Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5796762 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Oktay

https://twitter.com/BuyukBesiktAsk/status/702393389845782528

Bu nedir arkadaş. Şimdi bu herifler gelip bizim stadı böyle sprayle karalasa kim ne diyebilir?  Pankart as koy lafını geç git ne boş insanlar var ya
hayatta en gıcık olduğum şeylerden bi taneside duvara boyayla yazı yazmak.. çok delikanlılarsa  maç günü stat etrafında seyrici varken yazsınlar

Çevrimdışı aoguzd

şeffaf membrandaki ilerlemeyi merak ediyorum. diğer membrana göre daha ufak boyutta olacağı için günde 5-6 tane yapma ihtimali var mı acaba?

Çevrimdışı ahmetx

https://twitter.com/BuyukBesiktAsk/status/702393389845782528

Bu nedir arkadaş. Şimdi bu herifler gelip bizim stadı böyle sprayle karalasa kim ne diyebilir?  Pankart as koy lafını geç git ne boş insanlar var ya
memlekette bu tür insanlar çok maalesef .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

yeni açık yükseklik aynı kalmış, numaralı ve kapalı yeni açık seviyesine yükselmiş,eski açık kapalı ve numaralı seviyesine gelmiş.
İnönüde Kapalı ve numaralı sahaya uzaklık orta kısımda 7 m civarı köşelerde 4-5 m ye kadar düşüyormuş
Zeminde aşağıya indi.o çalışmada aynı hizadan başlatmışlar @ahmetx

Çevrimdışı Emre.Guler

Yalnız pardon ama bende eski bir graffiticiyim aman he çok yazdım duvarlara lütfen  :D

Ama bu yapılan tabiiki graffiti değil

Çevrimdışı Erdem Çözer

Yalnız pardon ama bende eski bir graffiticiyim aman he çok yazdım duvarlara lütfen  :D

özellikle boş ve çirkin görünen duvarlara yapılan sanatsal grafitiler candır  :super:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Gürkan

Led şeritler tüm stadı dolaşırsa özellikle gündüz çok çirkin gözükür. İnşallah vazgeçerler. :bawling:

Çevrimdışı Oktay

gittiğim bi kaç yurt dışı memlekette genelde tren yolu düzergahındaki duvarlara otobanda viyadük ve köprü ayaklarına sanatsal grafitler görüyodum gayette yakışıyodu.. benim duvar boyamadan kastettiğim başka şey

Çevrimdışı enemy1903

abi neyin duyarını kasıyorsunuz.adamlar sebaya küfür etmiş,az bile yapıldı.
yarın biz leftere küfür edersek aynısını,hatta daha fazlasını bizim stadımıza yapsınlar.

Çevrimdışı Oktay

abi neyin duyarını kasıyorsunuz.adamlar sebaya küfür etmiş,az bile yapıldı.
yarın biz leftere küfür edersek aynısını,hatta daha fazlasını bizim stadımıza yapsınlar.
bırak arkadaşım bu edebiyatı.. zamanında sen kendin küfür ettin sebaya dünü ne çabuk unuttun

Çevrimdışı Oktay

gerçekleri duymak bazılarının ağrına gidebilir açı ama gerçek seba konusunda çok masum değiliz..şimdi burayı video ve gazete manşeti ile kopyalıyarak o günkü yapılanları anlatmayım neyin ne olduğunu araştıran çok iyi anlar

Çevrimdışı Erhan

Güncel

@serdarigneci instagram hesabından alıntıdır.

Kazı çalışmaları bitmek üzere :claps:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

gerçekleri duymak bazılarının ağrına gidebilir açı ama gerçek seba konusunda çok masum değiliz..şimdi burayı video ve gazete manşeti ile kopyalıyarak o günkü yapılanları anlatmayım neyin ne olduğunu araştıran çok iyi anlar

ne yazık ki çok doğru 

Çevrimdışı raichu

bırak arkadaşım bu edebiyatı.. zamanında sen kendin küfür ettin sebaya dünü ne çabuk unuttun

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı BlackEagle26

Hayret şuana kadar koltuk sayan çıkmadı :lol: :evillol:

Çevrimdışı YunusEmre

Küfür konusunda biraz düşününce daha çok ceza yiyeceğiz.. bu mabedin her maçta full olmasını tartışırken ne yazıkki bir çok maçta ceza nedeniyle boş kalacaktır.. artık tezahüratlarda emmeden gömmeden vazgeçmeliyiz.. bu güzelim stadın bir koltuğuna bile zincir vurmayalım arkadaşlar..

Çevrimdışı harund1k3

Sebaya küfür eden kim olursa olsun karaktersizdir. Bir taraftar grubunun yaptığını bütün bir camiaya bağlamak da pek mantıklı değil. Fenerbahçe kulüp olarak özür dilemedi edilen küfürlere bildiğim kadarıyla. Benim takıldığım tek nokta o. Seba, Metin Oktay, baba hakkı, Lefter, islam çupi, özhan canaydın, Alex, mfa bunlar kulüplerin efsanelrıdır. Gerek insanlıkları gerek camıaları için gerek diğer tüm kulüpler için efsanedir bunlar. Bunlara kim küfür ediyorsa hepsinin karaktersizligi benim için aynı.
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 10:41:36 harund1k3 ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

Küfür konusunda biraz düşününce daha çok ceza yiyeceğiz.. bu mabedin her maçta full olmasını tartışırken ne yazıkki bir çok maçta ceza nedeniyle boş kalacaktır.. artık tezahüratlarda emmeden gömmeden vazgeçmeliyiz.. bu güzelim stadın bir koltuğuna bile zincir vurmayalım arkadaşlar..

evet ve sadece küfür de değil.. futbolun katili Türk hakemleri gibi tezahüratlarda aynı şekilde ceza getiriyor.. kafayı kullanıp esprilerle küfür veya hakaret etmeden tezahürat yapabiliriz..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı Efe

Hayret şuana kadar koltuk sayan çıkmadı :lol: :evillol:
sayamiyorsun stad cok buyuk koltuklar cok ufak benim gözler bile secemedi verilecek sayiya guvenmemiz gerkecek artik
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 10:45:34 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

sayamiyorsun stad cok buyuk koltuklar cok ufak benim gizler bile secemedi verilecek sayiya guvenmemiz gerkecek artik

hepsi bittikten sonra yüksek çözünürlüklü fotolar gelirse sayılabilir belki ne dersin? :)

Çevrimdışı ahmetx

Zeminde aşağıya indi.o çalışmada aynı hizadan başlatmışlar @ahmetx
onu unuttuk bak @MURAT