Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5781922 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı harund1k3

Vodafone Arena an itibari ile beyaz tv'de arkadaslar. Bide Sinan Engin acilis tarihini verecek dediler. Fazla guvenmemekle beraber bi bakmak lazim  :ishock:

arkadaslar daha kesin tarih icin son toplantilar yapilmadi. Sinan Engin cikacak Kayseri maci diyecek. Bana gore zaten kesin Kayseri macinda acilacagi o da bundan fazlasini soylemeyecek.

Çevrimdışı harund1k3

Yalniz kimsenin dikkatini cekmemis bu koltuklarin bazilari acik gibi duruyor, baya da var boyle koltuk. Bilen varsa soylesin o koltuklar neden oyle acik duruyor ?

Çevrimiçi Necmi

Herkese iyi akşamlar.Bugün bütün gün semtteydim gitmişken mabedimizi tavaf etmeden olmazdı bende saat 17:00 civarı birkaç fotoğraf çektim sizler için.Diğer gönderilen fotoğrafların yanında sönük kalacak ama yine de sizler ile paylaşmak istiyorum.Çatı membranları Kapalı-Eski Açık köşeye gelmişti.
@Uğurcan  Eline sağlık kardeşim stadın resmi olurda sönük olurmu :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Yalniz kimsenin dikkatini cekmemis bu koltuklarin bazilari acik gibi duruyor, baya da var boyle koltuk. Bilen varsa soylesin o koltuklar neden oyle acik duruyor ?

sabitlenmedi koltuklar daha sabitlenirken ayarlanıp yapılacak şuan sadece yerlerine bırakıyorlar.  :ok:

Çevrimdışı sallapati

vay anasını.. adamlar aldı kullandı görüntüleri...

Çevrimdışı harund1k3

sabitlenmedi koltuklar daha sabitlenirken ayarlanıp yapılacak şuan sadece yerlerine bırakıyorlar.  :ok:

Hayir onu demiyorum. bu koltuklar acilir kapanir koltuklar. normalde koltuklarin kapanir sekilde durmasi gerekiyor. bunlarin sabitlenmeyle bir alakasi yok bildigim kadariyla.

Çevrimdışı browerdi

Maşallah resim yağdı bugün sarj dayanmadı resim bakmaya..Kaç defa sarjettim bilmiyorum  :halay:
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı cursedofdragon

Hayir onu demiyorum. bu koltuklar acilir kapanir koltuklar. normalde koltuklarin kapanir sekilde durmasi gerekiyor. bunlarin sabitlenmeyle bir alakasi yok bildigim kadariyla.

kapanıyordur onlar :)

Çevrimiçi Necmi

Ya bu stadın koltuklarına üzerinde ki yazı fontlarına falan kim karar veriyor kardeşim çok merak ediyorum.Oldu olucak stadın ismini de minecraft arena koyalım tam olsun, koca camiada bu tarz önemli meseleleri bir tane adam çıkıp ta böyle olsun diyemez.Bu tarz işlerde anketler vs yapılır koca asırlık camiada böyle keyfe iş yapılmaz.
Yaşını girermisin @aek
nick in aek mail adresin paok  bu yunan hayranlığı nerden geliyor merak ettim.  :)

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Yaşını girermisin @aek
nick in aek mail adresin paok  bu yunan hayranlığı nerden geliyor merak ettim.  :)

belki o da benim gibidir  Necmi abi benim de yunanistanda tuttugum takimlar  AEK ve PAOK.. Ikisi de  Istanbullu Rumlarin Yunanistan'da kurudgu takimlar  ve tabi ikisinin de amblemi  kartal abi  ;)
Yorgo

Çevrimdışı BlackEagle52

Merhaba; stadımız hangi tarihte açılırsa açılsın, herkesin imreneceği muhteşem bir şaheser kazandı camiamız. Tüm taraftarlarımıza hayırlı olur inşallah.  :icool:

Çevrimiçi Necmi

belki o da benim gibidir  Necmi abi benim de yunanistanda tuttugum takimlar  AEK ve PAOK.. Ikisi de  Istanbullu Rumlarin Yunanistan'da kurudgu takimlar  ve tabi ikisinin de amblemi  kartal abi  ;)
bende o nedenle merak ettim zaten bende paoku severim.
istanbuldan göç eden Beşiktaşlıların kurduğu takım @yorgo_d(geodem)

Çevrimdışı cadavra

Stad istedigim gibi gidio hic serme cime felan girmeden tamamen bitmis sekilde acilacak bi kapasitenin 43k olmasini isterdim bi ondan yana kirginligim var ben inaniyorum ki tarih bizi stadsiz sampion die yazicak.zaten bu sene sampion olalim tahminim fb de suan ki gs durumuna dusecektir sampionluk geliri yayin sampionlar ligi gelirleri kesilecek ve herhalde en kotu 3 yil yeni stadla sampionlugu kimseye kaptirmayiz evelallah yeter ki bu yil mutlu sona ulasalim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

bende o nedenle merak ettim zaten bende paoku severim.
istanbuldan göç eden Beşiktaşlıların kurduğu takım @yorgo_d(geodem)
aynen  abi AEK d e oyle  ;)   :ok: Hatta  gecen gun Yunanistan'dan  Istanbul'da yasayan  yakin bir gazeteci arkadasimla konusuyorduk  .. Ben  dedi koyu Besiktasliyim burada, dedi ..  Hatta  Buradaki  PAOK FB macini konusuyordum ben de  haber  yapmaya gitmistim dedim vs..  O da  "o mac  unutulur mu  dedi, o macta  Besiktas taraftari bize  nerede ne saldiri yapilacagina dair tuyo vermisti de  FB liler  yerine biz FB lileri kovalamistik" vs  dedi  :evillol: Cook  gulduuk cook  abi  ya :))   :biggrinking: :ok:
Yorgo

Çevrimdışı tangaz

şu gazetelere de gülüyorum bolca, serme çimi ısrarla serpme die yazdılar  veya söylediler. madem bilmiyorsunuz girin forumumuza öğrenin  :D nasıl serpeceklerse bir tutam çim parçası alınır serpilir üzerine biraz koyun gübresi biraz solucan gübresi atılır  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Şubat 2016, 01:26:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bugun kız arkadaşım stada girmiş fotoğraflarını attı biley dikkatimi çekti Led'i sanırım sökmüşler 🤔 Bu arada yeni açık efsane cidden 👍🏽

Şu görüntü baya baya gösteriyor ki ilk birkaç maç yeni açık kale arkasında baya adam toplarız..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kartal66

Stadımız gerçekten dört dörtlük oluyor. Fakat şu yedek kulübesini neden Ajax tarzı falan yapmıyoruz. Cidden çok klas durur aksi takdirde çok üzülürüm. Acaba bu konu hakkında bir şeyler yapabilirmiyiz?

Çevrimiçi Necmi

Stadımız gerçekten dört dörtlük oluyor. Fakat şu yedek kulübesini neden Ajax tarzı falan yapmıyoruz. Cidden çok klas durur aksi takdirde çok üzülürüm. Acaba bu konu hakkında bir şeyler yapabilirmiyiz?
her maç sahamız kapansın diyemi :D

Çevrimdışı burakkk1903

Şu görüntü baya baya gösteriyor ki ilk birkaç maç yeni açık kale arkasında baya adam toplarız..
ilk maç ve her maç 😅 yeni açık bi ayrı oldu bence güzelde oldu stada farklı bi hava katıyor vallahi baktıkça bakasım geliyor 🙃
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Kartal66

her maç sahamız kapansın diyemi :D

Necmi abeey hızır gibisin anında cevap verdin. Söylesene ya o tarzda bir yedek kulübesi imkansız mı?

gol sonrasında çalan marşı bir tek ben sevemedim galiba yıllardır. şöyle yeni stada yakışacak yeni bir şey yapılsa ya? konu dışıysa affola

Çevrimiçi Necmi

Necmi abeey hızır gibisin anında cevap verdin. Söylesene ya o tarzda bir yedek kulübesi imkansız mı?
Bence imkansız :D  @Kartal66

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı b.damatoglu

Ben bu stadda yaşarım valla. Bi mini buzdolabı. Kitap falan alırım bi sürü yanıma. Yeni açık üstte 4 koltuğu versinler bana.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi