Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5781292 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ALI RIZA

Evet Arkadaşlar Bu gece de bir forum temizle operasyonu sonuna geldik...!
Emeği gecen tüm herkese teşekkür ederim...!
Yaklaşık 363 ileti bu da 13 sayfa ediyor...!
Bunu olmaması değerli yorumlarınızın stat başlığında silinmemesini istiyorsanız başka alanda Konu açın oradan devam edin...!
Stat Başlığında temizliği her gece yapıyorum...!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Bunu olmaması değerli yorumlarınızın stat başlığında silinmemesini istiyorsanız başka alanda Konu açın oradan devam edin...!
Çok doğru yapıyorsun abi bugün en az 5 10 sayfa boş yere okuduk konu dışıları okuduk hep bu iyi oldu hem bir daha konu dışı kolay kolay olmaz  :tabe: :tabe:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı asi_kartal

Yarin en onemli gundem koltuk isi. Stada girecek olanlardan ricam kapasite olayini netlestirelim  :icool:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ahmetx

Aynen oyle Ankraj (Abakus) sistemi YARIK olayının onune gecilmesindeki en buyuk etken oldu eger Rayli sistemi secmis olmasaydik istedigimiz kadar yirtinalim bu Yarik olusacakti onun onune geçmek mumkun degil normal dizilimde. @Efe abi
rayla ilgili değil, emirates de raylı ama orda da var bunun sebebi koltukların dizilimine prekastın iki başından başlanılmaması . @Yunus Emre Dökmeci
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı gokhanwww

Ayrıca çati ve tribün arasi o büyüüük boşluk bir sekilde kapanacakmı???? Cam olur, led panel olsa müthiş olur vb...hem görsel hemde ses ve rüzgar açısından coook önemli ama kimse üzerinde durmuyor....

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı hsyn_RQ7

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

vay be stad ne aşamalardan geçmiş

kaç kere onunden geçtim kaç kere sabah gün doğmadan gittim kaç kere birine kızdım gttim hatırlamıyorum

şimdi geçen süre de yaşadıklarımız geliyor gözümün onune

eger bu tecrubeyle şu anda yeni bir stadyum daha yapmış olsak inanıyorum ki özellikle süre anlamında çok daha iyi neticeler alabilirdik

ama olsunn buna da şükür

Çevrimdışı ahmetx

Yani sana göre taraftar koltuklari hala 44cm, vip ve loca koltuklari 45cm genisliginde Dogru mu anladim? Umarim öyledir Efe. Biliyorsun 1cm arti/eksi 1000 koltuk demek. Yinede forumdan stada girebilen bir kisi bir metre ile genisligi ölcebilirse cok sevinirim. Uzakta olmasam vallahi yarin gider, bizzat kendim ölcüp resim atardim sizlere ama imkanim yok.

Hatta Mir de yasanan olaylar sebebiyle bize 44cm gösterip 45cm takarlar diye düsünmekten kendimi alamiyorum :akuma:

@ZEKI abimede selamlar :D
taraftar koltukları 45 cm, vip loca koltukları 46 cm ama kolçaklarıyla beraber 52 cm @KaraKartalim84
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı harund1k3

@ALI RIZA

keske silmeseniz bu forumu guzel yapan aslinda biraz da konudisilari. yani bazen makara bazen farkli konularla alakali olaylari burada konusabiliriz bence. neden burada derseniz bu basligi takip eden onca insan var hepsi abartmamak kaydiyla fikirlerini soyleyebilse keske burada.

Çevrimdışı mutixls

Çevrimdışı Turco

Ayrıca çati ve tribün arasi o büyüüük boşluk bir sekilde kapanacakmı???? Cam olur, led panel olsa müthiş olur vb...hem görsel hemde ses ve rüzgar açısından coook önemli ama kimse üzerinde durmuyor....

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir şekilde kapanması lazım çünkü akustiği baya etkiler. Artı işin rüzgar boyutu var.

Şahsi kanaatim yüksek pikselli kaliteli dev ekranların koyulması, hem görsel açıdan çok güzel olur ışıklandırma yaparız gerekirse tek renk led aydınlatma gibi kullanırız hemde reklam alırız oralara.

Yaz aylarında stat boş kalacak alırız oralara reklamları kulübe ek gelir olur. Ama büyük ihtimal cam koyacaklar oralara.

Çevrimdışı harund1k3

Bir şekilde kapanması lazım çünkü akustiği baya etkiler. Artı işin rüzgar boyutu var.

Şahsi kanaatim yüksek pikselli kaliteli dev ekranların koyulması, hem görsel açıdan çok güzel olur ışıklandırma yaparız gerekirse tek renk led aydınlatma gibi kullanırız hemde reklam alırız oralara.

Yaz aylarında stat boş kalacak alırız oralara reklamları kulübe ek gelir olur. Ama büyük ihtimal cam koyacaklar oralara.

muhtemelen cam kaplanacak oralar. fakat tamami mi kaplanacak bir kismi mi henuz belli degil. bir diger olay dusuk cozunurluklu led denendi, fakat ben pek basarili bulmadim. Cam cok daha klas durur bence. beklemekte fayda var.

Merhaba arkadaşlar. Çatı ile tribün boşluğu arası için bir proje var mıdır. Yok ise yönetime sesimizi duyurmamız lazım diye düşünüyorum. Her boşluğa dev ekran koyulup reklam verilebilir ve kulübe ciddi bir gelir kaynağı daha yaratılmış olur diye düşünüyorum

Çevrimdışı Savaş

Farkında mısınız? Tarihe tanıklık ettik.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Turco

muhtemelen cam kaplanacak oralar. fakat tamami mi kaplanacak bir kismi mi henuz belli degil. bir diger olay dusuk cozunurluklu led denendi, fakat ben pek basarili bulmadim. Cam cok daha klas durur bence. beklemekte fayda var.

Düşük çözünürlüklü led stadı ucuz gösterdi öyle olacağına hiç olmasın daha iyi cama razıyım.

Benim bahsettiğim led o bölgeyi tamamen kaplayan, yüksek çözünürlüklü kaliteli led. Maliyetli olur doğrudur ama oralara reklam alınabilirse iyi gelir elde ederiz, çünkü stat istanbul'un en güzel ve en işlek yerinde ona göre fiyat biçeriz.

Yüksek pikselli kaliteli led döşenirse ışık oyunları, görsel şov yapılabilir. Çatı mebranı ilk projede ki gibi şeffaf olsaydı kesinlikle cam derdim. Ama bu durumda en mantıklısı led gibi duruyor. Açıkçası membranların şeffaf olmaması görselliği bozdu. Membranlar şeffaf olsaydı cam o bölgede çok klas dururdu.

Çevrimdışı harund1k3

Düşük çözünürlüklü led stadı ucuz gösterdi öyle olacağına hiç olmasın daha iyi cama razıyım.

Benim bahsettiğim led o bölgeyi tamamen kaplayan, yüksek çözünürlüklü kaliteli led. Maliyetli olur doğrudur ama oralara reklam alınabilirse iyi gelir elde ederiz, çünkü stat istanbul'un en güzel ve en işlek yerinde ona göre fiyat biçeriz.

Yüksek pikselli kaliteli led döşenirse ışık oyunları, görsel şov yapılabilir. Çatı mebranı ilk projede ki gibi şeffaf olsaydı kesinlikle cam derdim. Ama bu durumda en mantıklısı led gibi duruyor. Açıkçası membranların şeffaf olmaması görselliği bozdu. Membranlar şeffaf olsaydı cam o bölgede çok klas dururdu.

Ben de ok istiyordum seffaf olsun fakat gecerli sebeplerden oturu olmadi, bu sekilde de cok guzel oluyor cati kaplamasi.

Yuksek ekranli led demek gerekten buyuk maliyet ister. cunku sadece uzunlugu 4 metre her bir boslugun. Buyuk ihtimal boyle birsey yapmayacaklar. %90 cam olacagini dusunuyorum. onun disinda dusuk cozunurluklu ledler cidden cok kalitesiz gosterdi.

Çevrimdışı Ensar

bugün hiç bakamadım önemli birşey oldu mu allah aşkına söyleyin :) bi de bana fotosokcu bi arkadaş yardımcı olabilir mi ufak bi mevzu var da :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı onurturan

cimler hava alacakti hani oralardan abi :money:

Çevrimdışı FARUK

bugün hiç bakamadım önemli birşey oldu mu allah aşkına söyleyin :) bi de bana fotosokcu bi arkadaş yardımcı olabilir mi ufak bi mevzu var da :)
17 membran oldu
Eski açık numaralı üst koltuk montajı ilerledi
Yeni açık numaralı köşede drenaj boruları üzerine çakıl sermeye başladılar
Yarın divan toplantısı var statta :)

Çevrimdışı harund1k3

cimler hava alacakti hani oralardan abi :money:

Daha onceki sayfalarda da konusulmustu muhtemelen tam olarak o boslugu kapatmayacak zaten uzunluk 4 metreyse cam bence 2, 2.5 m civarinda olacaktir. Cimlerin hava almasi icin stadin kendi havalandirmasi, cati boslugu zaten gayet yeterli. Bir reportajda Fikret Orman cati havada duruyor gibi olacak demisti. bundan cikaracagimiz sonuc muhtemelen led konulmayacak ve kirisler siyah bir sekilde kalacak. onun disinda cam olur mu bekleyip gorucez.

Arkadaşlar vodafone arena tabelasının yanına bi led ışık gibi bişey yapılmıştı çok çirkindi açıkçası kaldırıldı mı o?

E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar vodafone arena tabelasının yanına bi led ışık gibi bişey yapılmıştı çok çirkindi açıkçası kaldırıldı mı o?

Kaldırılmıştı 2 fotoda gördük

Kaldırılmıştı 2 fotoda gördük
Peki yeni ve daha modern bir şey takılcak mı bilginiz var mı?

Çevrimdışı panic13

Peki sence evrim var mi @ALI RIZA . Evrim varsa simdiki maymunlar neden insan olmuyor?

Evrim demisken, stadin 19/03 e yetismesi artik cok zor gibi gozukuyor. Bence deadline 30/04 olsun, temiz olsun. Herkesin uzerinden yuk kalkar. Hem basaksehir'e iyice alistik.

Bi de Ali Riza, yeni stadimizda kombine sahibi olmayanlar istediklwri yere oturabilecek mi? :P :D :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari