Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5801723 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı umutdogan62

Stade_de_Lille de buna benzer bişey yapılmış. O led tabelanın devamı olursa boylu boyunca güzel bir görüntü ortaya çıkar tek başına pek bişeye benzemiyor.
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Yıldırım

led ekran gereksiz olmuş staddaki sadeliği bozuyor ama geri sayım için kullanılıcaksa birşey diyemem  :money: :money::alala:

Çevrimdışı cursedofdragon

led pano 57 demişler bugünden 20 nisan yapıyor :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı mehmetcan1903

1- kapalı üstte ki halatların durumu çok kötü gözüküyor sebebi ise halatla üstündeki çeliğin arasındaki uzun çubuk borular.. diğer yerlerdekiler gayet düzgün ama işaretlediğim yerlerde demir çubuklar ölçüsüz bi şekilde takılmış halata aşşağı doğru baskı uygulamış.. hem tehlike arz edebilir

2- kapalı altta gri ile işaretlediğim yerlere koltuk neden takılmamış? koltuk yetmemiş desem değil. hepsinde aynı durum söz konusu kötü görünüyor.

Çevrimdışı FARUK

1- kapalı üstte ki halatların durumu çok kötü gözüküyor sebebi ise halatla üstündeki çeliğin arasındaki uzun çubuk borular.. diğer yerlerdekiler gayet düzgün ama işaretlediğim yerlerde demir çubuklar ölçüsüz bi şekilde takılmış halata aşşağı doğru baskı uygulamış.. hem tehlike arz edebilir

2- kapalı altta gri ile işaretlediğim yerlere koltuk neden takılmamış? koltuk yetmemiş desem değil. hepsinde aynı durum söz konusu kötü görünüyor.
Halatların konumu şekli tamamen tasarımı ve statiği ile alakalı. Tesadüfen oluşan bir görüntü değil.

Gri ile işaretlediğin iz yerler merdiven.
Giriş kapısı basamağın ın üstünde kalan sıralara ulaşım için kullanılıyor.

Çevrimdışı denilanz

1- İşin mantığı o, bir tehlike arz etmiyor. Planda da öyleydi. O destekler olmazsa iskelet nasıl duracak? Membranları neye bağlayacaksın?

2- Merdiven oralar, insanlar çıkış kapısına nasıl geçecek başka türlü? Ben mi yanlış anladım yoksa, belki de başka bir şeyi kastettin.

Çevrimdışı mehmetcan1903

Halatların konumu şekli tamamen tasarımı ve statiği ile alakalı. Tesadüfen oluşan bir görüntü değil.

Gri ile işaretlediğin iz yerler merdiven.
Giriş kapısı basamağın ın üstünde kalan sıralara ulaşım için kullanılıyor.

teşekkür ederim abi bide birşey daha soracağım.. yedek kulübesinin böyle olması gibi bir düşünce bir plan var mı acaba? duyan, bilen olan varsa bilgilendirsin  :lol: olursa cidden çok yakışır böyle stada.. siyah, Beşiktaş armalı hemde arka camları tabi kapalı olacaktır  :D

Çevrimdışı FARUK

teşekkür ederim abi bide birşey daha soracağım.. yedek kulübesinin böyle olması gibi bir düşünce bir plan var mı acaba? duyan, bilen olan varsa bilgilendirsin olursa cidden çok yakışır böyle stada.. siyah, Beşiktaş armalı hemde arka camları tabi kapalı olacaktır  :D
Her noktası ayrıca düşünülüyor yedek kulübesi içinde bir tasarım olacaktır bence.

Çevrimdışı mehmetcan1903

1- İşin mantığı o, bir tehlike arz etmiyor. Planda da öyleydi. O destekler olmazsa iskelet nasıl duracak? Membranları neye bağlayacaksın?

2- Merdiven oralar, insanlar çıkış kapısına nasıl geçecek başka türlü? Ben mi yanlış anladım yoksa, belki de başka bir şeyi kastettin.

1- abi aradaki uzun çubuk borular işaretlediğim yerlerde büyük gelmiş onu demek istedik ondan halatları aşşağı doğru eğmiş :)

2- yok abi onu demedim tekrar işaretlediğim yerlere bakarsan koltuk yakılmamış siyah yerlerde 1 koltuk, kırmızı yerlerde 4-5 koltuk eksikliği var

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Bartu

1) Çatıda hiç bir problem yok. Sıkıntı yaratabilecek dediğin kısımla normal dediğin kısım arasındaki fark fotoğrafın açısıyla alakalı. Yoksa tüm halatların parabolik bir eğimi var. Zaten halat kullanılmasındaki amaç hem estetik olarak göze batmaması hem de esneme payı yüksek olmasından kaynaklanıyor. Bence çatıda muazzam bir iş çıkartıyorlar.

2) Lakin koltuk için aynısını söylemek imkansız. Bütün stadın genelinde mükemmel bir iş çıkartırlarken koltukların projesini yapan her kimse bir o kadar özensiz disiplinsiz ve amatörce iş çıkarıyor. Bu boyutta bir proje için kabul edilemez bir sonuç.

Çevrimdışı denilanz

1- abi aradaki uzun çubuk borular işaretlediğim yerlerde büyük gelmiş onu demek istedik ondan halatları aşşağı doğru eğmiş :)

2- yok abi onu demedim tekrar işaretlediğim yerlere bakarsan koltuk yakılmamış siyah yerlerde 1 koltuk, kırmızı yerlerde 4-5 koltuk eksikliği var
Siyah kısımlarda yan tarafa inen ufak merdivenler var. O yüzden bir koltuk eksik oralarda. Kırmızı kısımlarda çıkış kapısının son katındaki merdiven basamağı iptal edilerek oraya da koktuk takıldı. O sıranın altında çıkış kapısına kadar 5 sıra merdiven var.

Düzeltme: Kırmızı yerleri şimdi gördüm. Anca anladım demek istediğini. Evet, şimdilik eksik bırakılmış oralar ama koltuklar takılacaktır.
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2016, 20:02:09 denilanz ]

Çevrimdışı kutalmis.pinar

O led ekranlar daha döşenecektir.1 tane ile bir özelliği yok.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı mehmetcan1903

Siyah kısımlarda yan tarafa inen ufak merdivenler var. O yüzden bir koltuk eksik oralarda. Kırmızı kısımlarda çıkış kapısının son katındaki merdiven basamağı iptal edilerek oraya da koktuk takıldı. O sıranın altında çıkış kapısına kadar 5 sıra merdiven var.

Düzeltme: Kırmızı yerleri şimdi gördüm. Anca anladım demek istediğini. Evet, şimdilik eksik bırakılmış oralar ama koltuklar takılacaktır.

teşekkür ederim abi

Çevrimdışı sozkul

Bu mevcut hali:

Bu da "Emin ol daha çirkin görünürdü" dediğiniz hali:

Bence daha güzel. JK zaten Beşiktaş'tan ayrı olmalı ve iki harfin birbirine yakın olması bunu sağlıyor diye düşünüyorum.

En kötü ufak değişikliklerle en ideali dediğiniz hale getirilebilir diyorum ben hala. Çok da uzatmayayım, zaten modellemeleri yapmıştım. Düşüncem değişmeyecek. Aşağıdaki mesajımda anlatmıştım.

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-7-(seref-bey-stadyum-projesi)/msg483408/#msg483408

Bence senin JK bölümü daha güzel. Ama B ile E yi bir gıdım yakınlaştırmalısın, çok uzak olmuş, göze batıyor.

Çevrimdışı Sezer94

Bence senin JK bölümü daha güzel. Ama B ile E yi bir gıdım yakınlaştırmalısın, çok uzak olmuş, göze batıyor.

Bir gıdım lütfen. :iblush:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Dostlar bir şey sormak istiyorum. Beyaz membranlark yerleştirmek için güvenlik amaçlı kullanılan o kırmızı branda gibi şeyi şeffaf membran için de kullanacaklar mı ? Yani o şeffaf membranlar nasıl takılacak ?

Çevrimdışı Kartal66

Merhaba arkadaşlar o led ışıkları hiç yakıştıramadım stadın bütün özelliğini bozuyor. Kaç tane olacak acaba bir bilgisi olan varmı?