Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797356 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır
gene yavaştan alıyorlar çalışmaları aga.şu ana kadar drenaj çoktan bitmişti istenseydi.

Çevrimdışı denilanz

Çok sevindim bu duruma ben bildiğin ekran gibi siyah duruyor zannetmiştim sıkıntı yok öyleyse  :ok:

Şöyle bir şey abi. Ben ondan dedim ya sabah kötü durmuyor diye.

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Çok sevindim bu duruma ben bildiğin ekran gibi siyah duruyor zannetmiştim sıkıntı yok öyleyse  :ok:

@ahmetx dün twitterda paylaşılan bir resim led panelin nasıl göründüğünü gösteriyor aslında. Sertaç (@srtcdrgn) twitter hesabından alıntıdır resim

Çevrimdışı denilanz

gene yavaştan alıyorlar çalışmaları aga.şu ana kadar drenaj çoktan bitmişti istenseydi.
Haklısın, kimse istemiyor stadın bitmesini.

yalnız zeminin alttan havalandırması ilk olacak sanırım.avrupadaki zeminlerin güzel olmasının sırrı bu sistem olabilir mi acaba?

Haklısın, kimse istemiyor stadın bitmesini.

misal 2 ekip olsa membran takan olay neredeyse bitmişti.gene zeminde bir tane kepçe var kaç gündür kazı yapıyor.

bence stadın açılışının uzamasının 1 numaralı nedeni işci ve ekipman eksikliği hafız.

şu hıza bakarsak sanırım gelecek sezona açılış yaparız planlamasını yapmışlar.yoksa nisan ayında açılış olacaksa çalışmalar yağ gibi akması lazımdı aga

Çevrimdışı tuncaboylu

Drenaj çalışmaları ve insan psikolojisi hakkında bilgili birisine benziyorsunuz. Yakalamışken sorayım:

1- Bir futbol sahasının drenaj çalışması ortalama ne kadar sürer?
2- Drenajın bitirilmek istenmemesinin sebebi ne olabilir?

Çevrimdışı ebabil

prekastlar boyansa sanki daha iyi olurmuş.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Drenaj çalışmaları ve insan psikolojisi hakkında bilgili birisine benziyorsunuz. Yakalamışken sorayım:

SIS çok iyi çalışıyor diyenler peki neye göre yorum yapıyorlardı? Onlara niye kimse bişi demedi  :D
Garip milletiz vesselam.
Korku akıl katilidir.

bir futbol stadının drenajı 1 hafta da yapılır.

2- sebeb mi?planlar gelecek sezona yapılmışsa yavaştan alınır işler.fazla içci ve ekipman a gerek duyulmaz.vs vs

aaaabicim 1 haftadır borular döşenmedi hala.bekliyoruz boruların döşenmesini.inanılır gibi değil.

Çevrimdışı Popular Demand

10 Temmuz 1971
Taa o zamanlar vizyonu büyükmüş insanların.
80 bin nedir yahu :D

[img width=41

Çevrimdışı tangaz

Şöyle bir şey abi. Ben ondan dedim ya sabah kötü durmuyor diye.

ben dün ilk gördüğümde eski buzdolabı arkasındaki ızgaralara (evaparatör) benzetmiştim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı FARUK

misal 2 ekip olsa membran takan olay neredeyse bitmişti.gene zeminde bir tane kepçe var kaç gündür kazı yapıyor.

bence stadın açılışının uzamasının 1 numaralı nedeni işci ve ekipman eksikliği hafız.

şu hıza bakarsak sanırım gelecek sezona açılış yaparız planlamasını yapmışlar.yoksa nisan ayında açılış olacaksa çalışmalar yağ gibi akması lazımdı aga
4 tane küçük paletli 2 tane büyük paletli ve sayısı değişen lastik tekerli excavator var :)

[img width=41

Çevrimdışı tangaz

10 Temmuz 1971
Taa o zamanlar vizyonu büyükmüş insanların.
80 bin nedir yahu :D

rahmetli Seba da zamanında koltuklu+koltuksuz 90 bin yaptırmak istemişti. her taraf 3 katlı olacak zemin aşağı inecek gibi bir projeydi koltuk falan yoktu ya da sadece numaralı ve kapalı da vardı  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

çakıl işi bitti @sallapati .Kum ,üstü ısıtma - sulama, üstü kum ,üstü çim olacak.
:alala: ne zaman başladıki bitsin dompos arenada çakıl döşememişler gibi görünüyor ama
komple çakılla boruları kapatacaklar onun üzerine bir kat kalın kum onun üzerinede çim kumu gelecek olması lazım
bakalım uygulama nasıl olacak @ahmetx

Çevrimdışı mylife1903

Ne kadar hiz o kadar para. Butun islere ikincil Kaynaklar eklenerek hiz iki katina cikarilabilir ama ekonomik olmaz. Insaat yonetiminde hiz,para ve kalite dinamikleri vardir. Hiz ve para beraber artarken kalite duser. Optimum hizda, acele etmeden yapi bitirilmeye calisiliyor. Cok siki kontrol vardir boyle buyuk ve onemli bir yapida. 1 sene Erken bitirilirdi bu insaat AMA maliyeti 200 ustu olurdu.

Baskana bu stad konusunda sonuna kadar guveniyorum.

Bitmis insaat bence fazla kurcalaniyor burada. Herkes en iyisini istiyor dogal olarak ama devasa bir yapida iki tane kucuk hata gorup, linc etmeye baslamak ancak bizde olur.
Acilisindan 1 yil sonra bile ufak tefek isler yapilacaktir, duzeltmeler, iyilestirmeler, eksiklerin giderilmesi derken kucuk bir ekip insaata devam Eder stadta.

Sakin olalim, azicik sabredelim. Bitmis bu stad. Bu sene olmadi onumuzdeki sene kesin oynayacagiz burada. Sabret

Dolmabahçe ne zaman 46.000 kişi almış?
Haberde "Bugün için ancak 46 bin kişi alabilen.." diyor :D
          [img width=41

Çevrimdışı federo

Koltuksuz almış zamanında. Fotolarda sırf kafa var ;)

Çevrimdışı Necmi

burası cami değil hafız falanda yok burda argo kelimeler konuşulmaz.
Üslubuna dikkat et birde yaşını girersen sevinirim kimle konuştuğumuzu bilelim. @uçan tekme

koltuksuz hesaplıyorlar hafız.

şu anda bile sadece yeni açık koltuksuz olsun.50 bine dayanır kapasite  :ishock:

Çevrimdışı mylife1903

rahmetli Seba da zamanında koltuklu+koltuksuz 90 bin yaptırmak istemişti. her taraf 3 katlı olacak zemin aşağı inecek gibi bir projeydi koltuk falan yoktu ya da sadece numaralı ve kapalı da vardı  :ok:

Vardi boyle bir efsane. Tum tribunler yeni acik seviyesinde AMA zemin indirme olayini hatirlamiyorum.

Bu uefa bozdu stadin buyusunu. Koltuklu haline seba baskan zamani 45000 billet basildigi oluyordu. Ustune bir suru beles giren. Koridorlarda yer olmazdi, degil merdiven. Genc taraftarlarimiz o goruntuleri o enerjiyi hissedemeyecekler.

Gothenburg maciydi, feyyazin ucarak kafayla yerlestirdigi, yeni acigin parapetinde oturuyorduk. Orta gelince feyyazla beraber ucmaya baslamistim yanimdaki amca tutmustu. Yeni aciktan gol sonrasi intihar, diye baslik atardi bizim basin. Mrkelaydi galiba ortayi yapan.

Uefa kanunlari cikti mertlik bozuldu. Zemin indirildikten sonra eskisi gibi bilet basabilseydik 60000 kisi kesin sigardi o stada.

Çevrimdışı firewater

2- sebeb mi?planlar gelecek sezona yapılmışsa yavaştan alınır işler.fazla içci ve ekipman a gerek duyulmaz.vs vs

aaaabicim 1 haftadır borular döşenmedi hala.bekliyoruz boruların döşenmesini.inanılır gibi değil.

1haftada drenajmı  :lol: :lol: :lol: :lol:

Trollemeye gelmiş arkadaş buraları.

koltuksuz hesaplıyorlar hafız.

şu anda bile sadece yeni açık koltuksuz olsun.50 bine dayanır kapasite  :ishock:

Daha az önce Necmi abi uyardı "hafız" için, 2. sarıdan atılma dikkat et  :D
          [img width=41

Çevrimdışı Necmi

o yapılan drenaj değil bilgi sahibi olmadan eleştiri yapma o sisteme vakkumlama deniyor
çift yönlü çalışıyor hem suyu vakkumlayarak çekecek hemde kökleri havalandırıp soğutacak.