Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5800809 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır
Eski açık tarafından foto gelmiyor hiç durum nedir orasa güncel foto atabilecek arkadaş var mı ?

Çevrimdışı YunusEmre

Ben sporla alkolü sigarayı hiç bir zaman bir kesede tutmadım.. içebilirsiniz özgürsünüz bunda ama bunu burda büyük bir marifetmiş gibi yansıtmayınız sonra konu dışı muhabbetleri dönüyor umarım bunlar silinir.. bi diğeri de bir spor kulübüne bunu yollamak da hakarettir bence...

Çevrimdışı ErsinA.

ben mesela surdan anlıyorumki

kanadalı ekip gelipte stadda ses ölçümleri yapmamış yada yapmamış demeyelim uygulamaya dökmemeişler

çnk ben bunu yaptıkları stadlarda loca camlarının tribünlere bakan tarafında farklı açılarla konulduğunu öğrenmiştim o resmi bulamam simdi ama bizimki asağıdaki gibi

demekki bu konuda bir çalışma uygun görülmemiş

"Bizim taraftar her türlü desibel rekoru kırar" deyip önemsememişlerdir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben sporla alkolü sigarayı hiç bir zaman bir kesede tutmadım.. içebilirsiniz özgürsünüz bunda ama bunu burda büyük bir marifetmiş gibi yansıtmayınız sonra konu dışı muhabbetleri dönüyor umarım bunlar silinir.. bi diğeri de bir spor kulübüne bunu yollamak da hakarettir bence...
:olmaz :olmaz

Çevrimdışı kartalcan

615 cm ?

Taç çizgisi ve ilk koltuk arası mesafeyi bu şekilde düşünmemiz gerekir.

Çevrimdışı Ensar

Merhaba. Bu konu ciddiye alınmalı ve mutlaka yetkililer tarafından değerlendirilmeli. Özellikle İstanbul dışında ki taraftarlar için, içerisinde maç izlemenin de dahil olduğu maç günü paket turları düzenlenmeli. Organizasyon profesyonel bir tur şirketine bırakılır. İzmir, Ankara, Adana vs. talep olan her yerden günü birlik tur düzenlenir. Otobüsle veya uçakla gelen gruba önce Beşiktaş semti gezdirilir, sonra  stada gelir kartal yuvasından alışveriş yaptırılır ardından müze v.s. gezilir ve maç izlenir gece geri dönülür. İçerisinde ulaşım dahil bütün masrafların dahil olduğu böyle paket turlar yapılırsa hem kulübe ciddi bir ek gelir olur hem tribünler boş kalmaz hem de İstanbul dışındaki taraftarların kulübe aidiyet hissi geliştirilir.
+1903
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı canergiray77

niye hakaret olsun ki abi bende bunu anlamadım içen olur içmeyen olur örneğin almanya ve bir çok avrupa ülkesinde buna benzer faliyetler var hatta adamlar damacana kadar bardaklarla içiyolar evet kültürel olarak farklı olabiliriz onlarla ama ben içmem yanımdaki içer onada saygı duyarım ben içerim o içmez oda bana saygı duymalı saygı olursa sorunda olacağını zannetmiyorum şahsen @YunusEmre
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı SDemirsoy

anladım koltuktan itibaren o zaman teşekkür ederim hocam

Çevrimdışı baro19

Çevrimdışı SuperBJK

" Kombine satın alan taraftarlarımızın hakları Vodafone Arena Stadyumu’nun açılmasından itibaren de bir yıl süreyle geçerli olacaktır. "

Passo'da yazan yazı. Şimdi stat 19 Martta açılsa bir daha ki sezon kombinem 19 Martta mı sona erecek ? Lig bitmeden ? " 1 yıl süre " yazıyor çünkü, 1 sezonluk yazmıyor. Bilgin var mı @Necmi abi ?

@Necmi abi cevap verdin mi bilmiyorum ama bilgin varsa aydınlatabilir misin ? Ya da bilgisi olan bir arkadaş :)

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi cevap verdin mi bilmiyorum ama bilgin varsa aydınlatabilir misin ? Ya da bilgisi olan bir arkadaş :)
bu konuyu kimse bilmiyor ama tahminim önümüzdeki sezonu kapsayacak şekilde düzenleme yapılacağıdır. Şu anda bir
açıklama yapılmaz ne zaman açılacağı belli değil

Çevrimdışı Arthur

Merhaba.

inşallah kamera çekimi böyle olmaz. daha yüksekten olması lazım
Daha yüksekten ve güzel bir açıyla olacak zaten  :)

Çevrimdışı selim

zemin çalışmaları iyi gidiyor ama membranı düşündükçe canım sıkılıyor  :bandit: :s20:

Çevrimdışı Arthur

Bu hesaba göre sahanın eni 25-30 m falan o zaman  :alala:

Çevrimdışı TURKahvesi

Beşiktaş'ın birası değil rakısı çıkmalı ulan :)
bu alemde iki büyük var Beşiktaş ve 70'lik rakı  :super:  :loveya:  :ok:
[ Son Düzenleme: 23 Şubat 2016, 12:52:21 Özgür ]

Çevrimdışı SuperBJK

bu konuyu kimse bilmiyor ama tahminim önümüzdeki sezonu kapsayacak şekilde düzenleme yapılacağıdır. Şu anda bir
açıklama yapılmaz ne zaman açılacağı belli değil

Anladım abi teşekkür ettim.

Çevrimdışı tangaz

Beşiktaş'ın birası değil rakısı çıkmalı ulan :)
bu alemde iki büyük var Beşiktaş ve 70 lik rakı  :super:  :loveya:  :ok:

üstad birayla başlar rakı vodka sürer gider  :drunkard:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı FARUK

Bu şekilde değil 6.15 ve 7.95 tribün başlangıcına göre uzaklığı çizgilerin
Dökülen betonu taç çizgisi gibi düşünmemek lazım
Drenaj ve çim sınırı o beton

Çevrimdışı harund1k3

Baska aciklamasi yok oyle olacaktir. sen o koltuga senelik ucret verdiyse tam olarak bir sene boyunca o kombineyi kullanabilmen kesinlesir, aksi dusunulemez.

Çevrimdışı tangaz

bana spor firmalarına alkol üreticilerinin sponsor olmasının yasak olması çok anlamsız geliyor.  Bigili başkanlığı döneminde Carlsberg firması deli bir stadyum isim hakkı çnermişti yıllık 20 Milyon dolar gibi bir rakamdı ama kabul edilmemişti. (o dönem dünyanın en pahalı adamı 15 milyon paundla Alan Shearer'dı rakamı mukayese edin işte)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kartalcan

Bu şekilde değil 6.15 ve 7.95 tribün başlangıcına göre uzaklığı çizgilerin
Dökülen betonu taç çizgisi gibi düşünmemek lazım
Drenaj ve çim sınırı o beton

Bende o şekilde belirttim zaten;615cm. in üzerine çarpı atarak.

Çevrimdışı Serdkar