Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797057 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı harund1k3

Bizim zeminden bu yıl çok beklentiye girmeyin ( yine de tr standart üstü olur ama) yeni sezonda emirates kalitesinde bir zemin olur .

Sis yalan söylemez en iyi çimi yapıcaz dediler. Bence muhteşem bir çim geliyor. Fakat wembley harika. Bu arada kamera açısı da çok iyi. Hayal ediyorum Bursa'yı ataklarla boğuyoruz böyle bir sahada, uğultu yok böyle Gündoğdu var, sağlı sollu ataklar...

Çevrimdışı sozkul

Bizim zeminden bu yıl çok beklentiye girmeyin ( yine de tr standart üstü olur ama) yeni sezonda emirates kalitesinde bir zemin olur .

Benim beklentim çok üst düzeyde, sermeye hibrit çakacaklar çok güzel olacak, seneye de onla idare edeceğiz.
belkide mükemmel olmasa daha iyi, bizim topçular iyi zemine çok alışırsa deplasman performansımız düşebilir seneye.

Çevrimdışı asi_kartal

kapalı küçük geliyor ya gözüme :( Localardan mı nedir anlamadım .

Evet bana da küçük geliyor kapalı, sıra sayıları 4 5 sıra daha fazla olsaymış efsane olacakmış. Birde bütünlük yok gibi localardan ötürü. Stadımız son derece kaliteli yalnız yeni açık hariç diğer tribünlerin kısa kalması ve locaların 2 kat olmasından dolayı taraftar olarak benimseyemedim bir türlü.. Her şeyin hayırlısı elde olanın en iyisi yapıldı bu saatten sonra gidip yerimizi almak lazım.

Birde bir arkadaş sormuştu eski stadımız da kapalı tribünler sahaya daha yakındı.

Bildiğim kadarıyla Juventus arenadan sıra sayılarımız biraz daha fazla ama şu görüntüyü malesef göremeyeceğiz sanırım. Bütünlükten kastettiğim tam olarak budur. Bizde de böyle olmasını çok istedim sıra sayılarımız daha çok olmasına rağmen malesef yok.

BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı ibrahmsr

@ibrahmsr kardeşimizin kuzeninin instagramına baktım da bi yorumda 15 membran takıldığını yazmış :alala:

Büyük ihtimalle toplam takılan membran adedini yazmıştır abi
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Büyük ihtimalle toplam takılan membran adedini yazmıştır abi
Akşam üstü  gelen foto var  13  takılı.

Çevrimdışı ibrahmsr

@ibrahmsr en güzel fotolar ondan geliyor özellikle akşam fotoları süper, toplam da kaç koltuk monte olcakmış sorar mısın kapasiteyi biliyordur.

Kapasiteyi daha tam bilemiyor abi geçen konuşmuştuk tekrar konuştuğumda sorar editlerim..
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı GörkemGörkem

Evet bana da küçük geliyor kapalı, sıra sayıları 4 5 sıra daha fazla olsaymış efsane olacakmış. Birde bütünlük yok gibi localardan ötürü. Stadımız son derece kaliteli yalnız yeni açık hariç diğer tribünlerin kısa kalması ve locaların 2 kat olmasından dolayı taraftar olarak benimseyemedim bir türlü.. Her şeyin hayırlısı elde olanın en iyisi yapıldı bu saatten sonra gidip yerimizi almak lazım.

Birde bir arkadaş sormuştu eski stadımız da kapalı tribünler sahaya daha yakındı.

Bildiğim kadarıyla Juventus arenadan sıra sayılarımız biraz daha fazla ama şu görüntüyü malesef göremeyeceğiz sanırım. Bütünlükten kastettiğim tam olarak budur. Bizde de böyle olmasını çok istedim sıra sayılarımız daha çok olmasına rağmen malesef yok.

Bizim kapalı parca olarak fenerden gs den falan az fakat sıra sayısı olarak enlemesine daha fazla. ( Enine olan sayıdan bahsediyorum ) fb de 28 gs de 32 sıra olan kapalıdakı parcalar bizde 52 sıra diger kücük olanlarda 32 sıra. Bence cok daha iyi ve güzel gözüküyor. Benim hosuma gitmeyen iki sey var. Cift sıra loca yapılması ve yeni acık en güzel görüntüye sahip olmasına ragmen deplasman yerinden dolayı cok garip gözükecek olması.

Çevrimdışı raichu

ben de isterdim en azından kapalıda da loca olmasın ama şartlar bunu gerektirdi.Ayrıca maç boyu yapacağımız baskı açılış kareografisinin yanında paha biçilemez  :ok:

Çevrimdışı canergiray77

https://twitter.com/bjkorg/status/702161860167147522
bence led ekranlar koyulacaksa böyle olması lazım devamı gelmeli tek tük olursa sarmamış bence bide görüntü kalitesi kötü eğer ekranlar devam edecekse böyle devamı gelmeli ( shop kötü ama idare edin artık :D )

"led ekran stad açılışı tarihi ve saati saymak için oraya koyulduysa söylediklerim geçerli değil"
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı kutalmis.pinar

İyi geceler Arena.Stad bitimi yakın;Şampiyonluk İNAN çok yakın.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı aziz1903

Bu arkadas boyle demis ve 1 tane olacakmis sadece

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

juventes bayern muncih maçındaki örümcek kamera uygulaması nefisti

umarım bizim stadımızda da uygunlanır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı cagdas44

Bu arkadas boyle demis ve 1 tane olacakmis sadece

Kartalpaşaya güvenmiyorum forum kaynakları daha güvenilir ve doğru

Çevrimdışı harunmustak

Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı raichu

o değilde @harunmustak konu dışı ama imzanı yeni fark ettim gece gece yarılıyorum  :kop: :kop:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Sabah 8'de staja giderken stadin onunden geçiyorum.Daha calisma baslamadigindan fotograf cekmiyorum kusura bakmayin.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı kadir137

Abi gerçekten bizim sıra sayıları  Juventus'tan daha mı fazla

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı sallapati

Eline sağlık çok güzel olmuş
sağol.. tam açıdan fotoğraf olunca dayanamadım..  fikir versin diye yapayım dedim.. hem de gündüz maçı.. fotoya uygun oldu  :D

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77