Sancılı bi süreçten sonra yeni stadımıza kavuşmanın arefesindeyiz arkadaşlar.
Yukarıda bi kaç arkadaşın statlarda yapılan küfürlerle ilgili yorumlarını okudukça içime bir sızı düştü desem yalan olmaz.
En son İnönü yıkılmadan önceki Orduspor maçına gitmiştim, orada yaşadıklarımı burada anlatıp da kimsenin moralini bozmak istemiyorum, tek diyeceğim iyi ki ailemi ve çocuklarımı götürmemiştim.
Öyle veya böyle ister kabul edelim ister etmeyelim ama durum gerçekten hiç de iç açıcı değil taraftar profili açısından.
Yeni statla birlikte yeni bir taraftar kültürüne ihtiyacımız var. Beşiktaşlıya yakışır bir şekilde seviyeli, esprili, saygılı.
Lay lay lom dan ziyade rakibi ve hakemi baskı altına alan, gerektiği yerlerde şarkı söylemesini bilen, gerektiğinde rakipleri Ti'ye alan yeni stratejiler geliştirilmelidir. Özellikle yeni statla birlikte Amigolara büyük iş düşeceği kanısındayım. İnşallah onlarda Değişmeyen Tek Şeyin Değişim olduğunu fark ederlerde, kendilerine bi çeki düzen verip tezahürat yapmayan ayakkabı fırlatmaktan vazgeçerler. Hatta Yönetim bu konuda kendileri ile bir toplantı yaparak bu konudaki rahatsızlık dile getirilip, insanların aileleri ile birlikte tekrar statda yerlerini almaları sağlanmalı bence.
Bizlere düşen ise gerek bu forumdan gerek sosyal medya üzerinden ve gerekse maçlarda yanımızdaki kişileri uyarıp baskı unsuru yaratarak, küfürlü ve çirkin tezahürat konusunda üzerimize düşeni yapmalı ve yeni mabedimizi kirletmelerine izin vermemeliyiz.
İnşallahla biten o malum tezahüratı Vodafone Arena da duyduğum gün öldüğüm gündür.
Saygılar.