Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797212 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin....
Dün Pdfk sevk edilmisis küfür yüzunden...
Bir dahiki Mac kesin seyirciz oynariz..
7 Mart EsEs ..O macda rahat durmazlar gene ceza artik Vodafone Arena seyirciz acariz bu gidisle

Çevrimdışı kadir137

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın,
Stadımız Türkiye'deki örneklerine göre çok şık şekilde çizilmiş ve inşa ediliyor.
Fakat ben Avrupa'daki statlarla karşılaştırdığımda şunu düşünmeden edemiyorum; ''daha farklı,kompakt,daha içeri doğru veya tamamen açılır kapanır bir çatı yapılsaydı''
Daha uzun gelen bir çatı veya tamamen açılır-kapanır bir çatı oraya gelen takımlara cehennem ateşini yaşatırdı.He yine yaşatacağız o ayrı.Biz hiç bi koordinasyonu olmayan İnönü'de bile neler yaptık.
İşin ehli değilim bilene sormak lazım belkide tribünlerin dikliğinden görüş açısını kaybetmemek için çatı çok geride kaldı.
Bilen varsa bu durum hakkında aydınlatabilir mi?
Günaydın, daha kapalı daha ileri doğru bir çatı zaten çukurda kalan stadın güneş almasını engelleyebilirdi. Bu sefer de çimi yaşatmak problem olabilir.
Bir kuş türü eşini etkilenip soyunu devam ettirmek için kuruk türlerine muhtaç. Uzun kuyruk dişi tarafından tercih sebebi. Öte yandan çok uzun kuyruk uçmak için dezavantajlı. Kuşun soyunun devamı için hem dişiyi etkileyecek kadar uzun hemde uçmayı engellemeyecek doğru uzunlukta bir kuyruk uzunluğuna ulaşanşanları hayata devam ediyor. Ben stattaki her şeyin bir nedenden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı CanEmre

günaydın Arena kartalları. koltuk neden durdu bilen var mı? :alala:
yok? çünkü durmadı takılıyor
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Alparslan

Çevrimdışı İhsan

Günaydın
Bol fotolu, membranlı, Sis'li bir gün dileğiyle. :construction:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

E bu görüntü farkının tek sebebi localar mı ya
Aynen oyle

Avrupanin en dik 3.cu tribünlerine sahibiz

O butunlugun ve asiri buyuk durmasının sebebi locasiz olmasi

Bizim yeni aciga bakarsan Juvenin butun tribünlerinden daha büyük durdugunu görürsün zaten...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Çevrimdışı aoguzd

günaydın Arena kartalları. koltuk neden durdu bilen var mı? :alala:

koltuk durmadı. numaralı-yeni açık köşesinde ve numaralı altta devam ediyor.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Rıdvan  Akar'dan   güzel  haber.

Erdem Özalp adlı kişiye yanıt olarak
 rıdvan akar ‏@AkarRidvanakar  4 dakika önce
Erdem, Beşiktaş sembollerinin stada yerleştirilmesi hususunda mimarımız çalışıyor. Sabır :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ahmetx

Anıtkabir fikri nefis.
benim yavru kartal bizim stadı anıtkabire çok benzetiyor.
[ Son Düzenleme: 24 Şubat 2016, 09:40:30 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal33

Çevrimdışı ers1903

Forzada biri yazmış o ledler komple stadi turlayacak %30 vodafone %70 bize kalacakmis ,reklam vs ... Bunu baskandan bire bir duymuş :) dogrumudur bilinmez ..

Çevrimdışı zekotha

Günaydin....
Dün Pdfk sevk edilmisis küfür yüzunden...
Bir dahiki Mac kesin seyirciz oynariz..
7 Mart EsEs ..O macda rahat durmazlar gene ceza artik Vodafone Arena seyirciz acariz bu gidisle

fenere seyircisiz verilmedi bize veremezler. aynı hakaretten gittik pfdk'ya üstelik onlar 5-10 dk yaptı o tezahüratı bizimki maçın sonunda 1 dakika bile sürmedi

Çevrimdışı çArşı1903

Günaydın, daha kapalı daha ileri doğru bir çatı zaten çukurda kalan stadın güneş almasını engelleyebilirdi. Bu sefer de çimi yaşatmak problem olabilir.
Bir kuş türü eşini etkilenip soyunu devam ettirmek için kuruk türlerine muhtaç. Uzun kuyruk dişi tarafından tercih sebebi. Öte yandan çok uzun kuyruk uçmak için dezavantajlı. Kuşun soyunun devamı için hem dişiyi etkileyecek kadar uzun hemde uçmayı engellemeyecek doğru uzunlukta bir kuyruk uzunluğuna ulaşanşanları hayata devam ediyor. Ben stattaki her şeyin bir nedenden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum.

Bence çim konusunda yapay güneş ışığı teknolojisi ile çözüm üretilebilirdi ama tabi maliyetini bilemiyorum.
Ayrıca değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
"Bırakın Emek sineması yıkılsın! Filmin kralı futbol sahalarında. Aşk filmleri diğerlerinden, korku filmi bizden. İyi şeyler Allahtan, kötü şeyler Çarşıdan (!) "

Çevrimdışı raichu

benim yavru kartal bizim stadı anıtkabire çok benzetiyor.
aklın yolu bir abi  :icool: tebrikleri mi iletiyorum  :claps:
anıtkabir ışıklandırmasında ısrarcıyım  :upto:

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Günaydın Arena :)

Malum durumdan dolayı pek fazla aranızda değilim, sabah girip yazılanları göz ucuyla okumaya çalışıyorum sadece..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Forzada biri yazmış o ledler komple stadi turlayacak %30 vodafone %70 bize kalacakmis ,reklam vs ... Bunu baskandan bire bir duymuş :) dogrumudur bilinmez ..
Komple stadi donerse goruntu olarak cok güzel olur

Gelir olarakta cok iyi olur , %30 a %70 dendigine gore Sanırım bu fikir Vodafoneden geldi ve maliyetini onlar karşılıyor bu nedenle de reklam gelirinin %30 unu istiyor her 2 taraf icinde karli bir is olur..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Emre.Guler

https://twitter.com/BuyukBesiktAsk/status/702393389845782528

Bu nedir arkadaş. Şimdi bu herifler gelip bizim stadı böyle sprayle karalasa kim ne diyebilir?  Pankart as koy lafını geç git ne boş insanlar var ya

Çevrimdışı ahmetx

aklın yolu bir abi  :icool: tebrikleri mi iletiyorum  :claps:
anıtkabir ışıklandırmasında ısrarcıyım  :upto:
ışıklandırma öyle olacak zaten , ama şu led panel işi bozdu çok alaturka görünüyor . Gerçekten dış görünümü itibariyle ikon stadyum yapıyoruz ama eğer led panel kalıcı düşünülüyorsa son dakika ortadoğulu kimliğimizi ortaya koyacağız . Aynı şey krasnodar içinde geçerli böyle bir stadyum yapmışsın dışına led panel filan koyarsan tüm özelliği bir anda uçuverir kim akıl ettiyse tebrik ediyorum.  :claps:

https://pp.vk.me/c627923/v627923370/43357/rltqEFn7RT0.jpg

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

akşam güzelde gündüz o ledler yanmıyacağı için yansada birşey belli olmayacağı için dış görünüşü bozucakmış gibi geliyor.

Çevrimdışı Efe

bugün koltuk isleri numarali altta devam eder dun yeni acik tarafini bitirmisler gibi gordum yeni acik tribunu hazir ufak eksiklerle numarali alttan eski aciga geceler su mebrancilarda az hizlansa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

ışıklandırma öyle olacak zaten , ama şu led panel işi bozdu çok alaturka görünüyor . Gerçekten dış görünümü itibariyle ikon stadyum yapıyoruz ama eğer led panel kalıcı düşünülüyorsa son dakika ortadoğulu kimliğimizi ortaya koyacağız . Aynı şey krasnodar içinde geçerli böyle bir stadyum yapmışsın dışına led panel filan koyarsan tüm özelliği bir anda uçuverir kim akıl ettiyse tebrik ediyorum.  :claps:

https://pp.vk.me/c627923/v627923370/43357/rltqEFn7RT0.jpg
bence de öyle eğer ledler foto daki gibi yerleştirilirse çok basit ve gereksiz olacak   :akuma: umarım sanat eseri gibi duran yapıyı bozmada halledebilirler
gerçi koltuklar başlamadan önce de yok canım piksel mi yapacaklar demiştim ama morardım sonra  :iohmygod:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş yazısındaki İ harfinin üzerindeki örtü inatla kalkmıyor.. sanırım değişiklik yapacaklar
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba