Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5801780 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cursedofdragon

Sahanın 2 Haftalık değişimi

Resimler aynı açıdan değil  :ok:

Birisi eski açık birisi yeni açık yeni açık önünden başlandı yapımı aldatıcı bu karşılaştırma  :ok:

Çevrimdışı sallapati

başkanın stadın açılış tarihini vereceği toplantı ne oldu ? bilen var mı ?

belli değil ama 27 şubattaki Divan kurulu toplantısında açıklayabilir deniyor

Çevrimdışı Efe

soyunma odalarinda is var gibi ama 20 gunluk ćalismaylada biter 27 sinde artik aciklama gelecek heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dj_dellyy

belli değil ama 27 şubattaki Divan kurulu toplantısında açıklayabilir deniyor
bencede en mantıklısı öyle  :ok:

Çevrimdışı Yasin A.

skorboard'lar nerde? limanda ki bütün konteynerları açıp bakasım var  :money:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı denilanz

güncel
Köşelerdeki koltukları düzeltmişler. Demek öğrendiler bu işi. Artık rahatım, kalan 2 köşeyi de kotaracaklardır.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı kartalpençesi

Resimler aynı açıdan değil  :ok:

Birisi eski açık birisi yeni açık yeni açık önünden başlandı yapımı aldatıcı bu karşılaştırma  :ok:
Aynı açıdan bulamadım. Zaten birinde daha kedi yolları yerde bütün vinçler içerde diğeri ise bugünki hali işte.Orda 2 haftada çok ilerlediğini gösteriyorum. Hiçbir yerde yazmadım aynı açı diye :s20:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı CUBUKLU

çok fazla aktif olmasam da uzaktan her zaman takipteyim. ömer karabacak isimli eski bir futbolcu başkan fikret ormanla aile dostu ve çalıştığım şirkette çok samimi olduğum beşiktaşlı bir abimle yakından arkadaşlar. bugün stad içinde başkanla birlikte tur attılar başkan 19.03'te protokol açılışı olacağını söylemiş birlikte fotoğraflarını falan attı.. başkan her bir noktayla ayrı ayrı ilgileniyor çok temiz ve titiz çalışılıyor :)
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Efe

Boş kısım da takılmış 14 olmuş gibi abi :)
14 olmussa iyi yeni inonu almak lazim aksama
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

numaralı alt koltuk takımı devam ediyor... 30bin koltuk oldu  :bandit:

Çevrimdışı FARUK

Boş kısım da takılmış 14 olmuş gibi abi :)
Kediyolu üzeri 8. O yüzden 13 saydım ama yukarıdan görmek lazım

Çevrimdışı Anıl1903

@Sertaç Durgun çekmiş fotoyu ne olabilir sizce
https://twitter.com/srtcdrgn/status/702119230649536513
Demir korkuluğa  benzettim,aşağıda kolon aralarına yapılanların daha sık hali gibi  :alala:

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Hasan Akten

Şu anda yapılan çim hibrit mi yoksa bu sene yetişmesi için önümüzdeki sene mi hibrite geçeceğiz? Stad başlığından epey uzak kaldığım için bilgisizim kusura bakmayın.

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Kayıt başvurusu yaptım abi sağolasın :)

Senin emeklerin yanında bizimki devede kulak  :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bahsettiğiniz durumları çözmenin başka yolları da var. J harfi iki piksel bile daraltılabilir mesela. B ve E harfleri de genişletilebilir aynı şekilde. O zaman hem bütünde hem BE ve JK bloklarında simetri sağlanabilirdi.

Şu anda ortalanmamış bir yazı var ve şöyle duruyor.

| BE Ş İ K T A Ş JK|

Şu şekilde yapılabilirdi en azından.

|B E Ş İ K T A Ş JK|

|B E Ş İ K T A Ş JK|

İşte böyle hiç güzel olmazdı bence: Bütün harflerin arası aynı uzunlukta, ama J ve K dipdibe. Emin ol daha çirkin görünürdü, yazarken unutulmuş da sonradan kenara sıkıştırılmış gibi olurdu.

En ideali
|BE Ş İ K T A Ş JK|
olmasıydı, ama mevcut fontla yapılması pek mümkün görünmüyor.

Şu anki
| BE Ş İ K T A Ş JK|
hali olabilecekler arasında iyilerinden biri.

Bazı arkadaşların photoshop'ta hazırladığı harika resimler var, vay be falan diyorsun. Ama gözden kaçan nokta şu: Renklendirme koltuk koltuk olunca, çizgiler kalemle çizilmiş gibi olmuyor; kesik kesik oluyor. Onların dedikleri şekilde yapılması için bütün koltukların beyaz takılıp, sonra siyah sprey boyayla tribünün tamamının boyanması falan lazım. Bazı koltukların yarısı siyah yarısı beyaz falan olacak o durumda da.

Çevrimdışı tayfunyasar

Buda alçak yapılmış, tekrar kazmışlar v.s. dedikodu yapanlara gelsin.
Arkadaki minibüs ile tavan arasındaki farka bakın.
ondeki suntaya konulmus kapi sembolik mi? Degisik bir dizayn ama tam anlamlandiramadim acikcasi:)
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı sfr03

Juventus Stadyum turlarını bilmeyen yoktur herhalde. O şehre giden herkes o tura katılıyor, ula neymiş bu diyerek.. Mutlaka ama mutlaka deniz tarafından başlayan ve soyunma odalarında biten bir tur planlaması şimdiden yapılmalı ve broşür vs ne ise tur operatörleri ile şimdiden paylaşılmalı.. Bu yüzden stadın her bir köşesi ince ince işlenmeli. Örneğin koskoca stad yapıp soyunma odalarını toki arena gibi basit yapmamalı, restoranlarını müzeni ve hatta koridorlarını dahi şık ve klas DİZAYN etmelisin, bunun için çok para harcamana da gerek yok. Henüz detay dizayn aşamasına geçilmemişken bu konularda çok dikkatli olunmalı. Eminim ki Başkan, yönetim ve profesyoneller bunları da düşünmüştür ancak yine de hatırlatmakta fayda var.

Dolmabahçe'ye gelen turist sayısı günlük 3.000 civarında ortalama olarak gözüküyor. Ayrıca tur şirketleri ile yapılacak anlaşmalar ile yıllık ciddi turist potansiyeli olan bir bölgede iyi bir stad ek bir gelir kaynağı tabikide. Turistler için  dediğiniz gibi etkinlikler ve farklı konseptler müthiş bir ek gelir olur.

Çevrimdışı samet-53

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Kartal39

Yeni Inönü

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2016, 17:22:06 Kartal39 ]