Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5779928 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı raichu

Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Beşiktaşımızı iflas noktasına getiren Demirören iş bilmezine stada olmayan katkısı dolayısıyla teşekkür etti. Şaka gibi, adam yıllar boyu sadece tutmayan maket gösterip durdu.. Yaşına başına ve tecrübelerine hürmet göstersem de kendisi bu ifadeleriyle taraftar nezdinde saygınlığını yitirmiştir. Nokta.
affınıza sığınarak köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyeceksin napalım  :busted_cop:

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Ben bu borcun nası artıgını anlayamıyorum bi türlü.. O kadar sponsorlardan para geliyor, futbolcu maaşları çok yüksek değil, sermaye artırımları geldi okadar borç 550 den 1.2 milyara nasıl çıkıyor..stadın yapım maliyeti belli 300 milyon anca harcanmıştır.. Bu kafayla stad acılsa ne kadar gelir gelebilirki.. Gs ye fb ye ne kadar geliyorsa sanada bununun biraz fazlası gelecek..  Sonumuz hayır olsun.. Bu borç kapanmaz hayatta

Çevrimdışı Efe

Son dakika... Denizbank z nin Sırası koltukla kaplanıyor.. Merdıvenler ıptal sanırım...
hiç yoktuki burdaki bazi arkadaslarin kuruntusu o bosluklar yeni aciktada ayni sekildeydi bisey bitmeden atlama huyumuzdan kurtulamadik buna bende dahil bazen bende atladim bi bitsin ilk dimi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

stadın kombine satışındaki blok sayısı mevcut satıştakilerden daha fazla. bu bloklar henüz satışa çıkmayanlar mı? yoksa tamamı satılıp satıştan düşenler mi?
4. ve 5. kategorilerde 2 şer blok satışa kapalı, bunlar tamamen satılmış olabilir mi?

Çevrimdışı Efe

4. ve 5. kategorilerde 2 şer blok satışa kapalı, bunlar tamamen satılmış olabilir mi?
onlar bitmistir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı enemy1903

Ben bu borcun nası artıgını anlayamıyorum bi türlü.. O kadar sponsorlardan para geliyor, futbolcu maaşları çok yüksek değil, sermaye artırımları geldi okadar borç 550 den 1.2 milyara nasıl çıkıyor..stadın yapım maliyeti belli 300 milyon anca harcanmıştır.. Bu kafayla stad acılsa ne kadar gelir gelebilirki.. Gs ye fb ye ne kadar geliyorsa sanada bununun biraz fazlası gelecek..  Sonumuz hayır olsun.. Bu borç kapanmaz hayatta

şu an satılan kombineler,localar vs borç olarak görünüyor.
seneye bunlar + olarak yazılacak.

Çevrimdışı Tolga

16 mayis diye duydum acilis maci osmanliyla
Sanmıyorum ama bu tarihte açılacaksa açılmaması daha mantıklı.

Sadece 1 maç oynamak için mi açacağız stadı. Bana bu tarih inandırıcı gelmedi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

bizim koltuklari takarlar bugun eski acik altta z nin ustu 21.sira :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Çevrimdışı Efe

O-ha o nasıl borç öyle?
borc 400 milyon euro bi kac yil vodafone arena ve takim bu borca ćalisacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan mansız

onlar bitmistir
7. kategoride de aynı durum var, en az 4-5 blok satışa kapalı gibi. bunları görmeden passoda satış adedi 17.330 gibi çıkıyor. Bunlar dahil edilirse 24 bine yakındır.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Sanmıyorum ama bu tarihte açılacaksa açılmaması daha mantıklı.

Sadece 1 maç oynamak için mi açacağız stadı. Bana bu tarih inandırıcı gelmedi.
1 maç  oynak gerekiyor vodafone dan para almak için ... Bide kombine alanlarla alakalı bi durum var

Çevrimdışı Efe

7. kategoride de aynı durum var, en az 4-5 blok satışa kapalı gibi. bunları görmeden passoda satış adedi 17.330 gibi çıkıyor. Bunlar dahil edilirse 24 bine yakındır.
valla ben kaba taslak baktigimda localar hersey dahil 41 bin kusur cikmisti tabi bu kaba taslak tam net sayiyi bittiginde gorecegiz insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

fotolar için teşekkürler @ddc1979
sanırım yaptığınız işi en sevdiğiniz gün bugün  :D
bu arada kolay gelsin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı b.damatoglu

Borçlu olduğumuz kurumlara borcumuz euro-dolar cinsinden.

Muhasebeleştirirken tl cinsinden.
Son 3 senede euro-dolar tl cinsinde 2 kat artınca borç da 2 kat artıyor haliyle.

Neticede borç çok yüksek.  4-5 sene bu borca çalışırız biz.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhan mansız

valla ben kaba taslak baktigimda localar hersey dahil 41 bin kusur cikmisti tabi bu kaba taslak tam net sayiyi bittiginde gorecegiz insallah
aslında kombine satış rakamını merak ettim. satışa kapananlar tamamen satılmışsa bahsettiğim gibi 24 bin rakamı garantidir.

Çevrimdışı tugozcan

Baskan tarih vermeyecek anlasilan. En kisa surede diyor hep

Çevrimdışı ddc1979

fotolar için teşekkürler @ddc1979
sanırım yaptığınız işi en sevdiğiniz gün bugün  :D
bu arada kolay gelsin...

Hayatımda ilk defa bu kadar zevk alıyorum çalıştığım işimden...
Başkan konuşma yapıyor işi bırakıp bende alkışa başlıyorum :)
Bu arada divan turizm olarak işimizi halkımızla yaptık sanırım .. Birçok teşekkür aldık Üyelerden hizmetimiz için :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı ilhan mansız

Borçlu olduğumuz kurumlara borcumuz euro-dolar cinsinden.

Muhasebeleştirirken tl cinsinden.
Son 3 senede euro-dolar tl cinsinde 2 kat artınca borç da 2 kat artıyor haliyle.

Neticede borç çok yüksek.  4-5 sene bu borca çalışırız biz.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Borç, dolar cinsi aşağı yukarı aynı, ancak gelirler sürekli artıyor. Önümüzdeki yıldan itibaren borç düşmeye başlayacak. Hatta bir ihtimal bu yıl sonu klüp kar açıklayabilir. Bu yıl inşallah şampiyon olursak bu iş bu yıldan itibaren normale dönmeye başlayabilir.

Çevrimdışı emrecakmak

Çevrimdışı tugozcan

Baskan bu hafta acikliycaz dedi ne zaman acilacagini. En son ocak ortasinda deniyordu bu aciklama icin :)

Baskan yine haftaya netlesir dedi ozetle :)

Çevrimdışı happy_

Başkan haftaya ne zaman açılacağının açıklanacağını söyledi :)

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı raichu

Haftaya açıklayacakmış başkan :)
ben dedim fb maçını beklerler nabız yoklamak için diye  :icool:

Çevrimdışı mehmetthedum

Fikret Orman : " stadı ne zaman açacağımızı HAFTAYA açıklayacağız."  :kop: :kop: :kop: :kop:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.