Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5796790 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

Çatıda yazı olmaz umarım , bu manzaraya sadelik yakışır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı merttokeer

eski stadla kıyaslama konuşmaları gördüm biraz geriden okudum şunlar vardı pc'de daha proje ilk yayınlandığı zamanlardan kalma

Çevrimdışı ahmetx

Krasnodar da koltuk rayları siyah renkte olacak.Örnek  koltuk.(Koltuklar siyah çoğunlukta, yeşil azınlıkta  olacak)

Çevrimdışı ahmetx

Bugün asılan led panel umarım kaldırılır hem genel mimariyle uyumsuz hem kalitesiz.

Çevrimdışı merttokeer

Bugün asılan led panel umarım kaldırılır hem genel mimariyle uyumsuz hem kalitesiz.
aynı fikirdeyim tarihi eser derken düğün salonuna çevirecekler stadı  :D

Çevrimdışı ahmetx

eski stadla kıyaslama konuşmaları gördüm biraz geriden okudum şunlar vardı pc'de daha proje ilk yayınlandığı zamanlardan kalma
yeni açık yükseklik aynı kalmış, numaralı ve kapalı yeni açık seviyesine yükselmiş,eski açık kapalı ve numaralı seviyesine gelmiş.
İnönüde Kapalı ve numaralı sahaya uzaklık orta kısımda 7 m civarı köşelerde 4-5 m ye kadar düşüyormuş

Çevrimdışı ahmetx

aynı fikirdeyim tarihi eser derken düğün salonuna çevirecekler stadı  :D
bu led panel kimin fikri acaba çok merak ettim.Düşünsenize böyle ikon bir stadyum yapıyorsun ama dışına Tokyo caddelerinde örneklerini gördüğümüz led panelin Çin çakmasını yerleştiriyorsun. :)
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 02:50:37 ahmetx ]

Çevrimdışı raichu

bence de..Stadımız tarihi eser gibi çevresi de öyle düzenlenmeli mesela ben gece ışıklandırması anıtkabir benzeri olsa çok yakışacağını düşünüyorum.Kapılar amblemler yazılar da buna uygun yapılsa süper olur

Çevrimdışı RF

cift sira loca olmasaydi, yok kapalida loca olmasaydi diyen arkadaslar, bu stadin yapilmasinin en önemli sebebi zaten loca, gelir olarak gerideyiz ve bunu arttirmanin en önemli kalemi loca. Bana kalsa keske kale arkasina o yapilmayan yere de yapsalardi. Transfer sezonunda en iyi topcu istenir ama kimsede sormaz para var mi diye.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Facebook'ta Beşiktaş ve Vodafone Arena resmi hesaplarından paylaşılan statla ilgili görsellerin altındaki yorumlarda maalesef bilgisiz çok insan var.

Biz forum sayesinde birkaç şey biliyoruz. İnsanları bilgilendirelim abiler kardeşler.

Bilgiyi verip altına da forumun linkini yapıştırdık mı tamamdır. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

cift sira loca olmasaydi, yok kapalida loca olmasaydi diyen arkadaslar, bu stadin yapilmasinin en önemli sebebi zaten loca, gelir olarak gerideyiz ve bunu arttirmanin en önemli kalemi loca. Bana kalsa keske kale arkasina o yapilmayan yere de yapsalardi. Transfer sezonunda en iyi topcu istenir ama kimsede sormaz para var mi diye.
tam okumamışsın herhalde hocam dedik şartlar bunu gerektirdi diye.Ayrıca bizim taraftara haksızlık yapma istersen Fikret başkan zamanından beri yıldız isteyip para umursamadığımız olmadı ki tam tersi yettiğince yardım etmeye çalışıyoruz

Çevrimdışı Exory_1903

Günaydın Arena Kartalları Mutlu Ve Bol Membranlı Günler.. :super: :super:
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı ozankarakoc

bence de..Stadımız tarihi eser gibi çevresi de öyle düzenlenmeli mesela ben gece ışıklandırması anıtkabir benzeri olsa çok yakışacağını düşünüyorum.Kapılar amblemler yazılar da buna uygun yapılsa süper olur

Anıtkabir fikri nefis.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı çArşı1903

Günaydın,
Stadımız Türkiye'deki örneklerine göre çok şık şekilde çizilmiş ve inşa ediliyor.
Fakat ben Avrupa'daki statlarla karşılaştırdığımda şunu düşünmeden edemiyorum; ''daha farklı,kompakt,daha içeri doğru veya tamamen açılır kapanır bir çatı yapılsaydı''
Daha uzun gelen bir çatı veya tamamen açılır-kapanır bir çatı oraya gelen takımlara cehennem ateşini yaşatırdı.He yine yaşatacağız o ayrı.Biz hiç bi koordinasyonu olmayan İnönü'de bile neler yaptık.
İşin ehli değilim bilene sormak lazım belkide tribünlerin dikliğinden görüş açısını kaybetmemek için çatı çok geride kaldı.
Bilen varsa bu durum hakkında aydınlatabilir mi?
"Bırakın Emek sineması yıkılsın! Filmin kralı futbol sahalarında. Aşk filmleri diğerlerinden, korku filmi bizden. İyi şeyler Allahtan, kötü şeyler Çarşıdan (!) "

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Abi gerçekten bizim sıra sayıları  Juventus'tan daha mı fazla

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet daha fazla hemde daha dik :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı oguzhan1310

Günaydın Arena. bol membranlı günlerimiz olsun  :super: :super:

Çevrimdışı Ensar

hiç ayrılmadık ki seninle
sevenler ayrılır mı söyle
kalbimiz toprak olsa bile
ömür biter bu sevda bitmez !

günaydın arena kartalları :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı minsk kartali

Planda da buna yakın görünüyor zaten. Ben de hazırladığım modelde onu baz alarak yerleştirmeye çalışmıştım.

bu sekilde yazilsaydi sahane olacakti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doctore

günaydın Arena kartalları. koltuk neden durdu bilen var mı? :alala:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı raichu

Anıtkabir fikri nefis.
umarım öyle yapılır..stad dışarıdan anıtkabir gibi duruyor ışıklandırmada öyle olsa çok yakışır bence.led e falan gerek yok tarihi eser gibi durmalı zaten sanat eseri maşallah  :nargile: