Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797585 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Drenaj diğer yarı sahanın yarısına ulaşmış.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı denilanz

Saha çizgilerinin konumu yaklaşık olarak kırmızı çizgilerle gösterdiğim gibi olacak
Planda da buna yakın görünüyor zaten. Ben de hazırladığım modelde onu baz alarak yerleştirmeye çalışmıştım.

Çevrimdışı Necmi

aynen ya normalde takılmam böyle şeylere gayet guzel bana görede sadece orda A harfi ben olmadım diye bagrıo  :D
bunun için koltukların sabitlenmesini beklemek lazım şu an yamuk yumuk
görünmesi normal. sabitlendikden sonra ortaya çıkacak görüntüye yaparız eleştirimizi

ysariusta

• Ziyaretçi

Planda da buna yakın görünüyor zaten. Ben de hazırladığım modelde onu baz alarak yerleştirmeye çalışmıştım.

Senin tasarımını cebren ve hile ile kabul ettirmek lazım. Beşiktaş yazısı yazın mutlaka degerlendirilmeli yeniden.

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GörkemGörkem

İnönü'nün (her ne kadar oval olsa da) tribün-saha mesafesini bilen var mı ?

Kapalı inönüde daha yakındı sahaya

Çevrimdışı Necmi

Senin tasarımını cebren ve hile ile kabul ettirmek lazım. Beşiktaş yazısı yazın mutlaka degerlendirilmeli yeniden.

yanlız bu yazıdaki sorun beyaz kısımların tek sıra koltuk olması bu yataydan bakarken siyahların arasında
kaybolabilir :alala: resimde yukardan bakıldığı için güzel görünüyor ama bu tip durumlarda göz hizası önemli

Çevrimdışı denilanz

Koltuklarda BEŞİKTAŞ yazısının yanına JK gelince, B ve E harfleri arasındaki boşluğun dar olmasının sebebi ortaya çıktı. (BE ile JK'nın simetrik olması için)

Ne feveran dönmüştü bu konuda da. Adamlar bilgisayarda tasarlayıp yapıyorlar, bizimkiler daha bitmeden veryansın ediyorlar.

Şu haliyle çok güzel görünüyor bu arada.

1- BE ve JK harfleri simetrik değil. Bulundukları bloklar eşit büyüklükte ama BE sol tarafa JK'nin sağ tarafa olduğundan daha uzak. Bu nasıl bir simetri anlatabilir misiniz? İkili harflerin birbirine uzaklığının eşit olmasını diyorsanız bunu B ve E harflerini genişletip J harfini incelterek de (bence kuyruğu zaten fazla açık) yapabilirlerdi.

2- BEŞİKTAŞ JK yazısı bu haliyle tribünü ortalamıyor. BE ve JK harfleri arasını simetrik tutacağım diye bütünün simetrisini bozmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Bunu bilgisayarın yaptığını da hiç sanmıyorum.

Ha, çok önemli mi? Değil bence. Ama bu eksikliği görüp söyleyenlere de laf etmek doğru değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

arkadaki heg yelekleri dikkatimi çekti ve araştırma yaptım.Firmanın statta yapacağı işler aşağıda yazıyor.Ses kamera gibi işlemlerde yapılıyor şu anda.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı

Yangın Algılama Sistemleri

Ses Anons ve Acil Anons Sistemleri

Kapalı Devre Kamera Sistemleri

Giriş Kontrol Sistemleri

Data ve Zayıf Akım Kablolama

BMS Sistemleri

https://www.linkedin.com/company/heg-bina-teknolojileri-san-d%C4%B1%C5%9F-tic-ltd-%C5%9Fti
http://hegtech.com.tr/statlar-yangin-alarm-ses-anons-sistemleri/
Güzel yakalamissin abi :ok:

Giriş kontrol sistemleri derken heralde Turnike ve passolig sistemini de bunlar kuracak ozaman :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı denilanz

Tasarım artık bu saatten sonra değişmez. Çok kısa süre kaldı. Hobi olarak uğraşırken gelen önerilerle yaptığım bir şey. Mevcut halindeki hataları düzeltsinler bana yeter ama onu bile sanmıyorum.

Çevrimdışı ErsinA.

Soyunma odalarının şuanki görüntüsü sıvası yapılmış daire gibiymiş.

yani ince işler henüz başlamamış.  Havuzda varmış soyunma odasında. (projede de vardı)

Çevrimdışı Eagle_kd

Şehir heykellerini bilirsiniz. Bazı caddelerde veya parklarda bank üstünde oturan bir amca veya musluktan su içen çocuk vs heykelleri vardır hani.

Spartak Moskova da stadında, saha kenarında kulüp kurucularının maç izlediği bir heykel kompozisyonu oluşturmuş.

Doğrusu bana çok süper bir fikir gibi geldi. Vodafone Arena'da Şeref Bey, Hakkı Baba ve Süleyman Seba'nın benzer şekilde sahayı izleyen heykelleri olsa; sahadaki  futbolcuya, kenardaki yöneticiye, tribündeki seyirciye  Beşiktaş tarihini, çizgisini ve değerlerini hatırlatan bir simge olsa güzel olmaz mıydı?

Harika bir fikir, umarım yapılır.
ruhunu serbest bırak.. dağların ve denizin üzerinde özgür bir yol seç kendine, yalnız, tek, cesaret dolu, kartal gibi ol..

Çevrimdışı sozkul

615 cm ?

Arkadaşlar bu 615 cm'ye yani beton sonrasına çim ekilmeyecek mi? tartan pist ya da halı filan mı konacak?

Çevrimdışı denilanz

yanlız bu yazıdaki sorun beyaz kısımların tek sıra koltuk olması bu yataydan bakarken siyahların arasında
kaybolabilir :alala: resimde yukardan bakıldığı için güzel görünüyor ama bu tip durumlarda göz hizası önemli
Abi, yazı zaten bayağı altta olduğu için kamera açısında zaten sorun olmaz. Belki zeminden görünüm problemli olabilir ama onda haklı olabilirsin.

Bu arada bence en güzeli Kartal Yuvası yazı stilinden hazırladığım şu model oldu.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

arkadaki heg yelekleri dikkatimi çekti ve araştırma yaptım.Firmanın statta yapacağı işler aşağıda yazıyor.Ses kamera gibi işlemlerde yapılıyor şu anda.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı

Yangın Algılama Sistemleri

Ses Anons ve Acil Anons Sistemleri

Kapalı Devre Kamera Sistemleri

Giriş Kontrol Sistemleri

Data ve Zayıf Akım Kablolama

BMS Sistemleri

https://www.linkedin.com/company/heg-bina-teknolojileri-san-d%C4%B1%C5%9F-tic-ltd-%C5%9Fti
http://hegtech.com.tr/statlar-yangin-alarm-ses-anons-sistemleri/

Bu sektördeki en önemli firmadır Honeywell.Paraya gerçekten kıyılıyor.

Muthiş :)

Çevrimdışı TayfurU

Keşke tüm firmalar SIS gibi olsa, kalite hemen belli oluyor.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bu sektördeki en önemli firmadır Honeywell.Paraya gerçekten kıyılıyor.
Muthiş :)

stadın her noktası kalite kokuyor  :claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

Bu nedir  :alala: acaba kedi yoluna ulaşımı engellemek için birşeyler mi yapacaklar anlamadım @FARUK hocam ?

Çevrimdışı denilanz

SIS'in de biraz fazla abartıldığını düşünmeye başladım. Adamlar iş makineleri ile çukur kazıp bir şeyler seriyorlar. Onları yavaşlatacak ne kar yağdı ne aşırı bir yağmur. Tamam, büyük bir şirket. Tesislerde güzel iş çıkardılar ama öv öv bitiremeyecek ne yaptılar anlamadım. Normalde 10 güne bitecek bir işi 3-5 günde mi yaptılar, öyle bir şey mi var? Ben kaçırdım belki de. Hayır, nazar edeceğiz sonunda ondan korkuyorum.

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı denilanz

@Sertaç Durgun çekmiş fotoyu ne olabilir sizce
https://twitter.com/srtcdrgn/status/702119230649536513
Kolon aralarını kapatacaklar mı acaba diyeceğim ama o şeyin orada nasıl öyle durduğunu bile anlamadım.

Çevrimdışı canergiray77

@Sertaç Durgun çekmiş fotoyu ne olabilir sizce
https://twitter.com/srtcdrgn/status/702119230649536513
ilk aklıma gelen skorboard ama oda büyük olacak kedi yolunu engeller başkada mantıklı birşey gelmedi  :alala:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı yigitcan1903

Maşallah sis'e,tüm işlerin gidişatına