ama görünmüyor @FARUK yakın zamanda bulur o ikisini.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı dlcs

Ya nasıl bir şey olmaz. Bari koruma kalkanı çekilecek filan deseydin. :D Çimin üzerinde tepinilir mi ya

Çevrimdışı dlcs

Çevrimdışı burakkk1903

Bugun kız arkadaşım stada girmiş fotoğraflarını attı biley dikkatimi çekti Led'i sanırım sökmüşler 🤔 Bu arada yeni açık efsane cidden 👍🏽
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

ysariusta

• Ziyaretçi

Bir iki haftadir soylemeye calistigim seyi anladik herhalde .ben bu sezon mac oynayacagimizi zannetmiyorum . Ama olsun yinede mukemmel bir is yapildi ve artik cok az kaldi sikalim disimizi biraz daha .

Yooo anlamadık. Hatta ben sana şöyle bir iddiada bulunabilirim. Bu sezon maç oynanacak bu statta. 1 maçta olsa oynanacak. Ben Vodafone'un 4.5 G meselesinden dolayı 19 Martta açılır diyordum. Bazı eksiklikler olsa da. Membran bitecek görünmüyor. Ancak bugün Divan Kurulunun toplantısında Başkan'ın söylediği bir konu var. UEFA'ya verilen sözler. Bu anlaşmanın içinde stadın açılması da var dedi. Bir maç içinde olsa UEFA nedeniyle açılacaktır.

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

yarın eski açık üstte koltuklar biter heralde saha sıkıştı biraz eski açık tarafında çalışamıyorlar yada az çalışıyorlar şuan mıcırdan dolayı biran önce mıcır ve boru döşeme işi bitmeli yeni açıkta ayrıca loca ve 1903 koltukları kesinlikle piksel geçişli olmalı düz beyaz yada siyah bütünlüğü net şekilde bozacak heralde buda düşünülmüştür. :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

yeşil düşmanı falan asla değilimde  stadın önündeki dalları budanmış agaç ile peyzaj olarak uyumsuz bitki grubları kesilecek yada taşınacaklarmı ?

up up up

Çevrimdışı ers1903

Efe eski açık üst gayet iyi görünüyor ,niye öyle dedin  :steamed: gönül isterki tüm tribunlerle eşit olsun ama koltuk takılınca fena görünmüyor..

Çevrimdışı Mehmet92

yarın eski açık üstte koltuklar biter heralde saha sıkıştı biraz eski açık tarafında çalışamıyorlar yada az çalışıyorlar şuan mıcırdan dolayı biran önce mıcır ve boru döşeme işi bitmeli yeni açıkta ayrıca loca ve 1903 koltukları kesinlikle piksel geçişli olmalı düz beyaz yada siyah bütünlüğü net şekilde bozacak heralde buda düşünülmüştür. :icool:

Efe abi aklıma canlı yayından gece stada giren çıkan beton mikserlerini saydığımız zamanlar geldi,son 15 testere kiriş,son 10 kolon derken ne günlere geldik :D

Bu stad ciddi manada bir şaheserdir,Türkiye'de kıyaslanacağı bir rakibi de yoktur.

Çevrimdışı Yalçın

Baskan Fikret Orman: "Antalya Stadi 7000 tonla yapilmis, bizim stad 24 binle yapilmis". Demir saniyorum bu olcu.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı GD8

Beşiktaş transfer dedikodularından alıntıdır

Çevrimdışı realsorak

Vodafone Arena an itibari ile beyaz tv'de arkadaslar. Bide Sinan Engin acilis tarihini verecek dediler. Fazla guvenmemekle beraber bi bakmak lazim  :ishock:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Beyaz futbol populer demand in drone goruntulerini veriyor :D
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Yalçın

Baskan Fikret Orman: "Apple store'lardan Besiktas'in Digital Dergisini indirebilirsiniz". Saldiri mode on  :tabe:

Suleyman Seba

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Beyaz futbol bile @Popular Demand in drone çekimini almış tv'de yayınlıyor şu anda :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Beyaz futbol bile @Popular Demand in drone çekimini almış tv'de yayınlıyor şu anda :)

onlar bile çalmış yav.