Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5781562 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yalçın

Twitter hesabından saydırın hem tepki konursa basmayı düşünenlerde yeltenmez bir daha :D

@Necmi abi arkadas silmis entrysini  :evillol:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Konu dışı ama güzel video izleyin. Numarali arka taraftaki duvarlar graffiti ile şenlensin

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:claps:
Yorgo

Çevrimdışı denilanz

Ya bu stadın koltuklarına üzerinde ki yazı fontlarına falan kim karar veriyor kardeşim çok merak ediyorum.Oldu olucak stadın ismini de minecraft arena koyalım tam olsun, koca camiada bu tarz önemli meseleleri bir tane adam çıkıp ta böyle olsun diyemez.Bu tarz işlerde anketler vs yapılır koca asırlık camiada böyle keyfe iş yapılmaz.

İstediğin yazı fontunu kullan minecraft gibi olmasını engelleyemezsin ki. Stat bitti bitiyor ne oldu da birden böyle dellendin?

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Senin tarifine 411. Blok giriyor mu Yunus Emre kardesim?? Benim kombine o balkon diye tabir edilen yer bildigim kadariyla,1. Sira 17. Koltuk  :ok:
Giriyor abi Balkon bolumunun tamami giriyor bu tanima ama köşe taraflarini tercih ederim :ok:

Ilk 6-7 sira Balkon...
[ Son Düzenleme: 27 Şubat 2016, 21:35:45 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Statta sona doğru gelirken hani ses sistemi denemesi yapılıyor ya çoğu statta Şampiyonlar Ligi müziği çalıyor. Melonkoliden kurtulmaliyiz elbet ama o test sırasında Edip Akbayram'dan Güzel Günler Göreceğiz'i calsak bence güzel olur.

Çevrimdışı berkotistis

Fotoğraflar için herkese çok teşekkür ederim elleriniz dert görmesin  stat resmen 5 yıldızlı otel gibi hala inanamıyorum bu kaliteye. Çok okuyamadım ama sanırım 19 mart hayal oldu olsun canları sağ olsun ama 30 nisan da açılsa da cumartesi günü rahat rahat izlesek maçımızı  :halay: :halay:

Çevrimdışı Uğurcan

Herkese iyi akşamlar.Bugün bütün gün semtteydim gitmişken mabedimizi tavaf etmeden olmazdı bende saat 17:00 civarı birkaç fotoğraf çektim sizler için.Diğer gönderilen fotoğrafların yanında sönük kalacak ama yine de sizler ile paylaşmak istiyorum.Çatı membranları Kapalı-Eski Açık köşeye gelmişti.
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı Uğurcan

Eski açık arkasındaki çevre düzenlemesi ve o meşhur pano  :icool: Yeni firmalar eklenmiş mi bilmiyorum çekeyim dedim.
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı can1903

Arkdaşlar Rıdvan Akar ile konuştum, çatıya %100 Vodafone Arena yazılacak.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ZEKI

@Uğurcan fotograf fotograftir nedne sonuk kalsin. Bu fotograflari bekleyen ist disinda yurt disinda yasayan o kadar cok Besiktasli varki. Emegine saglik tesekkurler.

Çevrimdışı Uğurcan

Yeni açık arkası resmen başımı döndürdü üst üste her şey
-ASİ RUH-

Çevrimdışı cursedofdragon

reklam panolarınıda kaldırmışlar orayada taş döşeyecekler galiba :)

Çevrimdışı Uğurcan

@Uğurcan fotograf fotograftir nedne sonuk kalsin. Bu fotograflari bekleyen ist disinda yurt disinda yasayan o kadar cok Besiktasli varki. Emegine saglik tesekkurler.
En ufak bir katkım olduysa ne mutlu o zaman bana Abi rica ederim  :)
-ASİ RUH-

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

izlemek istiyenler izlesin ben kacirmistim  :s20:

Çevrimdışı Uğurcan

reklam panolarınıda kaldırmışlar orayada taş döşeyecekler galiba :)
Aynen panolar kalkınca mabedimiz kendini göstermeye başladı iyice darısı Numaralı arkasındaki panoların başına.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı mehmetcan1903

yedek klübesi

yedek kulübeleri kaç kişilik oluyor? standart kapasitesi var mı? bizim yedek kulubesi küçük gibi geldi sanki  :alala:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Eski açık arkasındaki çevre düzenlemesi ve o meşhur pano  :icool: Yeni firmalar eklenmiş mi bilmiyorum çekeyim dedim.
yeşil düşmanı falan asla değilimde  stadın önündeki dalları budanmış agaç ile peyzaj olarak uyumsuz bitki grubları kesilecek yada taşınacaklarmı ?

Çevrimdışı mehmetcan1903

yeni açık arkasında ki gri demir korkuluklar ya siyah renk olmalıydı yada kırılmaz küçük camdan  :bandit:

Çevrimdışı sabu

yeni açık arkasında ki gri demir korkuluklar ya siyah renk olmalıydı yada kırılmaz küçük camdan  :bandit:

siyaha boyuyorlar sanırım.

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Turnikeyi yapacak firma eklenmiş . Fotoğraflar için sağol eline sağlık :)

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Turnikeyi yapacak firma eklenmiş . Fotoğraflar için sağol eline sağlık :)

Çevrimdışı mehmetcan1903

siyaha boyuyorlar sanırım.

boyanmaya başladı mı ? boyanıyorsa yarın oradan bir fotoğraf atan olursa foruma güzel olur  :ok: