Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5800540 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı eagleizm

Membranla ilgili stres yapmaya gerek kalmadı kanımca.19 Mart tarihi bu güne kadar açıklanmadıysa bundan sonra olmaz düşüncesindeyim.Nisan ayındaki her hangi bir tahrite membran,çim ve kalan işler için rahatlıkla yeter gözüküyor.Sızan bilgilere görede şahsi düşüncem 23 Nisan'da Cumhurbaşkanı'nı taraftar tepkisinden korumak için davet edip protokol açılışı adı altında seyircisiz bir açılış yapıp 30 Nisan'da da Kayserispor maçıyla seyircili açılış yapılacağıdır.
Mantıklı geliyor bu tahmin.O zaman hibritte olabilir.Yeterli süre var.
BEŞİKTAŞ..

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı ebabil

lider olunca stad daha mı güzel oluyor ne  :icool:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Çevrimdışı Deadam

Bugün 14000 kişilik koronun baskısını görünce 42000 kişilik koronun baskısını hayal bile edemedim  :s20:
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Mustij1903

Hayır iki gündür yazmayayım diyorum da kendimi tutamadım. Bu Bursa stadının Çimlerinin hali Fener maçında neydi o .... Valla bizim satadyumda da öyle bir şeyler olursa Çıldırırım. :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
şşşşşşşşşşş bbbiiiiiir   kiiiiiiii üççççç BEŞİKTAŞ..... Lay lay lay lay lay lay lay lay layyyyyyy.

ysariusta

• Ziyaretçi

Hibrit çimin her sene yenileneceği nerde yazıyor abi? Ben yapılamaz demiyorum her sene yenilenmesi maliyetinin konserlerden elde edilecek parayla eşit olacağını söylüyorum onun yerine çimlerin üstünün korunmasının daha mantıklı olduğunu dile getiriyorum..
SIS'in ilk röportajından beri biliyoruz. Arıca özel bir örtüyle 5 gün canlı tutabiliyorlar çimi. Bi organizasyon şirketinde çalışan yok mu? Nedir bunun bütçesi? Ben şunu anlatmak derdindeyim. Diyelim ki çimi biz sonsuz hayatta tutabilelim. Ancak konser verilecek diye de ölsün. Yenileme maliyeti doğsun. Bu mutlaka planlanmış durumdadır. Çünkü stat zaten "Konser alanı" olarak planlandı. Buradan gelecek gelir zaten çim maliyetini kurtarır.
Bak bu konser organizasyonu GS nin kurtarma planlarından biri. Takip ettin mi bilmiyorum. Konserlerin sayısını arttıracaklarmış, basket sahası yapacaklarmış birde tel çekeceklermiş stat etrafına. Otlayan koyunlar takılınca yün kalan yünleri eğirip ip olarak satacaklar. Yoksa batmışlar.  :kop: :kop: :kop: :kop:
@Serhat Akkaya

ysariusta

• Ziyaretçi

Membranla ilgili stres yapmaya gerek kalmadı kanımca.19 Mart tarihi bu güne kadar açıklanmadıysa bundan sonra olmaz düşüncesindeyim.Nisan ayındaki her hangi bir tahrite membran,çim ve kalan işler için rahatlıkla yeter gözüküyor.Sızan bilgilere görede şahsi düşüncem 23 Nisan'da Cumhurbaşkanı'nı taraftar tepkisinden korumak için davet edip protokol açılışı adı altında seyircisiz bir açılış yapıp 30 Nisan'da da Kayserispor maçıyla seyircili açılış yapılacağıdır.

Bende membranı görünce şöyle düşünüyorum. Bu hafta eski açığa geçilir. Kısa olanlar hızlı gidiyor. 19 mart hayal değil gibi. Pazar günü anlaşılır. Başkan açıklamazsa Divan zorla söyletir.

Çevrimdışı Pikselli

eskı acık kulelerın  yanındakı uzun duvar celık çerçeve yapılms küfekımı kaplanacak baska bır gıydırmemı yapılacak not küfekı olmazsa uyumsuz olmazmı
Merdivenlerin iç kısmına kadar küfeki yapmışlar Büyük bi ihtimalle orasıda küfeki olur.
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2016, 22:54:22 Pikselli ]
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Merdivenlerin iç kısmına kadar küfeki yapmışlar Büyük bi ihtimalle orasıda küfeki olur.
hayır oraya kartal yuvası amblemi konacak.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı samet-53

Allah'ım ne kadar güzel bir gün önce stat şimdi liderlik  :ebebe: :ebebe:

Çıldırmaya az kaldı, hunim nerde?  :ishock: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc :sevinc
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı samet-53

Çevrimdışı samet-53

tahmin edebiliyorum ben içeri gireceğim günün hayalini kurarken bile heyecanlanıyorum girince nolucak çok merak ediyorum :ebebe:

Açık ve net söylüyorum o stadı açılış gününde yıkarlar yeniden yapmak zorunda kalırız :D :D :D

Çevrimdışı Pikselli

La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Simdi cimde sıralama nasil oluyor.

Gordugum kadarıyla beton dokuluyor.

Ben pek tahmin etmemiştim beton dokulecegini.

Simdi bundan sonra ne dokulecek ne yapilacak.

Siralam ne olacak ?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cagdas44

Siralam ne olacak ?

@Cenk Mert İnanç betonlar çim sınırını oluşturan beton kalıplara kullanılıyor.

Şuan saha alt drenaj kazısı ve kazısı biten bölümlerde izalasyon ve borulama işlemleri yapılıyor gibi

Sonrasında üzerine dolgu kumu gelecek üzerine de çim hazırlıkları

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

@Cenk Mert İnanç betonlar çim sınırını oluşturan beton kalıplara kullanılıyor.

Şuan saha alt drenaj kazısı ve kazısı biten bölümlerde izalasyon ve borulama işlemleri yapılıyor gibi

Sonrasında üzerine dolgu kumu gelecek üzerine de çim hazırlıkları
Bunun uzerine kum
Kumun uzerine 1 kat daha drenaj borusu

Uzerine yine kum

Isitma borulari

Kum

Cim seklinde mi

Ben @necmi abinin soylediklerindrn bunu anlamistim

Siralam ne olacak ?

sıralama şu şekilde olacak tahminim.

önce borular döşenecek.

sonra çakıl türü taşlar(çakılllar).bu çakılların koyulmasının nedeni hem boru deliklerini kapatmaması hemde suyun hızlı şekilde yukarıdan borulara sızmasını sağlamak

sonraki aşama çakılların üzerine ince kum.(toprak değil)bununda sebebi suyun hızlı şekilde aşağıya çekilmesi.vede üzerine dökücelecek çim torağının temelini oluşturması.

son aşama ise çimin kök salacağı toprak.

diye tahmin ediyorum

beton dökülme vakıasının nedeni sanırım premier ligde gördüğümüz zeminin yukarıda olması ve tac çizgilerinden itibaren aşağıya doğru meyilli olması.beton dökülen kısım sınır

Çevrimdışı Necmi

Bunun uzerine kum
Kumun uzerine 1 kat daha drenaj borusu

Uzerine yine kum

Isitma borulari

Kum

Cim seklinde mi

Ben @Necmi abinin soylediklerindrn bunu anlamistim
:nerd: bunumu anladın
bu kanallara drenaj boruları döşenecek bu borular drenaj işini vakkumlamayı ve toprak havalandırması
işlerini yapıyor bunun üzerine tahminim boruların etrafı mıcırla kapatılır sonra üzerine sıvıyı geçiren ama
kumu geçirmeyen bir malzemeyle kapanır sonra kum serilir ve tesviye edilir sonra ısıtma boruları döşenir ve sulama boruları sonra üstü tekrar çim kumuyla kapatılır
düzlenir ve çim işlemi başlar

Çevrimdışı Halil10

Stadimizi dun gezme sansi yakaladim.Baskanimiz Sayin Fikret Orman'la karsilastik ve kisa bir sohbet gerceklestirdik. Muazzam bir stad oluyor inanin tribunlerden asagiya bakamadim cok acayip bir diklik var fotograflardan gorundugu gibi degil..

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaslar cimle alakali cok soru olmasi sebebiyle spartak moskovaninda cimini yapan sis'in islem sirasini forumlarindan aldigim fotolarla derledim.

1. Oncelikle bizimki gibi saha zeminine dilimler seklinde cukurlar aciliyor.

2. Sonra beyaz musamba gibi olan madde yerlestiriliyor. gordugunuz gibi kalin olan bosluklara kalin borular incelerine ince borular geliyor. bu kalin borular aldiklari sulari stadin basindaki pompa sayesinde icine cekiyor.

3. Daha sonra siyah madde ile kaplaniyor. anladigim kadariyla bu siyah madde suyu geciriyor fakat ustundeki topragi gecirmiyor.

4.Sonra bu yapilarin ustu kizilimsi bir toprak ile kaplaniyor. Bu katman ile fotolarda goreceginiz beyaz isitma kablolari da doseniyor.

5.Daha sonra sari bir toprak daha stada seriliyor. Ve cim evresine geciliyor. Spartak stadi naturel cim oldugu icin ondan sonra isler farkli isliyor oraya girmeyecegim.

Çevrimdışı klubnika01

Stadimizi dun gezme sansi yakaladim.Baskanimiz Sayin Fikret Orman'la karsilastik ve kisa bir sohbet gerceklestirdik. Muazzam bir stad oluyor inanin tribunlerden asagiya bakamadim cok acayip bir diklik var fotograflardan gorundugu gibi degil..
yanlız başkan boş zamanlarında işçi gibi çalışıyor sanırım baksanıza kotun paçalarına  :evillol: :D