Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5799029 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ekesicil

O sinira dökülen beton ne ise yariyor?

Zaten üstüne bir kac kat daha kum cakil filan gelmicek mi?

Çevrimdışı Ensar

sis ve çalışmasını görünce bir dünya markası işinin ehli firmayla çalışıldığı çok net görülüyor , ya diğer çalışılan firmalar ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı FARUK

Bende o şekilde belirttim zaten;615cm. in üzerine çarpı atarak.
Taç çizgisi tribün arasını 5.15 çizmişsiniz gibi gördüm ben yanlış anladım o zaman

Çevrimdışı khanlu

Bu arada yazmadan edemeyeceğim. Tekmeye kafa sokan Bakimiz Mercimeğimizi yorumcu olarak görmek istiyoruz ulusal kanallarda. Birçok beşiktaşlı yorumcudan kat be kat daha iyi. Kendini iyi ifade ediyor, karizmatik, mütevazi, 100' den fazla kelime haznesine sahip  :super: Lütfen bunu ilgilere iletelim forum ahalisi  :busted_cop:
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı FARUK

Saha çizgilerinin konumu yaklaşık olarak kırmızı çizgilerle gösterdiğim gibi olacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mart başında çimleri görmeye başlar mıyız

Çevrimdışı Emre_ZA

mart başında çimleri görmeye başlar mıyız

Tahminimiz 10 Mart gibi yeşili görürüz.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yedek kulübeleri nasıl olacak acaba :D
şu anda yedek kulübeleri için alt yapı hazırlanıyor,Yakındır tamamlanması.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı gürkansatr

Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sanırım ana kameradan saha bu açıdan gözükecek galiba
 Resmin Kaynağı : Vodafone Arena Facebook sayfası

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koltuklarda BEŞİKTAŞ yazısının yanına JK gelince, B ve E harfleri arasındaki boşluğun dar olmasının sebebi ortaya çıktı. (BE ile JK'nın simetrik olması için)

Ne feveran dönmüştü bu konuda da. Adamlar bilgisayarda tasarlayıp yapıyorlar, bizimkiler daha bitmeden veryansın ediyorlar.

Şu haliyle çok güzel görünüyor bu arada.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tahminimiz 10 Mart gibi yeşili görürüz.
Sis şahane çalışıyor 10 marta kalmaz gibi sanki

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Koltuklarda BEŞİKTAŞ yazısının yanına JK gelince, B ve E harfleri arasındaki boşluğun dar olmasının sebebi ortaya çıktı. (BE ile JK'nın simetrik olması için)

Ne feveran dönmüştü bu konuda da. Adamlar bilgisayarda tasarlayıp yapıyorlar, bizimkiler daha bitmeden veryansın ediyorlar.

BE ile JK simetrik değil ki :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

iyi güzel de "A" harfi A olalı böyle işkence görmedi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı tuncaboylu

A ve İ konusunda katılıyorum ben de, ama pikselli yapılınca Minecraft gibi oluyor.  :)

Çevrimdışı Tolga

SIS gerçekten de işinin ehli inanılmaz bir iş çıkartıyorlar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Doğuhan

İnönü'nün (her ne kadar oval olsa da) tribün-saha mesafesini bilen var mı ?

Çevrimdışı tangaz

SIS gerçekten de işinin ehli inanılmaz bir iş çıkartıyorlar :)

biz yerli müteahhitlere alışkın olduğumuz için adamlara uzaylı muamelesi yapıyoruz forumda  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cadavra

aynen ya normalde takılmam böyle şeylere gayet guzel bana görede sadece orda A harfi ben olmadım diye bagrıo  :D

Çevrimdışı Tolga

biz yerli müteahhitlere alışkın olduğumuz için adamlara uzaylı muamelesi yapıyoruz forumda  :D
Adamlar işe bir başladılar son gaz devam ediyorlar :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı fiko1903

Drenaj ilerliyor
arkadaki heg yelekleri dikkatimi çekti ve araştırma yaptım.Firmanın statta yapacağı işler aşağıda yazıyor.Ses kamera gibi işlemlerde yapılıyor şu anda.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı

Yangın Algılama Sistemleri

Ses Anons ve Acil Anons Sistemleri

Kapalı Devre Kamera Sistemleri

Giriş Kontrol Sistemleri

Data ve Zayıf Akım Kablolama

BMS Sistemleri

https://www.linkedin.com/company/heg-bina-teknolojileri-san-d%C4%B1%C5%9F-tic-ltd-%C5%9Fti
http://hegtech.com.tr/statlar-yangin-alarm-ses-anons-sistemleri/

Çevrimdışı tangaz

aynen ya normalde takılmam böyle şeylere gayet guzel bana görede sadece orda A harfi ben olmadım diye bagrıo  :D

2007Nisan-2009Ekim arası Sivasta bulunmuştum. Sivaslı dostlar bir anektod anlatmıştı.
"kongre binası önünde epey bir geçmiş zaman opera dinletisi yapılmış, halk bilmiyor merakla gitmişler. dinleti sonrası vatandaşla röportaj yapılmış nasıl buldunuz die sorulmuş amcanın biri yanıtlamış"Sivas Sivas olalı böyle işkence görmedi""
Sivas'a da selam olsun konu dışı oldu affola :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Drenaj diğer yarı sahanın yarısına ulaşmış.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK