Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5783914 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı b.damatoglu

Gerilmeyin arkadaşlar. Takım iyi gidiyor, stad bitiyor. Bunca senelik fetret devrinde sonra mermi gibi geliyoruz.

Keyfini sürün,

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Sayfamı geriledi acaba?872'yi geçmiştik.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı chucky

stad çatısız olarak eski staddan daha alçak dimi ?

Çevrimdışı kartalpençesi

Sayfamı geriledi acaba?872'yi geçmiştik.
evet. bence yöneticiler bazı konu dışı yazıları sildi
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Serjo

stad çatısız olarak eski staddan daha alçak dimi ?

ilk kat + localar, eski stad kadar vardır heralde  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı KaraKartalim84

biz teşekkur ederiz ama bana teşekkut etmedin :bawling: :evillol:
@Efe sanada cok cok tesekkür ederim :) beni bagisla. ALLAH seni basimizdan eksik etmesin :pray: nasil gönlünü alabildim mi :D alabildiysem su sorumu cevapla bi zahmet :evillol:
Bir ALLAHIM var birde sen BESIKTASIM

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Efe sanada cok cok tesekkür ederim :) beni bagisla. ALLAH seni basimizdan eksik etmesin :pray: nasil gönlünü alabildim mi :D alabildiysem su sorumu cevapla bi zahmet :evillol:
Online degil suan :bandit:

Bu arada :hosgeldin abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Valla Pazartesi fenevi yenersek stadın Ağustos'ta açılmasına bile razı olurum ne diyim  :evillol: :evillol: (tamam vurmayın
:D :D

Oww Antalya'da ki köşe koltuklarının rezilliğine bakın  :bandit: :bandit: Bizde yok çok şükür varsa bile belli olmuyor.  :pray: :pray:

Çevrimdışı Efe

EFE kardesim siz ve sizin gibi seviyeli Besiktaslilar dedigimde senin yerin apayri inan. Hatta sana ne kadar deger verdigimi ispatlamak icin, ilk sorumu sana sorarak icimdeki sikintiyi alma firsati veriyorum :D

Sorum/Sikintim su:

Bu Koltuklarin genisligi 45cm oldu deniliyor :s20: bu kesin midir? Nerden alindi bu bilgi ve günenirligi ne kadar???
Inan sabahtan beri kafama takmaktan basim agriyor. Allah rizasi icin yuvamiza girebilen birisi eline metre alip ölce bilir mi?

Biliyorum daha koltuk isi tam bitmedi ama ne olurdu 44cm de kalsaydi :akuma:

Hadi EFEm derdime derman olabilecek misin :lol:

44 yada 45 cm olması aslında çok önemli değil koltuklar arası genişlik önemli bence o genişlik baya dar stada gelen koltuklar ilk gelen koltukların aynısı 44 cm olarak gösterilenlerin bence bi değişim olmamıştır sonuçta koltuklar çok önceden sipariş çekildi vip ve loca koltukları belki yeniden düzenlenmiş olabilirler onlarıda takıldıklarında göreceğiz ilk soruyu sorduğun içinde teşekkür ederim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Oww Antalya'da ki köşe koltuklarının rezilliğine bakın  :bandit: :bandit: Bizde yok çok şükür varsa bile belli olmuyor.  :pray: :pray:
bizim dönüşleri muazzam yaptılar yapılabilecek en iyisi tepki iyi sonuç verdi  :icool:
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 22:03:47 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Yarın öğleden sonra çekim yapmayı planlıyordum ben, toplantı kaçta acaba?
Çakışırsa her zamankinden daha sert uyarabilirler beni :alala:
toplanti 10:30 da basliyor en azindan 13:00 e kadar devam eder. Ama iceride olacagimizdan senin cekimini baskan goremez @Popular Demand

Çevrimdışı iilkerr

Kucuk membranlar gunde 3 takilsa, 18 gunde 17 buyuk membran takildiysa oran oranti icler dislar 35 gune biter diye tahmin ediyorum. Buyukler bitmeden kucuklerin de  basladigini varsayarsak 1 ay icinde tamamen biter gibi. Gorunen kisimlarla cevre duzenlemesinin de 1 ay kadar surecegini dusunursek, catiya vodafone yazisini yazip anahtari teslim edecekler bence. Yarin 30 nisan dediklerinde sasirmayiz (cok dedik cunku) ama heyecandan olecegimiz kesin :)

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

toplanti 10:30 da basliyor en azindan 13:00 e kadar devam eder. Ama iceride olacagimizdan senin cekimini baskan goremez @Popular Demand
@ZEKI abicim bol bol bol :photo: bekliyoruz senden :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

bizim dönüşleri muazzam yaptılar yapılacak bilecek en iyisi tepki iyi sonuç verdi  :icool:

@FARUK abi sağolsun Thug Life yaptı :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

bizim dönüşleri muazzam yaptılar yapılacak bilecek en iyisi tepki iyi sonuç verdi  :icool:
Aynen oyle valla Ne bir Yarik oluştu nede cirkin dizilim cok kizsakta iyi is cikardi aslinda Mir :tabe:

Avrupa da bile bir cok stadda Dizilim hatasi olmasa bile mutlaka Koltuk donuslerinde Yarik oluşuyor bu bizde olmadi daha ne olsun :ishock:

Tabi @FARUK abinin payini da unutmayalim..

Çevrimdışı betoo38

merdivenler net boyanmali, böyle cok ciplak gözüküyor

buyur abi   :icool: :icool:

buyur abi   :icool: :icool:
Iste YARIK dedigim olay bu , Bizim.merdiven dizilimi hataliydi ikisi cok farkli sey bizde bu Yarik olayi hic yaşanmadi

Isin ilginci bu yarik olayi Avrupa da dahil hemen hemen her stadda oluşuyor bizde en basindan beri hic oluşmadı

44 yada 45 cm olması aslında çok önemli değil koltuklar arası genişlik önemli bence o genişlik baya dar stada gelen koltuklar ilk gelen koltukların aynısı 44 cm olarak gösterilenlerin bence bi değişim olmamıştır sonuçta koltuklar çok önceden sipariş çekildi vip ve loca koltukları belki yeniden düzenlenmiş olabilirler onlarıda takıldıklarında göreceğiz ilk soruyu sorduğun içinde teşekkür ederim :icool:
Yani sana göre taraftar koltuklari hala 44cm, vip ve loca koltuklari 45cm genisliginde Dogru mu anladim? Umarim öyledir Efe. Biliyorsun 1cm arti/eksi 1000 koltuk demek. Yinede forumdan stada girebilen bir kisi bir metre ile genisligi ölcebilirse cok sevinirim. Uzakta olmasam vallahi yarin gider, bizzat kendim ölcüp resim atardim sizlere ama imkanim yok.

Hatta Mir de yasanan olaylar sebebiyle bize 44cm gösterip 45cm takarlar diye düsünmekten kendimi alamiyorum :akuma:

@ZEKI abimede selamlar :D
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 22:07:49 KaraKartalim84 ]

Çevrimdışı Efe

Aynen oyle valla Ne bir Yarik oluştu nede cirkin dizilim cok kizsakta iyi is cikardi aslinda Mir :tabe:

Avrupa da bile bir cok stadda Dizilim hatasi olmasa bile mutlaka Koltuk donuslerinde Yarik oluşuyor bu bizde olmadi daha ne olsun :ishock:

Tabi @FARUK abinin payini da unutmayalim..
o yarıkların oluşmaması ankrajlara muntazam yerlerştirilmesinden faruk o göreseli hazırlamasa belki yarık yururuk gidecektik :D
Şampiyon Beşiktaş JK

merdivenler net boyanmali, böyle cok ciplak gözüküyor
Katılıyorum

Acik gri yada Prekast altlari gibi fume renge boyanmasi taraftarıyım iki rengede fitim

Ama talimatlara göre acik parlak renk olmasi gerekiyor oyuzden Acik gri bu talimata uyuyor fume olmaz.

Çevrimdışı ALI RIZA

yok yanlış hatırlıyorsun çoğumuz 121 blok üst kısımdan aldık.
arkamızdada mimarın locası var homurdanırsa döner adam gibi tasarlasaydın senin eserin deriz
sustururuz :evillol:  @celiker1
@Necmi abi u yazıyı silecektim ama silmedim Çok anlamlı yazı...! Bende kombine alıp o Mimar denen ZAT'ı locasının önünde durup Mimar efendi Orta çıkış loca önüne koyaydın da maç izleyeydin demek geliyor...!
Birde umarım öyle bişe yapmamıştır  :steamed: :steamed: