Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5803390 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ilhancelebi

Google ile iletisime gecilip, stadyum bittikten sonra ic harita yapilip Google Street View'e eklenebilir. Yeni Bordeaux stadi Matmut Atlantique'de eklenmis, burdan gorebilirsiniz.

https://www.google.fr/maps/@44.8963879,-0.5616459,3a,75y,236.38h,78.82t/data=!3m7!1e1!3m5!1s9LkDbQaXNxQAAAQzQ30a7Q!2e0!3e2!7i13312!8i6656!6m1!1e1?hl=en

Google Ic Mekan harita ile daha cok bilgi burda var.
https://www.google.com/intl/tr/maps/about/partners/indoormaps/

Çevrimdışı heart

Yeni açığın arkasındaki çelik yapı ne?
Bilgisi olan var mı ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı cadavra

Önce cim biter sonra koltuk en son mebran.Koltuk belki cimden once bitebilir ama gorunen o ki yine catiyi bekleyecez gibi omrumuzden ömür gitti resmen.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kartal Ç

kedi yollarında aydınlatma vs için çalışma var mı?

Çevrimdışı Efe

uydu takiyorlar aydinlatma icicn kablo isleri var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

uydu takiyorlar aydinlatma icicn kablo isleri var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Konu dışı yapıyorum kusura bakmayın :)

Iphone ve Android için Mario Gomez Sms tonu yaptım isteyen arkadaşlar
http://besiktasarena.com/besiktas-marslari-ve-resimler/gomez-cha-cha-sms-tonu-(-iphone-dahil-)/
bu linkten ulaşabilir tekrar kusura bakmayın :)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı samet-53

Oo oymuş :icool:

Seviyoruz seni uzun adam :evillol: :evillol:

Allah o uzun boylu abiden razı olsun o aldı beni içeri  :D

Yatmadan önce dua edicem kendisine :D
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı samet-53

@samet-53 kardeşim eline sağlık.buarada içeri girebilmene de sevindim çok şanslısın(zaten bu konularda şanslı olduğunu söylemiştin)  :tabe: :) :ok:

Eyvallah abi, iki dakika kalabildim içerde ama her saniye harikaydı. Çılgınlar gibi sağa sola saldırmamak için zor tuttum kendimi :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı samet-53

İki dakikalık tecrübemle bir iki şey söylemek istiyorum.
1-Evet herkesin dediği gibi tribünler çok dik,
2-Her köşesine ayrı ayrı özen gösteriliyor,
3-Koltuklar aşırı derecede rahat,
4-Nispeten kısa boylu birisiyim ve korkuluklar görüş için hiç sorun çıkartmıyor,
5-Aynı zamanda gözleri bozuk biri olarak karşı kaleyi çok rahat görebildim sahanın her noktasını çok rahat görebiliyosunuz,

Son olarak kısada olsa harika bir deneyim yaşadım, inşAllah hepimize görmek nasip olur, maç izlemek nasip olur.

Çevrimdışı serti67

eskı acık kulelerın  yanındakı uzun duvar celık çerçeve yapılms küfekımı kaplanacak baska bır gıydırmemı yapılacak not küfekı olmazsa uyumsuz olmazmı
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2016, 18:53:29 serti67 ]
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

resimden n yola çıkarak sahaya atılan cızgı seklındekı beton yüksekliği kadar mı  yükselecek zemın
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Burak Akay

Bu arada bugün 3 tane membran takılmış oldu bu performansla 10 güne büyük membranlar biter
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı chucky

Çevrimdışı tugozcan

Catiya 2. Ekip gelmeyecek herhalde. Gelse coktan baslardi veya hazirliklarini gorurduk. Umarim hizlaniriz. Gunde 2 membran sart. Su an ortalama gunde 1 tane takiliyor. Daha kucuk membranlar var 42 tane.

Çevrimdışı Pikselli

Catiya 2. Ekip gelmeyecek herhalde. Gelse coktan baslardi veya hazirliklarini gorurduk. Umarim hizlaniriz. Gunde 2 membran sart. Su an ortalama gunde 1 tane takiliyor. Daha kucuk membranlar var 42 tane.
Küçük membranlar + olukların olduğu boşluklar kapanacak
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yeni açıkta hiç loca yok dimi ?
Evet yok

Stadin tek locasiz tribunu , Atesli taraftar toplulugu ve konserler icin ozel olarak tasarlandi o tribun
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı selim

Eyvallah abi, iki dakika kalabildim içerde ama her saniye harikaydı. Çılgınlar gibi sağa sola saldırmamak için zor tuttum kendimi :D
tahmin edebiliyorum ben içeri gireceğim günün hayalini kurarken bile heyecanlanıyorum girince nolucak çok merak ediyorum :ebebe:

Çevrimdışı Ensar

usta uzın sıyah bır boru bul tshrtune  boyayla sis yaz arada kaynarsın belkı en kotu senaryo aksama kadar zemınde calsıtırırlar:)
aslında ben bunu düşündüm bi işçi yeleği bi baret alıp işçi gibi girecektim :D ama ölümlü kaza oldu o gün zorlamadim sıkıntı olmasın diye
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı celiker1

Membranla ilgili stres yapmaya gerek kalmadı kanımca.19 Mart tarihi bu güne kadar açıklanmadıysa bundan sonra olmaz düşüncesindeyim.Nisan ayındaki her hangi bir tahrite membran,çim ve kalan işler için rahatlıkla yeter gözüküyor.Sızan bilgilere görede şahsi düşüncem 23 Nisan'da Cumhurbaşkanı'nı taraftar tepkisinden korumak için davet edip protokol açılışı adı altında seyircisiz bir açılış yapıp 30 Nisan'da da Kayserispor maçıyla seyircili açılış yapılacağıdır.
Hayatta Beşiktaş