Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5795666 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Banada öyle geliyor cevap vermekten iş yapamıyordur adam :)
:alala:

Iyide isi bu zaten :biggrinking:

Sosyal Medya ve iletisim sorumlusu degilmi kendisi
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 11:26:35 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan

Öylede abi pek sallayan olmadı :)
@Emre.Guler iş yerinde maalesef medya görüntülenmiyor onun için yorum yapamadım.

Çevrimdışı tangaz

Öylede abi pek sallayan olmadı :)

bak takdirler arka arkaya geliyor  :ok:
ben buradaki her çalışmanı beğeniyle takip ediyorum...
(favorim bira tasarımındı  :biggrinking:)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı OrkunCoskun

gerçekleri duymak bazılarının ağrına gidebilir açı ama gerçek seba konusunda çok masum değiliz..şimdi burayı video ve gazete manşeti ile kopyalıyarak o günkü yapılanları anlatmayım neyin ne olduğunu araştıran çok iyi anlar

Canım abim, Benim topçum iyi oynarken koruyorsam alkışlıyorsam, kötü oynarken tepki göstermek benim hakkım . Bu başkanlara ve TD'lere de aynı şekilde.

BENİM FUTBOLCUMA BAŞKANIMA BEN KÜFÜR EDERİM. Başkası ederse karşısına dikilirim. Başkasının haddine değil. Ben ertesi gün üzülür gider özür de dilerim.

Benim küfürüm hakaretim, bir annenim oğluna sinir anında bela okuması gibidir. Kabul olmaz. Siniri hemen geçer. Fenerbahçenin duvarlarını korumak kimsenin görevi değil burda.

Saygısızlık ettiysem kusura bakmayın.

Çevrimdışı Burak Akay

İyide adam işini yapıyor zaten :) İletişim sorumlusu değilmi buda bir iletişim sonuçta
Öyle tabiki işi bu ama inanılmaz şeyler yazılıyor zor yetişiyordur orası kesin
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

Ben de ilk gördüğüm anda böyle bir şey hayal ettim ama sürekli açık olmamalı ledler. O tarihi dokuya yakışmaz. Kapalı olduğunda kolon aralarını örten demir parmaklıklar gibi göründüğünden sırıtmıyor. Hatta buna benzer bir şekilde kapatılmasını öneren bir arkadaş bile olmuştu.

Reklam alınacaksa da küfeki tonlarında renksiz reklamlar alınmalı. Taksimdeki sarı tonlarındaki tabelalar gibi.

Maç günlerinde ışık şovları için kullanılabilir tabii, ona kimse bir şey demez. Ben olumsuz bakmıyorum ama vahsettiğim şartlarda.

Modern mimaride bir stad yapılsa led paneli alkışlarım ama roma mimarisindeki bir stadyuma led panel hiç ama hiç yakışmıyor bu ne perhiz bu ne lahana misali . :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Modern mimaride bir stad yapılsa led paneli alkışlarım ama roma mimarisindeki bir stadyuma led panel hiç ama hiç yakışmıyor bu ne perhiz bu ne lahana misali . :)
Yani o zaman çevresini daha modern yapsaydın madem o led panelleri yerleştireceksin ne diye o kadar roma mimarisine benzettik. Şu görünen haliyle çok çirkin ama daha uyumlu bir şey yapılır sesimi çıkarmam.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı firewater

Bu küfür olayına öyle bir takılmışız ki sanki toplum hiç küfürlü konuşmuyor sadece maçlarda küfür ediliyor. Geçiniz bu işleri yahu 7 den 70 e kadınından erkeğine herkes herkes küfürlü konuşuyor. Ama bunun bir sınırı olmalı tabi. Mesela bela okumak, katil demek, koy şuna  demek küfür sayılmamalıdır. Aynı şekilde çıktım taşın üstüne diye başlayan besteler gibi aşırı argo bestelere ceza verilmeli.

Çevrimdışı denilanz

Abi tam da roma mimarisi demeyelim, ikisinin sentezi bir stat oldu. Kapalıyken kötü durmuyor gerçekten. Kolon arası parmaklıklar gibi aynı. Gündüz zaten kullanılacağını sanmıyorum. Akşamları da renk ve hareket dozunu kaçırmadan güzel bir gelir kalemi ve şov görseli yaratmış olabiliriz. Yine de bi son haline bakmak lazım. Sadece geçici bir sayaç da olabilir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Abi tam da roma mimarisi demeyelim, ikisinin sentezi bir stat oldu. Kapalıyken kötü durmuyor gerçekten. Kolon arası parmaklıklar gibi aynı. Gündüz zaten kullanılacağını sanmıyorum. Akşamları da renk ve hareket dozunu kaçırmadan güzel bir gelir kalemi ve şov görseli yaratmış olabiliriz. Yine de bi son haline bakmak lazım. Sadece geçici bir sayaç da olabilir.

:ok: ayrıca ben mimarımıza ve başkanımıza güveniyorum.. sırf para kazanmak için bu güzel yapıyı çirkinleştirecek bir şey yapmayacaklardır
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Taze fotoğraflar. Hem de benim kendi koltuğumdan :) Huzurlarınızda Yeni Açık Blok:104 Sıra:20 Koltuk:11'den görünüm.

Çevrimdışı ahmetx

Taze fotoğraflar. Hem de benim kendi koltuğumdan :) Huzurlarınızda Yeni Açık Blok:104 Sıra:20 Koltuk:11'den görünüm.
  :claps: çok güzel.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sis bu hızla 1 hafta 10 güne yeşilleri gösterecek bize  :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Eline sağlık çalışmalar iyi

Çevrimdışı Erdem Çözer

:ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan

Sancılı bi süreçten sonra yeni stadımıza kavuşmanın arefesindeyiz arkadaşlar.
Yukarıda bi kaç arkadaşın statlarda yapılan  küfürlerle  ilgili yorumlarını okudukça içime bir sızı düştü desem yalan olmaz.
En son İnönü yıkılmadan önceki Orduspor maçına gitmiştim, orada yaşadıklarımı burada anlatıp da kimsenin moralini bozmak istemiyorum, tek diyeceğim iyi ki ailemi ve çocuklarımı götürmemiştim.
Öyle veya böyle ister kabul edelim ister etmeyelim ama durum gerçekten hiç de iç açıcı değil taraftar profili açısından.
Yeni statla birlikte yeni bir taraftar kültürüne ihtiyacımız var. Beşiktaşlıya yakışır bir şekilde  seviyeli, esprili, saygılı.
Lay lay lom dan ziyade rakibi ve hakemi baskı altına alan, gerektiği yerlerde şarkı söylemesini bilen, gerektiğinde rakipleri Ti'ye alan yeni stratejiler geliştirilmelidir. Özellikle yeni statla birlikte Amigolara büyük iş düşeceği kanısındayım. İnşallah onlarda Değişmeyen Tek Şeyin Değişim olduğunu fark ederlerde, kendilerine bi çeki düzen verip tezahürat yapmayan ayakkabı fırlatmaktan vazgeçerler. Hatta Yönetim bu konuda kendileri ile bir toplantı yaparak bu konudaki rahatsızlık dile getirilip, insanların aileleri ile birlikte tekrar statda yerlerini almaları sağlanmalı bence.
Bizlere düşen ise gerek bu forumdan gerek sosyal medya üzerinden ve gerekse maçlarda yanımızdaki kişileri uyarıp baskı unsuru yaratarak, küfürlü ve çirkin tezahürat konusunda üzerimize düşeni yapmalı ve  yeni mabedimizi kirletmelerine izin vermemeliyiz.
İnşallahla biten o malum tezahüratı Vodafone Arena da duyduğum gün öldüğüm gündür.
Saygılar.

[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 12:19:29 ilhan ]

Çevrimdışı Efe

eski acik numarali tarafinda da koltuk takilmaya baslanmis dun konusulan kapali altta kapai yaninda eksik olana koltuklat tamamlanmaya baslanmis sid köstebek gibi kazmaya devam ediyor mebranda bi hareket goremedim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Havanin çalışımayi etkilemedigi zamanlara gecmeyi istiyorum...

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı martin40

Bu çim isleri daha en az 2/3 hafta sürer arkadaslar

Çevrimdışı ahmetx

İstendiğinde çatının tamamen açıldığı sistemleri stadyumlarda ne zaman uygulamaya başlarlar acaba  :icool:

Çevrimdışı cadavra

Eski acik numarali taradinda korkuluklar bitmek uzere orasida biterse takilmayan korkuluk sadece kapali eski acik tarafi kalicak

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Popular Demand

Ledleri inşallah böyle kullanmak akıllarına gelir

Abi süper olmuş ellerine sağlık.
Senin kullandığın photoshop ise ben ne kullanıyorum acaba :lol:
O değil de pankart mevzusuna çalışamadım hiç iş yoğunluğundan ya üstüste birikti işler..
          [img width=41

Çevrimdışı raichu

İstendiğinde çatının tamamen açıldığı sistemleri stadyumlarda ne zaman uygulamaya başlarlar acaba  :icool:

mühim olan ne zaman değil nerede ? ben şahsen rüyamda geçtim o sisteme  :evillol:

Çevrimdışı sozkul

@tunca.ayyildiz  teşekkürler fotolar için.

Senin fotolarda dikkatimi çekti, Alt çıkış yarığının duvarına bitişik koltuklar C60 olmuş galiba?