Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5801294 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı İhsan

Merhaba arkadaşlar o led ışıkları hiç yakıştıramadım stadın bütün özelliğini bozuyor. Kaç tane olacak acaba bir bilgisi olan varmı?

@Kartal66 fotoları gördüğümde ben de aynısını düşünmüştüm. Ama videoyu izledikten sonra çatının tamamı bu şekilde dönse süper olur diye düşündüm.
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Ekranlar köşeler konma ihşallah nereye konulcak net bir bilgi var mı köşelerde kötü olur tt arena gibi çatıya konulsun
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı harund1k3

Dostlar bir şey sormak istiyorum. Beyaz membranlark yerleştirmek için güvenlik amaçlı kullanılan o kırmızı branda gibi şeyi şeffaf membran için de kullanacaklar mı ? Yani o şeffaf membranlar nasıl takılacak ?

muhtemelen o kadar buyuk bir urun kullanilmasa da yine buna benzer bir guvenlik agi kullanilacaktir. beyaz membranin bittigi yerden son celik halkanin tamamini kapsayacak sekilde gerdirilecektir. muhtemelen bunlarin takilmasi cok daha hizli olur. 12-13 gun maksimum veriyorum bunlarin takilmasi icin.

Çevrimdışı dj-nitro

Iyi aksamlar herkese,

uzun zamandir forumda mabedimiz hakkimda bilgi aldim. Bunun icin emegi gecen herkese tesekürler. Mabedimiz bitmeden bende üye olmaya nihayetinde karar verdim. Kendimi müsadenizle tanitayim asil adim ibrahim almanyada stuttgart kentine yakin yasiyorum burada cok besiktasli gurbetciler var bu forumun sayesinde cok bilgi verebildim. Burayada dj adimla yazildim.

Herkese selamlar

Çevrimdışı harund1k3

Ekranlar köşeler konma ihşallah nereye konulcak net bir bilgi var mı köşelerde kötü olur tt arena gibi çatıya konulsun

O ledler muhtemelen 4 koseye konulacak ve acilis icin sayac olacak. fakat islevini tamamladiktan sonra cikartilabilir veya saat gorevi gorebilir. bunun disinda cok dusuk cozunurlugu oldugu icin baska bir kullanim amaci olmaz.

Çevrimdışı ers1903

O led komple stadi dönse ve reklam vs verilse harika olurdu,hem gelir kapısı:)

Çevrimdışı tugozcan

Bu led ekran şahsen beni cok heyecanlandirdi. Eger düzgün yapilabilirse muazzam bir seye dönüşme şansı var. Bunun icin stadin tamamini cevrelemeli. Boylece siyah kolonlarda gözü rahatsiz etmeyecektir. Baskanin bahsettigi catidaki isik oyunlarida muazzam olur.

Onceki sayfalarda baska bir stada ait örnekler var. Alinti yapamadim simdi uzun olmasin.

Mesela bir konser hayal edin. O ledlerde ritme göre renk degistirebilsin veya eski winamp tarzi çubuklar hareket etsin. Konser icin atiyorum kirmizi cati tercih edildi. Sutun aydinlatmalarida kirmizi olsun.

Mesela bir lig macindan önce kayan yaziyla takimin ilk 11 i yazsin yukarida söylendiği gibi. Cati ve sutunlar beyaz olsun.

En güzeli; bir sampiyonlar ligi maci hayal edin. Bu ledlerde sampiyonlar ligi jenerigindeki yildizlar olsun. Bire bir aynisi. (Hareketli bir şekilde sabit degil) çatı lacivert.. sutun aydinlatmalari lacivert..

Gunluk hayatta reklam alirsin. Para kazanirsin.

Boylece her aktiviteye ayri guzellikte ve ozellikte bir stadimiz olur.

Heyecan yaptim. Insallah sadece o ufak gelen ve geri sayim icin kullanilacak bir sey degildir :D

Çevrimdışı brci

zemini gördükçe canım baklava çekiyor . Ne güzel dilimlemişler arkadaş .

Çevrimdışı ers1903

zemini gördükçe canım baklava çekiyor . Ne güzel dilimlemişler arkadaş .

Benimde aklima toplu mezar geliyor :)

Çevrimdışı Tolga

Led ekranlar tüm stadı turlayacaksa güzel bir görüntü ortaya çıkar ama sadece belli bölgelere konacaksa gereksiz olur.

Tabi geri sayım için takılmışsa o başka :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı mehmetthedum

Yarın yenilenmiş "Hakkı Yeten Tesisi" açılışı var. Akşam 5'te program başlayacak. Efsaneler maçı var.
MAF , ŞİFO, ve diğerleri..

Gönül ister ki, SERGEN de orada olsa..

Yönetimin hanesine bir artı daha.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Tüm çatı kolonlarının arasına konma ihtimali çok az.4 ayrı köşeye konacağını düşünüyorum ve yinede güzel bir görüntü oluşacaktır.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı sozkul

Dolmabahçe sarayı milli saraylara bağlı ondan dolayı müze kart geçmiyor. Eger böyle bir uygulama olmasaydı müze karta dahil bile olunabilir en azından turistlere daha fazla kolaylık sağlanırdı.

Trafiği rahatlatmak adına sadece tur otobüslerini bile otoparka bağlasak ciddi anlamda gelir elde ederiz.Teberru makbuzlu otopark .

Divan teras restaurant basacak parayı Turistlerden, merak ettiğim maç günleri dışında orada alkol servisine izin verecekler mi?
Divan hala KOÇ'unsa içki ruhsatı zor olur ve Turist cirosu düşer.

Ledlerin stadı cevreleme durumu muazzam olur yaa! Fikret BAȘGANNN yaparsan adamın hasısın, kralısın, herşeyisin :)

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozankarakoc

Tüm çatı kolonlarının arasına konma ihtimali çok az.4 ayrı köşeye konacağını düşünüyorum ve yinede güzel bir görüntü oluşacaktır.

Ben stadın bir bölümünü çevreleyeceğini düşünüyorum, en azından caddeye bakan ön cephesini. Gördüğümüz ekran, tek ekran olmak için fazla küçük boyutlu ve pikselleri fazla büyük. Belli ki akan bant şeklinde olacak. Beni çok heyecanlandırdı doğrusu...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

Led ekranlar tüm stadı turlayacaksa güzel bir görüntü ortaya çıkar ama sadece belli bölgelere konacaksa gereksiz olur.

Tabi geri sayım için takılmışsa o başka :)
Ben sadece vodafone arena yazan yerlerin üstüne konucak diye düşünüyorum bakalım nasıl olacak
O SENE BU SENE !

Çevrimdışı Efe

Siyah kısımlarda yan tarafa inen ufak merdivenler var. O yüzden bir koltuk eksik oralarda. Kırmızı kısımlarda çıkış kapısının son katındaki merdiven basamağı iptal edilerek oraya da koktuk takıldı. O sıranın altında çıkış kapısına kadar 5 sıra merdiven var.

Düzeltme: Kırmızı yerleri şimdi gördüm. Anca anladım demek istediğini. Evet, şimdilik eksik bırakılmış oralar ama koltuklar takılacaktır.
kırmızı yerlerdeki 3 er koltuk üstteki merdivenler kaldırılınca oraya takıldı alt sıralardan sökülüp heralde sınırı şimdiden belirlemek istediler alınan 3 er koltuğun yerine yeniden koltuk takılacak ankrajları duruyor zaten sağdaki sırada 3 koltuk sökülmeden üste 3 koltuk takılmış denemede yapıyor olabilirler nasıl duracak tarzında koltuk getirmeden bi bakalım demişlerdir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı denilanz

kırmızı yerlerdeki 3 er koltuk üstteki merdivenler kaldırılınca oraya takıldı alt sıralardan sökülüp heralde sınırı şimdiden belirlemek istediler alınan 3 er koltuğun yerine yeniden koltuk takılacak ankrajları duruyor zaten sağdaki sırada 3 koltuk sökülmeden üste 3 koltuk takılmış denemede yapıyor olabilirler nasıl duracak tarzında koltuk getirmeden bi bakalım demişlerdir :)
Mantıklı. Zaten o kısımlara koltuk koymamaları için hiçbir sebep yok. Merdiveni iptal edip alt sıraya koltuk koymamak Fikret Başkan'a göre bir şey değil.

Çevrimdışı Efe

pazar gününe kadar koltukların tamamı takılır umarım localar hariç tribünleri tam bi göremek istiyorum bütün halinde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

pazar gününe kadar koltukların tamamı takılır umarım localar hariç tribünleri tam bi göremek istiyorum bütün halinde :icool:
abi localarında büyük bir bölümü tamamlandı zaten.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cadavra

Sanmam eski acikta baya iş var numarali altda koltuk takımı basladi ama zemincilerin malzemeleri var asagi kisimdan ilerleyemiyolar koltuk 2 haftaya felan biter gibime geliyor.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Mantıklı. Zaten o kısımlara koltuk koymamaları için hiçbir sebep yok. Merdiveni iptal edip alt sıraya koltuk koymamak Fikret Başkan'a göre bir şey değil.
aynen eski açıktada merdiveni kaldırıp ankrajları taktılar bazısına koltuk taktılar bazısına takmadılar vida sıkma bölümünde tüm eksikler giderilecektir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

Benimde aklima toplu mezar geliyor :)

evet evet zaten aynı toplu mezar gibi bizimkiler nasıl yemeğe işi çeviriorlar  vallahi şaşıyorum :lol:

prekastları sandwich niyetine yemek mi ,, kolon demirlerinden betonun suyunu içmeklermi arasınız her sey var bizim taraftarda:D

[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2016, 21:40:23 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi