Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5788495 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi murat

yasal olarak hakkınız o koltuğa oturmak ise o koltuğa oturursunuz.2500 tl para verip kapalının en kenarından seyredeceksem bir sonraki sezon gider 1000 tl verip hemen kenarından eski veya yeni açıık tarafından kombine alırım.

Çevrimiçi murat

gerginliğe gerek yok arkadaşlar.en üste koltuk koyulur ve pisikolojik sınır aşılır  :D

şimdi gece gece bana yine yeni ölçüye göre hesap yaptıracaksınız. :bandit:

Çevrimdışı Efe

kardeşim ne çok ve boş konuşuyorsun allah aşkına, aylarca yıllarca konuştun şimdi pişkin pişkin 41903 :) yapıp kenara çekiliyorsun.. sonuçta haklısın ne yetkin bar ne sorumluluğun, millete umut satmana da lafım yok da otör gibi davrandıysan dediğin çıkmadığında da asla hakaret olmadan yapılan eleştiriye eyvallah dersin olur biter.
zaten 3 yıldır çok iniş çıkışlı bir ruh halim oldu bitse de gitsek derdindeyim, forum sahibi madem Beşiktaş taraftarı sen neden beni kovma Hakkı'na sahip olduğunu düşünüyorsun? sen sus olsun bitsin
ben boş konuşuyorum sen çok dolu konuşuyorsun şuan takip etme yazılarımı sana takip et diyen mi var sanki stadı ben yaptımda 41 903 de ben söyledim 45 olabilir dediğimizde de umut sattık   :icool:
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 23:35:00 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı halvetifarazi

insanları forumdan kovmaya da başladınız. ne güzel.

Çevrimdışı YunusEmre

kardeşim ne çok ve boş konuşuyorsun allah aşkına, aylarca yıllarca konuştun şimdi pişkin pişkin 41903 :) yapıp kenara çekiliyorsun.. sonuçta haklısın ne yetkin bar ne sorumluluğun, millete umut satmana da lafım yok da otör gibi davrandıysan dediğin çıkmadığında da asla hakaret olmadan yapılan eleştiriye eyvallah dersin olur biter.
zaten 3 yıldır çok iniş çıkışlı bir ruh halim oldu bitse de gitsek derdindeyim, forum sahibi madem Beşiktaş taraftarı sen neden beni kovma Hakkı'na sahip olduğunu düşünüyorsun? sen sus olsun bitsin

Ben efeden hiç kapasiteyle ilgili yorum hatırlamıyorum adam stad aaçılsın kapasite benim için önemliddeğil diyor boşa uzatılıyor konu...

Çevrimdışı Efe

insanları forumdan kovmaya da başladınız. ne güzel.
kimseyi kovmadık herkes yerli yerinde  :D hayal görüyorsunuz :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iilkerr

Önceki sayfalarda oturarak maç izleme vs muhabbetleri olmuş dayanamadım yazmak istedim. Bizim tribün kültürümüzde oturmak yok. Vipte olanlar bile ayaktadır. Bu hiç bir zaman değişmeyecek yeni stadda da öyle olacak sen gidip yeni açık yada kapalıdan kombine alıp oturmak istiyorsan senin suçun kusura bakma. Bir arkadaş kartal gol gol ile strese sokuyorlar falab demiş. O kartal gol gol bize kaç maç kazandırdı açsın baksın. Hani bir tabir vardır küçümseme gibi algılamayın ama bunları diyenler çekirdek tarafrarı oturmak istiyorsan tek tribün vardır o da numaralı alırsın çekirdeği güzelce izlersin. Hayatlrını Beşiktaşa adamış Beşiktaş çocuklarının yaptığı tezahütatları,besteleri kimse eleştiremez kusura bakmayın.
senin daha yerini bile bilmediğin şehirlerde insanlar mağazalara sahtedir diye güvenmediği için kredi kartıyla internetten anahtarlık, bileklik vs vs kıssadan hisse takım için ürün spariş ediyor. çağrı merkezindeki adamların prim almak için yaptığı ağız oyunlarına kanmış gibi yapıyor haberin var m ? rica minnet otobüs ayarlayıp imkanı oldukça deplasman, istanbul a gidiyor. AYNI ŞEKİLDE o çok gıptayla baktığın çok sözde baba parası yiyen artist öğrenci iki hafta makarna yiyip bi gün maça gitmek için bi tarafından ter akıyor. sen kimsin kardeşim. kim arkadaşım, sana bağıran kapalıya, oturan numaralıya diye yetki vermeye çalışan. 60 ından sonra anamı babamı seneye ölmezlerse, inönüye götürüm ortalarında çekirdek çitlerim diye hayal ederken sen kimsin lan benim oturacağım yeri tayin ediyosun ? az önce burdakilere yazarken gülerek yazmaya çalışıyodum takılıyoduk, senin gibiler yüzünden çığırımdan çıktım. Ayıp ulan ayıp. Ben şimdi ağzımın ayarını bilemedim şu mesaj yüzünden atılacam belki, ister dinle ister dinleme. Ama çocuk olma büyü. Kaç yaşında olursan ol şu yazdıklarını otur oku. Düşün.. Hepinizden çok özür dilerim.

Çevrimdışı Ersinn

Bu kadar tepki alacağımı bile bile yazmıştım baya da tepki gelmiş :D Benim demek istediğim kimse size koltukta oturamazsınız falan demiyor ama sen gidip de atıyorum ayakta olan 5bin kişinin arasına girip ben koltuğumda oturuacağım falan diyorsan çok hayallerde yaşıyorsun. Başakşehirde olanlardan yakınan arkadaşlar çok var burda da var. O da modern bir stat bizim stadımızda. Yeni stad gelince herkes değişecek sanıyorsanız polyanıcılık olur bu. Bu tbünlerin amigosu liderleri vs olan kişilerin profili belli çArşının Asının anlamı da belli değişen bir şey yok yani. Ben Dewe Erolun profilinde de geziyorum mesela elinde bilet ile gelip de koltuk arayan adamlarla makara geçiyorlar vs. Yani dediğim gibi gerçekler bunlar ben illa böyle olacak diye bir şey demiyorum ama tezahürat konusunda kimseye katılmıyorum tezahüratlar bu taraftarın duygusudur aşkıdır adamlar höt desek ceza veriyorlar bence taraftara suç atmayın 15bin kişiyi aynı anda yönetemezsiniz hele Türkiyede futbolda kavgada olacak küfür de futbolun güzellikleri bunlar bence. Neyse arkadaşlar diyeceğim şudur koltuk konusunda inşallah kimsenin hakkı kimseye geçmez.

Çevrimdışı vural

yasal olarak hakkınız o koltuğa oturmak ise o koltuğa oturursunuz.2500 tl para verip kapalının en kenarından seyredeceksem bir sonraki sezon gider 1000 tl verip hemen kenarından eski veya yeni açıık tarafından kombine alırım.

Fiyat kategorilerine göre tribünler kendi içinde ayrılmalı, buna önlem alınamıyorsa tüm katlardaki fiyatlamayı aynı şekilde yapacaksın. Sadece alt ve üst tribünler farklı fiyatlanır , kimse kimsenin hakkını yememiş olur.

Çevrimdışı Efe

tartışmak güzeldir herkes hatalarını görüyor forumun amacıda bu zaten abartıya kaçmadan  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Bu kadar tepki alacağımı bile bile yazmıştım baya da tepki gelmiş :D Benim demek istediğim kimse size koltukta oturamazsınız falan demiyor ama sen gidip de atıyorum ayakta olan 5bin kişinin arasına girip ben koltuğumda oturuacağım falan diyorsan çok hayallerde yaşıyorsun. Başakşehirde olanlardan yakınan arkadaşlar çok var burda da var. O da modern bir stat bizim stadımızda. Yeni stad gelince herkes değişecek sanıyorsanız polyanıcılık olur bu. Bu tbünlerin amigosu liderleri vs olan kişilerin profili belli çArşının Asının anlamı da belli değişen bir şey yok yani. Ben Dewe Erolun profilinde de geziyorum mesela elinde bilet ile gelip de koltuk arayan adamlarla makara geçiyorlar vs. Yani dediğim gibi gerçekler bunlar ben illa böyle olacak diye bir şey demiyorum ama tezahürat konusunda kimseye katılmıyorum tezahüratlar bu taraftarın duygusudur aşkıdır adamlar höt desek ceza veriyorlar bence taraftara suç atmayın 15bin kişiyi aynı anda yönetemezsiniz hele Türkiyede futbolda kavgada olacak küfür de futbolun güzellikleri bunlar bence. Neyse arkadaşlar diyeceğim şudur koltuk konusunda inşallah kimsenin hakkı kimseye geçmez.

Kimse hod demeye ceza vermiyor stada girerken alıyorsunuz elinize bi ona bi diğerine sokuyorsunuz maç boyunca madem böyle sürecek niye yapılıyor bu stad ne demek numarasını arayanlara fafa buluyorlar başkanın bunlara müdahalesi mutlaka olmalıdır...

Çevrimdışı TayfurU

Kapalı üst ve kale arkalarında maç ayakta izlenir numaralı ve kapalı altta ise oturarak izlenir. aynı tribünün farklı yerleri farklı fiyat olduğu için herkes kendi koltuğuna oturur ama imkanı yok kale arkaları ve kapalı üstte kimse oturmaz biliyorum bizim taraftarı

Çevrimdışı iyimserure

"Türkiyede futbolda kavgada olacak küfür de futbolun güzellikleri bunlar bence" bunu söylediğin anda zaten kişiliğini belli etmiş oldun, senin gibilerden arınmış bir yeni stat diliyorum takımımıza

Çevrimdışı cisse557

Oturup maç izlemek isteyen oturup maç izleyemeyeceğini gayet iyi biliyor. Boşuna tartışıyorsunuz.

Çevrimdışı ekesicil

Ben Köln'de Besiktas - fb süper kupa macini seyretmistim. Görevliler koltugun olmadigi kapidan bile gecmene izin vermiyor. Bilette hangi koltuk yaziyorsa o kapidan geciyorsun baska bölüme gecme sansin bile yoktu

Çevrimdışı ZEKI

Tam cikacaktim su son konusmalara bakayim dedim. Arkadaslar resmi olarak stadin kapasitesi 41903 olarak gozukuyor. Ama bu stadin bu kapasitesinin cok ustund eoldugunu hepimiz biliyoruz. Hatta sureki olarak forumda sorduklarinda 41903 deriz muhabetini yapmadik mi?  Simdi stadin kapasitesini 45 bin demek  herkesi zor durumda birakir. Passoda kac bilet satisa ciktigi belli. İlk sene 41903 diye acariz sonra bir tadilata gireriz gercek kapsiteye ulasiriz.
Forumd akimsnein kimseyi kovdugu falan yok hepimizin yeri burasi. Bunu herkes de cok iyi biliyor.
Kalin saglicakla iyi geceler

Çevrimdışı Efe

Oturup maç izlemek isteyen oturup maç izleyemeyeceğini gayet iyi biliyor. Boşuna tartışıyorsunuz.
haha gecenin yorumu :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

holiganizmin doğduğu İngiltere'de bile insanlar oturup maç izliyorlar, neden bizde de böyle olmasın? bazı şeylerin değişmesi lazım artık

Çevrimdışı Ersinn

Kimse hod demeye ceza vermiyor stada girerken alıyorsunuz elinize bi ona bi diğerine sokuyorsunuz maç boyunca madem böyle sürecek niye yapılıyor bu stad ne demek numarasını arayanlara fafa buluyorlar başkanın bunlara müdahalesi mutlaka olmalıdır...

Gençlerbirliği maçında küfür olmadan bütün tribünleri kapattılar bugün. Zaten her konuda batan tffnin bu konuda haklı olma ihtimali yok.

Çevrimdışı Efe

Ben Köln'de Besiktas - fb süper kupa macini seyretmistim. Görevliler koltugun olmadigi kapidan bile gecmene izin vermiyor. Bilette hangi koltuk yaziyorsa o kapidan geciyorsun baska bölüme gecme sansin bile yoktu

zaten bizdede kapılar blok blok ayrılıyor sen bloğuna göre gidip kapından geçeceksin iyi  niyetli herkes gidip koltuğuna oturacak yada oturmaya çalışacak birileri  gelip o koltukları işgal ettiği zaman bunu kim çözecek  onuda bilmiyorum açıkçası inşallah herkes aldığı koltuğuna oturur sıkıntı çıkmaz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

holiganizmin doğduğu İngiltere'de bile insanlar oturup maç izliyorlar, neden bizde de böyle olmasın? bazı şeylerin değişmesi lazım artık
Oradaki insanlar hadi artık oturarak maç izliyoruz diye keyfi bir şekilde oturarak maç izlemeye başlamadilar ki. Devlet ayakta izleme yasağı getirdi.
[ Son Düzenleme: 25 Şubat 2016, 23:52:07 cisse557 ]

Çevrimdışı emre1

üst katların dikliği sebebi ile maçın ilk dakikaları (başlama vuruşundaki 3 lü ile beraber) 5 10 dakka ayakta takılınır. sonra ilk yarı bitene kadar ben tribünlerin ayakta olcağını sanmıyorum çok dik abi bi süre sonra psikolojik otururlar yerine insanlar. bide maçı koparırsak sonlarda şov olsun die çoğu kişi ayakta takılır besteler falan öle 90 dakka isteselerde ayakta zıplayamazlar :D bana sorarsan ayakta izlemek isteyende haklı oturarak izlemek isteyende

Çevrimdışı denilanz

Arkadaşım sen şovmen misin, tepki alacağı mı biliyordum falan?

Sen nasıl 5 bin kişi arasına geçip ayakta duracağım diyebiliyorsan ve bu hayal olmuyorsa bizim için de hayal değil.

Dewe erol kim ki benimle makara geçince alınacağım, ne olacak?

Höt dedik diye ceza verilmiyor, kimse kendini kandırmasın. Bayağı bildiğin küfür ediliyor. Bizim tezahürat kralı taraftarımız da bile bile lades diyor.

Kavga, küfür ve futbolu aynı cümlede kullanmışsın bir de, pes!

Çevrimdışı mülkübey

Bu statta Ailelere huzurlu ortam sağlanmalı. Yoksa eski stat yeterli hatta fazlaydı bile .
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .