Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5781911 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hunisiz deliler olarak yarın gelecek koltuk cm ini ve stad açılış tarihini bekliyoruz artık :evillol:
Valla Bu Ulkede dahil dunyada otirdugu koltugun genişliğini bile olcen tek ruh hastasi taraftar bizizdir heralde Besiktas taraftari gercekten cok baska..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı KaraKartalim84

hunisiz deliler olarak yarın gelecek koltuk cm ini ve stad açılış tarihini bekliyoruz artık :evillol:
:evillol: :evillol:
Bir ALLAHIM var birde sen BESIKTASIM

Çevrimdışı harund1k3

https://twitter.com/tribunBesiktas/status/703301142315274240
Şöyle birşey yapılmış ne zamanlar geçirmişiz ya...

Yalnız o zamanlar yine aklıma geldi kapalı tavanı yıkılırken bildiğin gözlerim doldu be.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Deadam

Sağ taraftaki poşetli kapalı üstte iş yapar abi:))) maşallah allah bağışlasın.
Valla Kız da İnonude her mac kapali en onde durup Gollerde hunharca sevinen Kizil sacli kızın varisi olmaya aday :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Deadam

@Deadam

Sağ taraftaki poşetli kapalı üstte iş yapar abi:))) maşallah allah bağışlasın.

Hepsi iş yapar küçük olana davul şart o davulcu olacak

@Yunus Emre Dökmeci  eyvallah mevlam tüm çocuklara sağlık versin gam kasvet göstermesin
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimiçi Necmi

Metreyi hazırladım yarın koltuk ölçme işi bende :)
bırakın koltukları içerlere sızabilirseniz  :photo:
sahaya inebilirseniz şu ince boruların kalın borularla bağlantı yerlerinide rica edeyim :D
soyunma odaları basın toplantı odalar vs numaralı alt girebilirseniz iyi gider numaralı üstlere girebileceğinizi sanmıyorum
orda gömü saklıyorlar herhalde hiç foto gelmiyor :evillol: @ddc1979  sanırım @ZEKI  ilede bağlantı kuracaksın

Çevrimdışı ZEKI

bırakın koltukları içerlere sızabilirseniz  :photo:
sahaya inebilirseniz şu ince boruların kalın borularla bağlantı yerlerinide rica edeyim :D
soyunma odaları basın toplantı odalar vs numaralı alt girebilirseniz iyi gider numaralı üstlere girebileceğinizi sanmıyorum
orda gömü saklıyorlar herhalde hiç foto gelmiyor :evillol: @ddc1979  sanırım @ZEKI  ilede bağlantı kuracaksın
:super: :super:

Çevrimdışı attila_metu

Çevrimdışı Yalçın

Saka maka harbi harbi bitiyor stad.. Ezeli sevdam bu stad..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

tam da @Efe yi geciyordun msg sayisinda @ALI RIZA gene pacandan cekti asagiya..
Bu arada bir bilgide seffaf membranlarin onumuzdeki hafta ici takilmaya baslanacagi yonunde ama yarin kesinlestiririm.
şefaflarda takılsın artık mart ortası bitirsinler stadıama açmasınlar gözlerimiz bitmiş stad görsün biraz çimleri düzenleyelim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı KaraKartalim84

Haydi abilerim kardeslerim, benden bu günlük bu kadar. Hepinizle tanistigim icim cok mutluyum. @Efe sanada cevaplarin icin tesekkür eder, @ALI RIZA abime ve @Necmi abime kolay gelsin diyorum :)

@ddc1979 abim sanada yarinki koltuk ölcme misyonunda basarilar diler,iyi haberlerle dönmeni temmeni ediyorum :super: Hepiniz saglicakla kalin, iyi aksamlar :icool:
Bir ALLAHIM var birde sen BESIKTASIM

Çevrimdışı Ekrem

@ozancinkilic07 instagram ve @Faxin_ twitter hesabından alıntıdır

Çevrimdışı Efe

Bulmuşsun dandik koltuk kırarsın  :kop: Sıkıysa Vodafone arena da kır bak sana ne oluyor 3 yıl bekledik diye seni döverler  :steamed: :steamed:
koltuk beni kırar olum demir gibi çok sağlam :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

aha ekrem geldi ekrem maça neden gelmedin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

ilk resmin çekildiği yer sanırım @AdemG  ve @ZEKI nin yeri

Çevrimdışı GörkemGörkem

@Necmi abi merdivenler bu sekildemi kalacak yoksa sarıya :s20: boyanacakmı ?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Pazartesi'ye kadar Membran en az 20 olmalı.3 hafta içinde membranlar biter.Uçtakiler de yarılanır :sevinc :sevinc
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Ekrem

aha ekrem geldi ekrem maça neden gelmedin  :icool:
geldim @Efe sizi göremedim bu sefer. cezayıda yedik belki Vodafone Arena'da görüşürüz seninle :icool:
[ Son Düzenleme: 26 Şubat 2016, 23:25:42 Ekrem ]

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Ts nin formunda ajanlık yapıyım bi dolanayım bi dedim 1 haftalık muhabbeti 5 dk da tek tek okuyarak bitirdim :D bizde maşallah 1 hafta girmesen 1 gününü alır geriden okuyarak gelmek :D bide bu fotoya rastladım.Korkuluklar benim çok hoşuma gittu keşke bizdede böyle birsey olsaydı.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Ts nin formunda ajanlık yapıyım bi dolanayım bi dedim 1 haftalık muhabbeti 5 dk da tek tek okuyarak bitirdim :D bizde maşallah 1 hafta girmesen 1 gününü alır geriden okuyarak gelmek :D bide bu fotoya rastladım.Korkuluklar benim çok hoşuma gittu keşke bizdede böyle birsey olsaydı.
bizde de dış sütunların aralarıdaki siyah demirlerde armamız var  :)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

geldim @Efe sizi göremedim bu sefer. cezayıda yedik belki Vodafone Arena'da görüşürüz seninle :icool:
19 marta geliyorum ona ceza almamız imkansız :D yıllık izne çıkacağım vodafone arenada tabiki görüşeceğiz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Ekrem

19 marta geliyorum ona ceza almamız imkansız :D yıllık izne çıkacağım vodafone arenada tabiki görüşeceğiz :icool:
19 Mart'ta görüşürüz o zaman :ok:

Çevrimdışı ozan m.

tam da @Efe yi geciyordun msg sayisinda @ALI RIZA gene pacandan cekti asagiya..
Bu arada bir bilgide seffaf membranlarin onumuzdeki hafta ici takilmaya baslanacagi yonunde ama yarin kesinlestiririm.

:D :D :D :D