Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5797870 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ibrahmsr

Kuzenim statta koltuk montajında çalışıyor arada sırada instagramda video fotoğraf paylaşıyor takip etmenizde yarar var derim. instagram.com/ayazcan1903 @ayazcan1903
Bir gün değil her gün..

Çevrimdışı Cem_

27 Şubat Divan Kurulu Toplantısında Başkan, stadın açılış tarihini 9 Nisan 2016 Beşiktaş-Bursaspor maçı olarak açıklar diye düşünüyorum. Hatta geri sayım sayacını 28 Şubatta devreye sokarak 41'den geriye sayacağız sanırım. Çünkü bu sene 41 sayısı bizim için çok özel. Başkanın nazar inancını da göz önünde bulundurursak ayın 28inde 41den geriye saymaya başlarız diye düşünüyorum. 41 kere maşallah takımımıza ve stadımıza  :claps:

Çevrimdışı Efe

Sanmam eski acikta baya iş var numarali altda koltuk takımı basladi ama zemincilerin malzemeleri var asagi kisimdan ilerleyemiyolar koltuk 2 haftaya felan biter gibime geliyor.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en azından şu ankraj ve korkuluk işleri bitsinde tam koltukları hemen koyuyorlar nasıl olsa şöyle bi panaromik foto çekmek gerek koltuklar tam yerleşince görüntü muazzam olacaktır :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tugozcan

Hayatimda ilk kez duyum aldim :) gerci herkesin bildigi bir sey ama olsun.

Komsumuz tas ve mermer zemin vs. isleriyle ugrasiyor. Localardan saniyorum 20 tanesinin islerini yapiyormus. Bitmek uzereymis. Bizim yaptiklarimiz en gec 15 gune biter dedi.

Baskanin siyah bi defteri varmis. Herseyi ona not alirmis :) Hemen hemen her gun stada gidip bu isleri yapan herkesle tek tek muhabbet edip bilgi aliyormus. Baya ilgileniyormus her seyle.

Oyle yani bilindik seyler ama yazayim dedim :)

Çevrimdışı sozkul

Kuzenim statta koltuk montajında çalışıyor arada sırada instagramda video fotoğraf paylaşıyor takip etmenizde yarar var derim. instagram.com/ayazcan1903 @ayazcan1903

Sen bizimle paylaşsana güzel fotolar gelince.

Çevrimdışı selim

@ibrahmsr kardeşimizin kuzeninin instagramına baktım da bi yorumda 15 membran takıldığını yazmış :alala:

Çevrimdışı cisse557

Icine girdiğimizde şöyle bir görüntü oluşsun başka bişey istemem.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@ibrahmsr kardeşimizin kuzeninin instagramına baktım da bi yorumda 15 membran takıldığını yazmış :alala:
:alala: :alala:

Yanlislikla yazmistir heralde :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

Led ekranlar tüm stadı turlayacaksa güzel bir görüntü ortaya çıkar ama sadece belli bölgelere konacaksa gereksiz olur.

Tabi geri sayım için takılmışsa o başka :)

Bu led ekranlar bütün stadı dönerse ve rengarenk olursa stadın dış cephesini bitirir.
Ancak şöyle kabul ederim, çüzünürlülük en az 5 kat artacak, ve yalnıznzca siyah-beyaz ve gri tonlar olacak reklam alınır ise ayrıca  ve her ekranda zaman zaman tarihimizin önemli golleri siyah beyaz olarak oynatılacak.  :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Icine girdiğimizde şöyle bir görüntü oluşsun başka bişey istemem.

Su Catinin ic halkasındaki Juve Armasinin aynisindan bizimde yapmamiz lazim

Birisinin Fikret baskanin kanina girmesi lazim damardan girmek lazim
Cok guzel olur Catinin ic halkasinda Besiktas armasi :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mehmetcan1903

1) Çatıda hiç bir problem yok. Sıkıntı yaratabilecek dediğin kısımla normal dediğin kısım arasındaki fark fotoğrafın açısıyla alakalı. Yoksa tüm halatların parabolik bir eğimi var. Zaten halat kullanılmasındaki amaç hem estetik olarak göze batmaması hem de esneme payı yüksek olmasından kaynaklanıyor. Bence çatıda muazzam bir iş çıkartıyorlar.

2) Lakin koltuk için aynısını söylemek imkansız. Bütün stadın genelinde mükemmel bir iş çıkartırlarken koltukların projesini yapan her kimse bir o kadar özensiz disiplinsiz ve amatörce iş çıkarıyor. Bu boyutta bir proje için kabul edilemez bir sonuç.

koltuk işinde başından beri memnun değilim(pikselden dolayı).. şu çatıya, şu küfeki kaplamaya tribünlere üst kat sadece siyah, alt kat sadece beyaz yakışmazmıydı :tabe: yinede güzel hoşuma gitmiyor değil ama yeni açık üst kat piksel geçişin karman çormanlığı çıldırtıyo beni  :s20:

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Divan teras restaurant basacak parayı Turistlerden, merak ettiğim maç günleri dışında orada alkol servisine izin verecekler mi?
Divan hala KOÇ'unsa içki ruhsatı zor olur ve Turist cirosu düşer.

evet abi benim bildiğim spor alanların da alkol satışına izin verilmiyor

hatta gs de tanıdıgım loca sahipleri içeri içki sokarken türlü oyunlar yapıyorlar

tabi burası nasıl izin alınır ne yapılır bilmiyorum

ben şükrü saraçoğlunda oynanan uefa finalinde görevliydim werder bremen taraftarının oldugu tarafta her gelen bira sordu ama alkolun yasak oldugunu adamlara anlatamadık

[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2016, 22:26:32 Cenk Mert İnanç ]

Çevrimdışı Factatum

Çatıya taktıkları o led tabelayı, kolonların arasına taksalar daha iyi olurdu.

Nasıl bir ışık oyunu oluşabileceğini bir hayal edin. Gol olduğunda "Gooool" yazısının tüm stad çevresinde tur attığını düşünün. Stad içindeki coşkuyu dışarıya da taşımış olurduk.

Çevrimdışı mehmetcan1903

bu arada drenaj çalışmaları devam ederken kenarlara beton döktüler.. ben hiç anlamadım o işi sonradan kalkacak mı o dökülen betonlar :alala: yada altta mı kalacak orası? eğer kalmazsa bittiğinde turuncu tartan pist demektir.. kaos çıkar forumda o zaman ki zannetmiyorum  :lol:

Çevrimdışı selim

:alala: :alala:

Yanlislikla yazmistir heralde :lol:
İnşallah doğru yazmıştır dicem ama fotolar ortada tabi  :D

Çevrimdışı burakkk1903

Su Catinin ic halkasındaki Juve Armasinin aynisindan bizimde yapmamiz lazim

Birisinin Fikret baskanin kanina girmesi lazim damardan girmek lazim
Cok guzel olur Catinin ic halkasinda Besiktas armasi :ok:
Ben onu bir kongre üyesine söyledim zamanında bu konuyu ele alırız iletiriz gerekn yerlere diye bir cevap verdi 😊 İnşallah olur hatta inönüde kapalının çatıdaki 2 kartal arasında amblemi koysalar müthiş olur 🙃
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

bu arada drenaj çalışmaları devam ederken kenarlara beton döktüler.. ben hiç anlamadım o işi sonradan kalkacak mı o dökülen betonlar :alala: yada altta mı kalacak orası? eğer kalmazsa bittiğinde turuncu tartan pist demektir.. kaos çıkar forumda o zaman ki zannetmiyorum  :lol:
onlar altta kalıyor bursada da yaptılar
Şampiyon Beşiktaş JK

Şu anki çatı sistemi bizim eski yeni açıktaki çatı aynı değil mi? Onda da mebran vardı.

Çevrimdışı Efe

Şu anki çatı sistemi bizim eski yeni açıktaki çatı aynı değil mi? Onda da mebran vardı.
tabi ki değil her mebran döşenen çatı aynı çatı mı  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

İlla ki fark vardır... Ama umarım mebran çatı taraftar sesinin tok çıkmasını engellemez.

Çevrimdışı sozkul

Ama mantık aynı, fakat kalitesi farklı.

Çevrimdışı İhsan

Ama mantık aynı, fakat kalitesi farklı.

Çatı farklı, çatı kaplama mantığı aynı  :ok:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

@ibrahmsr en güzel fotolar ondan geliyor özellikle akşam fotoları süper, toplam da kaç koltuk monte olcakmış sorar mısın kapasiteyi biliyordur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı harund1k3

Yalnız bizim stadın zemini wembley gibi olursa muhteşem olur. Benim için örnek stat bu. Zemin kalitesi, tribünlerin yakınlığı falan gayet ideal. Sadece kale arkası tribünleri biraz uzak gibi o kadar.

Çevrimdışı ahmetx

Bizim zeminden bu yıl çok beklentiye girmeyin ( yine de tr standart üstü olur ama) yeni sezonda emirates kalitesinde bir zemin olur .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum