Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797561 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

Şöyle bir şey abi. Ben ondan dedim ya sabah kötü durmuyor diye.

@ahmetx dün twitterda paylaşılan bir resim led panelin nasıl göründüğünü gösteriyor aslında. Sertaç (@srtcdrgn) twitter hesabından alıntıdır resim

Çok iyi , hem kedi yolu girişini de örtmüş süper  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

koltuksuz hesaplıyorlar hafız.

şu anda bile sadece yeni açık koltuksuz olsun.50 bine dayanır kapasite  :ishock:
:by2:

Çevrimdışı FARUK

Hibrit zeminli bir sahadaki katmanlar: (şuan ki boruların üzerine gelecek)

-10mm boyutlu taşlardan oluşan çakıl tabakası(125mm kalınlığında)

-blinding layer denilen:6mm lik taşlardan oluşan ve kumun suyla beraber  inmesini engelleyen çakıl tabakası(50mm)

-lower root zone(alt kök bölgesi) : Orta incelikte yıkanmış kum (en az 200mm)

-upper root zone(üst kök bölgesi) : 90/10 oranında kum/toprak karışımı, köpük benzeri su tutucu madde ve besleyici madde (100mm)

Tohumlama metrekareye 45gr olacak şekilde toplam 400kg

Çevrimdışı özgür

Drenajın tarihi :icool:
(1966)

Şu metinin güzelliğine bakar mısınız. Haber değil roman yazmış sanki okudukça okuyası geliyor insanın.

Çevrimdışı mülkübey

bir futbol stadının drenajı 1 hafta da yapılır.

2- sebeb mi?planlar gelecek sezona yapılmışsa yavaştan alınır işler.fazla içci ve ekipman a gerek duyulmaz.vs vs

aaaabicim 1 haftadır borular döşenmedi hala.bekliyoruz boruların döşenmesini.inanılır gibi değil.
1 hafta fazla ciddi yapılırsa en fazla 2 günde biter
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

tüm kolonların arasını örtecek şekilde olsa ayrı bi  güzellik katar bence.. Güzel duruyor ızgara sistem..  İnş tüm stada yaparlar da gelir kaynagı olur hemde görsel açıdan da hoş bi görüntü olur.

Çevrimdışı denilanz

SIS çok iyi çalışıyor diyenler peki neye göre yorum yapıyorlardı? Onlara niye kimse bişi demedi  :D
Garip milletiz vesselam.
Ben dedim.
SIS'in de biraz fazla abartıldığını düşünmeye başladım. Adamlar iş makineleri ile çukur kazıp bir şeyler seriyorlar. Onları yavaşlatacak ne kar yağdı ne aşırı bir yağmur. Tamam, büyük bir şirket. Tesislerde güzel iş çıkardılar ama öv öv bitiremeyecek ne yaptılar anlamadım. Normalde 10 güne bitecek bir işi 3-5 günde mi yaptılar, öyle bir şey mi var? Ben kaçırdım belki de. Hayır, nazar edeceğiz sonunda ondan korkuyorum.

Ama bu arkadaş başka. Bir şey(ler)den bihaber, çok belli.

Çevrimdışı denilanz

Ama abi roma mimarisi...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Koltuklar hizasız takdığından çabuk takılıyor.1 hafta için tüm koltuklar takılır umarım.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

Ama abi roma mimarisi...
hadi ordan  :D siz dediniz ya panel şeklinde değil ferforje gibi diye ...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

martılar çatıyı mesken edinmişler   :D , #kartalyuvasınadönmeli

Çevrimdışı Necmi

hadi ordan  :D siz dediniz ya panel şeklinde değil ferforje gibi diye ...

iyide panelmi :alala:
Bildiğin kablolardan oluşmuş bir ağ işte şıkta duruyor @ahmetx

Çevrimdışı Necmi

martılar çatıyı mesken edinmişler   :D , #kartalyuvasınadönmeli
test ediyorlardır :busted_cop:

Çevrimdışı tugozcan

Yarin bütün saha baklava dilimine ayrilmis olur saniyorum baya iyi gidiyor. Umarim daha da hizlanir

Çevrimdışı cadavra

Eski acik altta koltuga gecilmis ustte de korkukuklar ilerlemis baya arkadaslar zemin biter onda sıkıntı yok keza hava sartlarida pek etkilemio ayni sekilde koltukta yine korkulu kabusumuz olan catinin ilerleyisi kotu ki bu mebranlarinda doga sartlari ilr ilgili ilerleme durma olayi var biz bunu 84 mebran olarak dusunmeliyiz semer isine donersek birden görürüz dier mebranlari burda haydaaa die sesler cikar ama ondeki kismin bitmesi dierine gore daha cabuk biter gibime gelio arka mebranlarin boyutlari buyuk serilmesi uzun sürüyor.Zemin ve koltuktan kaygim yok benim kaygim icerdeki isler ve cati icerdeki soyunma odalari disariyla baglantili isiklandirma skorboard gibi elektirik isleri bakalim sampion olalimda varsin seneye bitsin umrumda deil inşallah stada ihtiyaç duymadan sampion oluruz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

iyide panelmi :alala:
Bildiğin kablolardan oluşmuş bir ağ işte şıkta duruyor @ahmetx
  aynı şeyi söylemişiz yanlış anladın galiba  @Necmi abi   :)

Çevrimdışı aoguzd

hummalı çalışmalar devam ediyor   :ishock:

bu çıkışların yanlarına da korkuluk takilmasi gerekmez mi oldukça yüksek duruyor.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı sallapati

bu çıkışların yanlarına da korkuluk takilmasi gerekmez mi oldukça yüksek duruyor.

takacaklardır.. baya yüksek 

Çevrimdışı YunusEmre

Bu gün sabah dansın sultanlarının açılışta yer alabileceği konuşulmuştu..
Şimdi de memleketten bir ekibin aaçılış için hazırlık yaptığını duydum Kartal oyunumuzla.. Tahminimce dansın sultanları ekibinin gösteri açılışını yaparlar.. Ornek görüntü altta..

Çevrimdışı halvetifarazi

Eski açıktan görüntü

Arkadaş bir video çekmişin sosyal medyaya yüklmeşsin sağolasın da, bu nasıl video çekmek? az yavaş döndür telefonu da ne olup bittiğini anlayalım. hızlı hızlı geçen framelerden başka birşey anlamadım. durdurup oynatıp takıp etmek lazım.