Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5803704 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serhat Akkaya

http://www.terraplas.com/
Bir de buraya bak.

Zeminin korunması fazla bir maliyet olmaz
Her seferinde bu işlem ciddi masraf, öyle bir şey yapılamaz. Üzerine koruyucu bir kaplama konulur. Bir tek bunun örneğini Amsterdam Arena'da gördüm ama oradaki ücretlerle buradaki ücretler bir değil. Kazandığın tüm parayı çime yatırırsın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

Efsane oluyor :ishock:
biliyosun demi orayı obitaş yaptı  :evillol: efsane tribün anca usta ellerden çıkardı :icool:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

biliyosun demi orayı obitaş yaptı  :evillol: efsane tribün anca usta ellerden çıkardı :icool:
Aynen abi :bandit:

Stadin en güzel ve en efsane tribününü Obitas yapti :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

Her seferinde bu işlem ciddi masraf, öyle bir şey yapılamaz. Üzerine koruyucu bir kaplama konulur. Bir tek bunun örneğini Amsterdam Arena'da gördüm ama oradaki ücretlerle buradaki ücretler bir değil. Kazandığın tüm parayı çime yatırırsın..

Emin değilim ama çimlerin korunması fazla maliyetli olamaz. Bir defalık yatırım ile bu kaplamalar alınır.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Emin değilim ama çimlerin korunması fazla maliyetli olamaz. Bir defalık yatırım ile bu kaplamalar alınır.
Benim kastettiğim tüm çimlerin kaldırıp tekrar takılmasıydı bu cidden masraflı olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı serti67

Hahaha otobüsteyim abi kahkaha atamıyorum
Fikir güzel ama uygulamada sıkıntı yaşarız gibime geliyo

sımdı bızde sans yok boru sırtında Köseyı döner Başkan'a çarparsın mazallah 😊
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Erdem Çözer

Benim kastettiğim tüm çimlerin kaldırıp tekrar takılmasıydı bu cidden masraflı olur.

ilk SIS röportajında renovasyondan bahsederken anlatıldığı üzere her yaz çim temizlenip tekrar ekiliyor gibi..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Serhat gene terorize ediyorsun. Yahu zaten hybrit çim her sene yenileyecek. Maliyet analizi yapılmayacak mi zannediyorsunuz. Yahu koca çatı malzemesi buna göre seçildi. Çim devede kulak. Yapılamaz, olamaz falan filan. Bal gibi yapılır. Vodafone yaz konserleri burada olacak rahat rahat gidip izleyeceğiz

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2016, 16:40:40 FARUK ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı iilkerr

millet stadın çakılan her çivisini takip etmekten kafayı yiyecek az kaldı, adam tutmuş spreyle ismini yazmış hayret bir şey ya!!!  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat gene terorize ediyorsun. Yahu zaten hybrit çim her sene yenileyecek. Maliyet analizi yapılmayacak mi zannediyorsunuz. Yahu koca çatı malzemesi buna göre seçildi. Çim devede kulak. Yapılamaz, olamaz falan filan. Bal gibi yapılır. Vodafone yaz konserleri burada olacak rahat rahat gidip izleyeceğiz

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hibrit çimin her sene yenileneceği nerde yazıyor abi? Ben yapılamaz demiyorum her sene yenilenmesi maliyetinin konserlerden elde edilecek parayla eşit olacağını söylüyorum onun yerine çimlerin üstünün korunmasının daha mantıklı olduğunu dile getiriyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı martin40

Ortadaki membranlar küçük, daha çabuk takilmasi lazim.

Çevrimdışı İhsan

Güncel

Şimdi anlaşıldı
boş olan yer 11. membran. sökülmüş ve tekrar takılacak.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Numaralı alt katta da koltuk montajına başlanmış :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Pikselli

millet stadın çakılan her çivisini takip etmekten kafayı yiyecek az kaldı, adam tutmuş spreyle ismini yazmış hayret bir şey ya!!!  :s20: :s20: :s20:

Biz bakmaya kıyamazken Kimisi koltuğa basar kimisi yazı yazar nedir bu ya :boxin:
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı sallapati

BJKAS güniçinde %16 daha değer kazandı  :halay:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Şubat 2016, 16:20:50
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Eren Özdemir

Hırvatistan Split Stadında gitmiştim öyle çim üzerinde 60 bine yakın insan sürekli zıplıyodu. Yerde plastik bi katman vardı. 3 parmak kalınlığında. Ordayken taraftara sormuştum çimler noluyo diye belli bölgeler eziliyo doğal olarak yeni çim seriyolar demişti. Ama saha hibrit değil daha mı sağlam olur bilmiyorum. Ama sorduğumda konser için 2 milyon euro aldıklarını söylemişti.

Çevrimdışı celiker1

Hibrit çimin her sene yenileneceği nerde yazıyor abi? Ben yapılamaz demiyorum her sene yenilenmesi maliyetinin konserlerden elde edilecek parayla eşit olacağını söylüyorum onun yerine çimlerin üstünün korunmasının daha mantıklı olduğunu dile getiriyorum..
Daha önce SIS ile yapılan röportajların birinde vardı her sene yenilenmesi gerekiyor çimin diye.40-50  günde filan tekrar maç oynanacak hele getiriliyormuş.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sallapati

var mı elinde :money:

yok malesef  :) Beşiktaşımız ve Beşiktaşlılar kazansın yeter  :iblush:

Çevrimdışı samet-53

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Masallah borsa'da ucuyoruz ucuyoruz,asker kardesime de hayirli teskereler olsun insallah.
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı ozan062

Konserler yazın. Her sene çim sökülüp konserler bittikten sonra yenilenecek diye biliyorum. Masraflar misli misli karşılanmasa yapmazlar böyle bir şey zaten.

necmi abide sanki bunu bi ara yazmıstı yanılmıyorsundur

fakat bence saçma gibi geliyor yani neden yenilensin veya neden tekrardan yapmanın getirdiği bir para yükünün altına giriyoruz

veyahut her zaman aynı kaliteyi yapacak ekipleri nerden bulucaz çnk ülkede bu konu baya bi sıkıntılı zor bulunur yapan adamlar ve yönetimler değiştiğinde ne olacak yine tarlaya donecekse çimler işimiz var..

bir kere yapalım tam yapalım dedik ama sanırım hibrit için bu geçersiz miş:(

[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2016, 16:39:19 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi