Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5795704 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

ysariusta

• Ziyaretçi

https://twitter.com/BuyukBesiktAsk/status/702393389845782528

Bu nedir arkadaş. Şimdi bu herifler gelip bizim stadı böyle sprayle karalasa kim ne diyebilir?  Pankart as koy lafını geç git ne boş insanlar var ya
Emre bizim statta çok etkin bir güvenlik kamera sistemi kuruluyor. Öyle gece geldim yazdım vb yapamazsın. Yaparsan yakalanır.
Yazılan yazıları tasvip etmiyorum bu arada. Kan davasına çevirmenin anlamı yok. Sonuçta küfür edenlerde cevap verme niyetinde olanlar da iyi niyetli değil.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaşlar konu dışı fakat konuşmak gerek. Özellikle bizim Fenerbahçe'ye, Galatasaray'a dakikalarca ana bacı küfür etmemiz beni çok mahçup ediyor. İki ezeli rakibimizinde şuan ki yönetim şekilleri, şaibeli maçları tarihlerine yakışmayan tutumları beni de çok rahatsız ediyor. Fakat iki takıma da saygım sonsuz.

Zamanında Baba Hakkı bir gazete binasına gidiyor. Aynı gazete binasında Metin Oktay'da bulunuyor. Gazeteciler hemen sormaya başlıyor '' efendim bugün burada metin oktay'da bulunuyor. Acaba bir transfer görüşmesi olabilir mi? '' diye. Baba hakkı ''boyle birsey düşünülemez diyor. Metin Oktay gibi adamlar kulüplerinden ayrılamazlar, onlar formalarıyla bütünleşmişlerdır. Metin Oktay ayrıca sadece Galatasaray'ın değil Fenerbahçe'nin, Besiktas'in ve diğer takımların da futbolcusudur çünkü bütün kulüplere hizmet ederler oynadıkları topla'' der.

Bize bu nefret sonradan dayatıldı ve giderek tırmanıyor. Özellikle biz gençlere büyük iş düşüyor bu konuyla alakalı.

Çevrimdışı enemy1903

bırak arkadaşım bu edebiyatı.. zamanında sen kendin küfür ettin sebaya dünü ne çabuk unuttun

unuttuğumuz yok.ölünün arkasından bile ana avrat küfür eden bu (Hakaret Yasak)₅ stadı başlarına yıkılsa üzülmem.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Açılışta Ateş'li bir şeyler olacak diyim gerisini siz anlayın  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı raichu

Açılışta Ateş'li bir şeyler olacak diyim gerisini siz anlayın  :)
ne kadar ateşli  :upto:

Çevrimdışı İhsan

Günaydin....
Dün Pdfk sevk edilmisis küfür yüzunden...
Bir dahiki Mac kesin seyirciz oynariz..
7 Mart EsEs ..O macda rahat durmazlar gene ceza artik Vodafone Arena seyirciz acariz bu gidisle

ceza gelirse Başakşehir veda maçını kaçıracam anlamına gelir  :by2:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

Günaydin....
Dün Pdfk sevk edilmisis küfür yüzunden...
Bir dahiki Mac kesin seyirciz oynariz..
7 Mart EsEs ..O macda rahat durmazlar gene ceza artik Vodafone Arena seyirciz acariz bu gidisle

sadece maça gidenlere yasak geliyor yani Vodafone Arena her türlü dolar ve yine söylüyorum tek sorun küfür değil.. futbolun katili Türk hakemleri de ceza getiriyor ve bunu hemen her maç yapıyoruz..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

şeffaf membrandaki ilerlemeyi merak ediyorum. diğer membrana göre daha ufak boyutta olacağı için günde 5-6 tane yapma ihtimali var mı acaba?

bence var. Asıl iş mebranın olukluya sayısızca cıvata bağlantıları oluyor. şeffata cıvata sayısı çok düşük
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Emre.Guler

Ledleri inşallah böyle kullanmak akıllarına gelir

Çevrimdışı YunusEmre

sadece maça gidenlere yasak geliyor yani Vodafone Arena her türlü dolar ve yine söylüyorum tek sorun küfür değil.. futbolun katili Türk hakemleri de ceza getiriyor ve bunu hemen her maç yapıyoruz..

mesele dolup dolmaması da değil aslında.. yıllardır en çok ceza yiyen biz en çok sahası kapanan biz sebebi ne efendim küfür.. herkes şikayetçi saha kapanmasından ceza yenmesinden ama diğer maçta yine şikayet edenler başlıyorlar sövmeye.. Yeter artık yazık bu takıma ya..

Çevrimdışı tangaz

gene döktürmüşsün ilk anda yaptığın show-up buysa biraz uğraşınca neler yaparsın neler  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Çözer

mesele dolup dolmaması da değil aslında.. yıllardır en çok ceza yiyen biz en çok sahası kapanan biz sebebi ne efendim küfür.. herkes şikayetçi saha kapanmasından ceza yenmesinden ama diğer maçta yine şikayet edenler başlıyorlar sövmeye.. Yeter artık yazık bu takıma ya..

sadece takıma da değil o tribünde olup küfür etmeyen taraftara da yazık..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Burak Akay

Rıdvan bey'e bir ricada bulundum cevabı gülmek oldu sadece :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Emre.Guler

gene döktürmüşsün ilk anda yaptığın show-up buysa biraz uğraşınca neler yaparsın neler  :claps:

Öylede abi pek sallayan olmadı :)

Çevrimdışı Kartal66

Forzada biri yazmış o ledler komple stadi turlayacak %30 vodafone %70 bize kalacakmis ,reklam vs ... Bunu baskandan bire bir duymuş :) dogrumudur bilinmez ..

Umarım doğru değildir. Stadın bütün havasını özelliğini bozuyor cidden.

Çevrimdışı denilanz

Ben de ilk gördüğüm anda böyle bir şey hayal ettim ama sürekli açık olmamalı ledler. O tarihi dokuya yakışmaz. Kapalı olduğunda kolon aralarını örten demir parmaklıklar gibi göründüğünden sırıtmıyor. Hatta buna benzer bir şekilde kapatılmasını öneren bir arkadaş bile olmuştu.

Reklam alınacaksa da küfeki tonlarında renksiz reklamlar alınmalı. Taksimdeki sarı tonlarındaki tabelalar gibi.

Maç günlerinde ışık şovları için kullanılabilir tabii, ona kimse bir şey demez. Ben olumsuz bakmıyorum ama vahsettiğim şartlarda.

Çevrimdışı harund1k3

Rıdvan bey'e bir ricada bulundum cevabı gülmek oldu sadece :)

Adam yakında komple kapatacak twitter'ı d d d

Çevrimdışı Mehmet92

Öylede abi pek sallayan olmadı :)

Abi sen bu fotoşopla sanat icra ediyorsun resmen ya,ben hayranlıkla bakıyorum her çalışmana valla emeğine sağlık.

Çevrimdışı Gürcan

Passo niye cikti herkeze degil sahislara ceza icin sonuc ulkede cikip delinen diger yasalar gibi sonuc sifir. Insanlar binlerce tl ödüyor ama birkac kisi yuzunden herkez suclu. Passolig o kadar para aliyorsa cezayi bana degil sahislara verecek tff

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Burak Akay

Adam yakında komple kapatacak twitter'ı d d d
Banada öyle geliyor cevap vermekten iş yapamıyordur adam :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Emre.Guler

Banada öyle geliyor cevap vermekten iş yapamıyordur adam :)

İyide adam işini yapıyor zaten :) İletişim sorumlusu değilmi buda bir iletişim sonuçta