Bu kadar tepki alacağımı bile bile yazmıştım baya da tepki gelmiş
Benim demek istediğim kimse size koltukta oturamazsınız falan demiyor ama sen gidip de atıyorum ayakta olan 5bin kişinin arasına girip ben koltuğumda oturuacağım falan diyorsan çok hayallerde yaşıyorsun. Başakşehirde olanlardan yakınan arkadaşlar çok var burda da var. O da modern bir stat bizim stadımızda. Yeni stad gelince herkes değişecek sanıyorsanız polyanıcılık olur bu. Bu tbünlerin amigosu liderleri vs olan kişilerin profili belli çArşının Asının anlamı da belli değişen bir şey yok yani. Ben Dewe Erolun profilinde de geziyorum mesela elinde bilet ile gelip de koltuk arayan adamlarla makara geçiyorlar vs. Yani dediğim gibi gerçekler bunlar ben illa böyle olacak diye bir şey demiyorum ama tezahürat konusunda kimseye katılmıyorum tezahüratlar bu taraftarın duygusudur aşkıdır adamlar höt desek ceza veriyorlar bence taraftara suç atmayın 15bin kişiyi aynı anda yönetemezsiniz hele Türkiyede futbolda kavgada olacak küfür de futbolun güzellikleri bunlar bence. Neyse arkadaşlar diyeceğim şudur koltuk konusunda inşallah kimsenin hakkı kimseye geçmez.
Arkadaşım sen şovmen misin, tepki alacağı mı biliyordum falan?
Sen nasıl 5 bin kişi arasına geçip ayakta duracağım diyebiliyorsan ve bu hayal olmuyorsa bizim için de hayal değil.
Dewe erol kim ki benimle makara geçince alınacağım, ne olacak?
Höt dedik diye ceza verilmiyor, kimse kendini kandırmasın. Bayağı bildiğin küfür ediliyor. Bizim tezahürat kralı taraftarımız da bile bile lades diyor.
Kavga, küfür ve futbolu aynı cümlede kullanmışsın bir de, pes!