Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5788888 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sozkul

Kapalı üst 413 teyim
Arkamda oturmamı isteyen olursa
Şimdiden özürlerimi iletiyorum kendisine

Kapasite konusunda da;
Ne demek 42 bin olmuyo???

Sandalyenin üzerine çıkıp zıplamak yok ama, o zaman külahları değişiriz.  :)

Çevrimdışı DenizAnt

Senin bahsettigin besteler tezahuratlar kulübe yüz binlerce TL ceza olarak ve saha kapama olarak dönüyorsa asıl sen kusura bakma bunu elestiririm...

İkinci kez yazıyorum sanırım foruma. Genelde okumayı tercih ediyorum. Ama bu konuda bir şeyler söylemek zorundayım, çünkü stadın bitişi yaklaştıkça beni endişelendiren bir konu bu. Bazı taraftarlardaki özgüvene hayranım. kapalı üstten 2.250 lira verip kombine alacağım, ömrünü Beşiktaş'a verdiğini iddia eden bazı Beşiktaşlılar benim yerime oturmama izin vermeyecek. İnönü Stadı'nın son yıllarında derbi maçları hariç neden dolmadığı üzerinde iyi düşünmek lazım. Tek nedeni sportif başarısızlık değildi. Statta konfor yoktu, huzurla maç izlemek zordu, insanlar eşiyle, çocuğuyla maça gelip rahatça izleyemiyordu. Bu mali zorlukları yaşayan Beşiktaş Jimnastik Kulübü 100 milyon dolardan yüksek bir parayı harcayarak neden modern ve konforlu bir stat yapıyor? Gelirlerini arttırmak için. Ev sahibi avantajını kullanmak için. Bu iki amaca ulaşmak için, Beşiktaş taraftarına statta huzurlu, güvenli ve konforlu bir şekilde maç izleyebileceği hissini vermek zorundasın. Yoksa ilk yılın hevesi geçince istediğin kombineyi de satamazsın, stadı da dolduramazsın. Beşiktaş'ın böyle bir lüksü yok. Yönetime sonuna kadar güveniyorum, huzursuzluk çıkaracak, insanları stattan soğutacak kişileri statta barındırmayacaktır. Herkes parasını verip stada girecek, adam gibi maç izleyecek. Kapalıda ben de bağıracağım, çoğu maçta ben de ayakta dururum, ama bi zahmet Olimpiyat Stadında olduğu gibi koltukların üzerine de çıkmasın insanlar. En ön sıradaki tipler koltuğa çıkınca herkes çıkmak zorunda kalıyor. Kimse bize numaralının adını vererek yol yordam tarif etmesin. Kapalıda maç seyretmek istiyorum ve bunun için gerekli yükümlülüklerimi yerine getireceğim. Gençlerbirliği maçında yine o gereksiz, "koy şu .....'ya" ve/veya ".... köpeğine" tezahüratları yapıldığı için Beşiktaş ceza aldı. Bu cezanın alınmasında hiç bir kusuru olmayan insanların Beşiktaş'ı stattan izleme hakkı elinden alınıyor, kulübün kazanması gereken gelirleri kazanması engelleniyor. Yazıktır be. Kimin hakkı var bu sonuçların doğmasına? İsterse yüzbin deplasmana gitmiş olsun, bu inattan vazgeçecek. İyi Beşiktaşlı herşeyden önce Beşiktaş'ın menfaatlerine zarar gelmemesi için titiz davranan Beşiktaşlı'dır. Hayatımı Beşiktaş'a verdim, tribünde nasıl maç izleneceğine de, hangi tezahüratın yapılacağına da ben karar veririm diye bir anlayış olamaz.

İnşallah Nisan sonunda Beşiktaş'ın başarılarını izlemek için ağız tadıyla tribünlerinde yerimizi alırız yeni stadımızın.

Saygılar.

Çevrimdışı halvetifarazi

arkadaş senin görüşüne göre 100 bin olmalı ben pollyannayım tamam mı bırakıp bırakmayacağımı sana soracak değilim 40 bin yeterde artar sizin gibilere :icool:

uslübün çok güzel. güzelce tersledin beni  :claps:

bu forumda az çok söz sahibi olan insanlar(herkes demiyorum) diğer sıradan insanları canı istediği gibi tersliyor.  bravo aynen devam edin.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Drenaj işi en geç Mart'ın 10'nda biter gibi.Yeşil çimi tam takır olarak Mart'ın son günlerinde göreceğiz İnşallah!
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı yigitcan1903

Sandalyenin üzerine çıkıp zıplamak yok ama, o zaman külahları değişiriz.  :)
Yok abi bu eğimde ihtiyaç yok ona
Eskiden taç çizgisi görünmüyodu  :evillol:

Çevrimdışı sallapati

Vedat Okyar tribününe ne zaman takılacak koltuklar?.. Bütünlüğü bozmaması açısından siyah olmasından yanayım ben.. ama projede beyaz görünüyor

Çevrimdışı Efe

uslübün çok güzel. güzelce tersledin beni  :claps:

bu forumda az çok söz sahibi olan insanlar(herkes demiyorum) diğer sıradan insanları canı istediği gibi tersliyor.  bravo aynen devam edin.
e sende beni tersliyorsun ben mi yazdım sana mesajı yukarıda polyana diyorsun benim kimseye böyle şeyler söylediğimi gördün mü köy takımı falan 40 bin kişilik stadı olan hangi köy takımı var dunyada juventus köy takımı ozaman kapasite 41 bin fener 50 bin ortalama 35 bin fenerde köy takımı gs 52 bin otalama 25 bin gs de köy  takımı  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

şunu net söyliyim stadta kımse kımsenın yerınde oturamaz ahanda bunu yazın , iddasına girmek isteyen varsa buradayım .

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

fenerle gs yi geçtim de bursa ve konyanın kapasitelerinin altında olacak olması insanın canını sıkıyor..

Çevrimdışı siyah-1903

forumdaki polyannacılığa hastayım, 3 yıl boyunca aslında 50bine göre yapılıyor işte geniş geniş yapılıyor da ondan 45 bin olacak diye bitiremeyenler şimdi de " projeye uygun, 41903 :) " diyor.. hatta çok iddialı bir şekilde Bursa stadından büyük yaaa elbette lafları dolaşıyordu, cidden ne deseniz çıkmıyor ama çok çok konuşarak biliyormuş havası veriyorsunuz, başka da bir açıklaması yok. neyse biraz Canım sıkıldı kapasiteye, kırdıklarım oldursa affola
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

Çevrimdışı iyimserure

Önceki sayfalarda oturarak maç izleme vs muhabbetleri olmuş dayanamadım yazmak istedim. Bizim tribün kültürümüzde oturmak yok. Vipte olanlar bile ayaktadır. Bu hiç bir zaman değişmeyecek yeni stadda da öyle olacak sen gidip yeni açık yada kapalıdan kombine alıp oturmak istiyorsan senin suçun kusura bakma. Bir arkadaş kartal gol gol ile strese sokuyorlar falab demiş. O kartal gol gol bize kaç maç kazandırdı açsın baksın. Hani bir tabir vardır küçümseme gibi algılamayın ama bunları diyenler çekirdek tarafrarı oturmak istiyorsan tek tribün vardır o da numaralı alırsın çekirdeği güzelce izlersin. Hayatlrını Beşiktaşa adamış Beşiktaş çocuklarının yaptığı tezahütatları,besteleri kimse eleştiremez kusura bakmayın.
ben istediğim yerden biletimi alırım, sen de güzelce oturup izlersin, kalkılması gereken yerde hep beraber kalkar tezahüratımızı yapar sonra da yerimize oturur izleriz. O kartal gol golün de bize hiç maç kazandırdığını görmedim aksine çok maç kaybettirdiğini gördüm, 7 sezonda küfürlü tezahürat nedeniyle toplamda 1,5 sezonluk maçı seyircisiz oynamamıza neden olan taraftarı eleştiririm de yerin dibine de sokarım. Onlar Beşiktaş çocuğu da biz neyiz? Eşimle çocuğumla ben yıllardır maça gidemiyorsam o besteleri de eleştiririm

Çevrimdışı sallapati

1. sene hariç derbiler ve Avrupa kupası maçları dışında full olmayacak stad zaten..

Çevrimdışı YunusEmre

forumdaki polyannacılığa hastayım, 3 yıl boyunca aslında 50bine göre yapılıyor işte geniş geniş yapılıyor da ondan 45 bin olacak diye bitiremeyenler şimdi de " projeye uygun, 41903 :) " diyor.. hatta çok iddialı bir şekilde Bursa stadından büyük yaaa elbette lafları dolaşıyordu, cidden ne deseniz çıkmıyor ama çok çok konuşarak biliyormuş havası veriyorsunuz, başka da bir açıklaması yok. neyse biraz Canım sıkıldı kapasiteye, kırdıklarım oldursa affola

Başkanın kapasiteyi arttırmak için çabalıyoruz lafı var ve bence boş değil ucunda gelir var çünkü.. Diğer kapasiteleri sonuçta bizim tahminlerimiz daha netlesmesi o yüzden çabucak uzmeyelim kendimizi.. Ha bu arada bu alanda yapılabilecek en üst kapasitede yapıyoruz stadı standartlar vs ölçü alarak diyorum bir 40 cm için başımıza gelmeyen kalmadı unutmayin tribünler tüm izin sınırlari zorlanarak inşa edildi...

Çevrimdışı Efe

o zaman bu forumu bi daha takip etmemelisiniz yalan bilgi varsa bir daha foruma bakmamalısınız sonuçta biz yalancıyız  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

1. sene hariç derbiler ve Avrupa kupası maçları dışında full olmayacak stad zaten..
passolig kalkarsa doluluk %80-90 civarı olur , gerisini bilmem.

Çevrimdışı yigitcan1903

Kapasitenin az olması meselesi beni de gerdi gece vakti
Başkasının stadından az olması değil derdim
Baştan 41903 dendi,hatta başkan üstüne artırmaya çabalıyoruz dedi
En azından 41903 sağlanmalı
Reklam yapıyosun,resmi duyurular var,resmi sitede de aynı şekilde
41902'yi bile ayıp sayarım
Dalga geçmek oluyor bana göre bu taraftarla
Neyse bi bitsin şu montaj işi tam anlamıyla bi bakalım

Çevrimdışı DenizAnt

Gençlerbirliği maçına giden herkesin kartları bloke olmuşhhayırlı olsun!!  :claps: :claps:

ben maça bilet aldım ama çocuk hastalandı maç sabahı, o yüzden gidemedim. kombine sahibi başakşehir stadına bilet alır, maçı da kendi izlerse kulüp bilet parasını iade ediyor, ben maça gidip izlemediğim için iade etmeyecek, zaten parasında da değilim. şunu merak ediyorum, benim kartım da bloke edilmiş mi oluyor şimdi? galatasaray maçı'ndan beri hep bir aksilik çıktı, bir türlü maça gidemedim. ilk iç saha maçına gidemeyecek miyim? bilen var mı?

Çevrimdışı harund1k3

En başından beri konuşulan 42000 civarıydı. Sen her maçı 42000 kişiyle oyna bu yeter de artar. Son on yılda biz dahil 3 büyüklerin stat doluluguna bakmanı tavsiye ederim. Milleti maça gitmekten soğuttular pasolıgıyle, federasyonuyla, uçuk bilet fiyatlarıyla. Stat ortalama 42000 olacak kimse 50000 falan beklemesin. Belki ileriki yıllarda eski açık uzatılırsa o zaman 1-2 bin daha artar. Gayet yeterli bu sayılar.

Çevrimdışı denilanz

İkinci kez yazıyorum sanırım foruma. Genelde okumayı tercih ediyorum. Ama bu konuda bir şeyler söylemek zorundayım, çünkü stadın bitişi yaklaştıkça beni endişelendiren bir konu bu. Bazı taraftarlardaki özgüvene hayranım. kapalı üstten 2.250 lira verip kombine alacağım, ömrünü Beşiktaş'a verdiğini iddia eden bazı Beşiktaşlılar benim yerime oturmama izin vermeyecek. İnönü Stadı'nın son yıllarında derbi maçları hariç neden dolmadığı üzerinde iyi düşünmek lazım. Tek nedeni sportif başarısızlık değildi. Statta konfor yoktu, huzurla maç izlemek zordu, insanlar eşiyle, çocuğuyla maça gelip rahatça izleyemiyordu. Bu mali zorlukları yaşayan Beşiktaş Jimnastik Kulübü 100 milyon dolardan yüksek bir parayı harcayarak neden modern ve konforlu bir stat yapıyor? Gelirlerini arttırmak için. Ev sahibi avantajını kullanmak için. Bu iki amaca ulaşmak için, Beşiktaş taraftarına statta huzurlu, güvenli ve konforlu bir şekilde maç izleyebileceği hissini vermek zorundasın. Yoksa ilk yılın hevesi geçince istediğin kombineyi de satamazsın, stadı da dolduramazsın. Beşiktaş'ın böyle bir lüksü yok. Yönetime sonuna kadar güveniyorum, huzursuzluk çıkaracak, insanları stattan soğutacak kişileri statta barındırmayacaktır. Herkes parasını verip stada girecek, adam gibi maç izleyecek. Kapalıda ben de bağıracağım, çoğu maçta ben de ayakta dururum, ama bi zahmet Olimpiyat Stadında olduğu gibi koltukların üzerine de çıkmasın insanlar. En ön sıradaki tipler koltuğa çıkınca herkes çıkmak zorunda kalıyor. Kimse bize numaralının adını vererek yol yordam tarif etmesin. Kapalıda maç seyretmek istiyorum ve bunun için gerekli yükümlülüklerimi yerine getireceğim. Gençlerbirliği maçında yine o gereksiz, "koy şu .....'ya" ve/veya ".... köpeğine" tezahüratları yapıldığı için Beşiktaş ceza aldı. Bu cezanın alınmasında hiç bir kusuru olmayan insanların Beşiktaş'ı stattan izleme hakkı elinden alınıyor, kulübün kazanması gereken gelirleri kazanması engelleniyor. Yazıktır be. Kimin hakkı var bu sonuçların doğmasına? İsterse yüzbin deplasmana gitmiş olsun, bu inattan vazgeçecek. İyi Beşiktaşlı herşeyden önce Beşiktaş'ın menfaatlerine zarar gelmemesi için titiz davranan Beşiktaşlı'dır. Hayatımı Beşiktaş'a verdim, tribünde nasıl maç izleneceğine de, hangi tezahüratın yapılacağına da ben karar veririm diye bir anlayış olamaz.

İnşallah Nisan sonunda Beşiktaş'ın başarılarını izlemek için ağız tadıyla tribünlerinde yerimizi alırız yeni stadımızın.

Saygılar.
Neyseki bu tarz yorumlar da okuyabiliyoruz. Bugün inanılmaz canım sıkıldı. İnşallah yeni statla değişecek bazı şeyler.

Çevrimdışı iyimserure

kimse seni zorla foruma sokup bilgi al demiyor, ben belki çok fazla mesaj atmam ama bu grubu wowturkey'den beri takip ederim belki yöneticiler bilir. Burada bu kadar insan işinden gücünden ayırıp mümkün olduğunca bilgi aktarmaya bizleri bilgilendirmeye çalışıyorlar, 3 yıldır stadı ben bu kişilerden takip ediyorum, hiçbirinin de bu kesin bilgi dediğini duymadım hepsi sadece duyduklarını aktarmaya çalışıyorlar, azıcık emeğe saygınız olsun, Efe gibi beyefendi ve kibar birine bile hakaret ediyorsunuz, atar yapıyorsunuz, terbiyenizi takının nankörlüğü bırakın!

Çevrimiçi murat

ben maça bilet aldım ama çocuk hastalandı maç sabahı, o yüzden gidemedim. kombine sahibi başakşehir stadına bilet alır, maçı da kendi izlerse kulüp bilet parasını iade ediyor, ben maça gidip izlemediğim için iade etmeyecek, zaten parasında da değilim. şunu merak ediyorum, benim kartım da bloke edilmiş mi oluyor şimdi? galatasaray maçı'ndan beri hep bir aksilik çıktı, bir türlü maça gidemedim. ilk iç saha maçına gidemeyecek miyim? bilen var mı?
stada girenlerin kombinesi bloke oluyor.bu duruma göre ilk maça gitmene bir engel görünmüyor.

Çevrimdışı yigitcan1903

ben istediğim yerden biletimi alırım, sen de güzelce oturup izlersin, kalkılması gereken yerde hep beraber kalkar tezahüratımızı yapar sonra da yerimize oturur izleriz. O kartal gol golün de bize hiç maç kazandırdığını görmedim aksine çok maç kaybettirdiğini gördüm, 7 sezonda küfürlü tezahürat nedeniyle toplamda 1,5 sezonluk maçı seyircisiz oynamamıza neden olan taraftarı eleştiririm de yerin dibine de sokarım. Onlar Beşiktaş çocuğu da biz neyiz? Eşimle çocuğumla ben yıllardır maça gidemiyorsam o besteleri de eleştiririm
İstediğiniz yerden almakta özgürsünüz
Ama oturup da izleyemem kusura bakmayın
Kalkılması gereken yer diye bi kavram yok benim için
Oturarak izleyemiyorum,otursam 2 saniyeyi almaz tekrar heyecanlanıp kalkışım
En uyuz olduğum şeylerden biri de maç esnasında arkadan dürtülüp otur denmesidir

Çevrimdışı Efe

şunuda söyleyelim stadın 50 bin kişiye göre inşaa edildiğini biz değil stad tasarımcıları bile söylüyor ancak eski açığın alçak bırakılması ve en üst 23. sıraya koltuk koyamamak 2500 kotuk kaybı demek bunlar koltukların katlanır olmayıp dip dibe normal koltuk şekilinde konması halinde 50 bin çok rahat bulunuyor fb stadındaki gibi bu stadı yaparken adamlar taraftarın rahatınıda düşünüyor koltukları katlanır ve çok yakın yapmayarak herşeyi düşünmüş oluyorlar eski kafa yok adamlarda gittik oturduk koltuklara inanılmaz rahatlar seyir açısı muazzam 42 bin olmuş 43 bin olmuş 45 bin olmuş hiç bir önemi bu saatten sonra benim için sizin için olabilir ozaman gidip fb ve gs nin stadlarında maç izleyebilirsiniz nede olsa 50 bin onlar çoook büyük ve güzel stadlar bize göre bizim stad hiç bişey onların yanında küçücük :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

İstediğiniz yerden almakta özgürsünüz
Ama oturup da izleyemem kusura bakmayın
Kalkılması gereken yer diye bi kavram yok benim için
Oturarak izleyemiyorum,otursam 2 saniyeyi almaz tekrar heyecanlanıp kalkışım
En uyuz olduğum şeylerden biri de maç esnasında arkadan dürtülüp otur denmesidir

inşallah önüme denk gelmezsin o zaman ne diyeyim.

Çevrimdışı siyah-1903

o zaman bu forumu bi daha takip etmemelisiniz yalan bilgi varsa bir daha foruma bakmamalısınız sonuçta biz yalancıyız  :)

kardeşim ne çok ve boş konuşuyorsun allah aşkına, aylarca yıllarca konuştun şimdi pişkin pişkin 41903 :) yapıp kenara çekiliyorsun.. sonuçta haklısın ne yetkin bar ne sorumluluğun, millete umut satmana da lafım yok da otör gibi davrandıysan dediğin çıkmadığında da asla hakaret olmadan yapılan eleştiriye eyvallah dersin olur biter.
zaten 3 yıldır çok iniş çıkışlı bir ruh halim oldu bitse de gitsek derdindeyim, forum sahibi madem Beşiktaş taraftarı sen neden beni kovma Hakkı'na sahip olduğunu düşünüyorsun? sen sus olsun bitsin
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"