Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5805734 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı İhsan

Cümleten selamün aleyküm, stada gidiyorum 1 saat sonra falan varmış olurum.
Özel olarak çekme mi istediğiniz bi yer var mı?

var.. soyunma odaları  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı 34BJK64

FIFA 17 sene sonuna doğru çıkıyor. Ekim gibi tanıtılır oyun. Ekim'de zaten Vodafone Arena çoktan bitmiş olacak. Oyunda da olabilir.  :ok:
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı serti67

Efsane oluyor :ishock:
kombıneyı necmı abılerın ordan almadım dıe uzuluyorum ama yenı acık alt on sıralardan almsıtım orasıda fena olcak yınede eskı acık alt necmı abılere yakın yerden bulursam degıstırıcem
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Popular Demand

@Popular Demand
Harika olmuş video ellerine sağlık  :claps:
Özledikçe açarım şimdi
Tüyler diken diken

Eyvallah hocam, ben de izledim bu sabah tekrar.
Zaten hemen montajlayıp yüklicem diye hiç izlemiyorum, herkesle beraber izliyorum mecburen.
          [img width=41

Çevrimdışı samet-53

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı serti67

Şansımızı denicez bakalım, kısmetse gireriz :)

usta uzın sıyah bır boru bul tshrtune  boyayla sis yaz arada kaynarsın belkı en kotu senaryo aksama kadar zemınde calsıtırırlar:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Erdem Çözer

Eyvallah hocam, ben de izledim bu sabah tekrar.
Zaten hemen montajlayıp yüklicem diye hiç izlemiyorum, herkesle beraber izliyorum mecburen.

eline sağlık @Popular Demand membranların tüm güzelliği ortaya çıkmış..

bu arada bir sonrakine eski açığı atlama lütfen :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı harund1k3

Abi adam resimlerinin burada paylasilmasini istemiyor paylasildigi zamanda yoneticilere kufur ediyor

Niye israrla payalsiyorsunuz anlam veremiyorum kaldir fotoğrafı

lütfen ilgili şahsın resmini buraya eklemeyiniz

sanki milletin yatak odasinin fotografini paylasiyoruz ben anlamiyorum ne bu dusmanlik arkadas. Adamin boyle bir tepkisi varsa o daha bir sacma. Alinti yaptigin yeri bildirdigin surece birak butun besiktaslilar gorsun butun resimleri.

Çevrimdışı Popular Demand

eline sağlık @Popular Demand membranların tüm güzelliği ortaya çıkmış..

bu arada bir sonrakine eski açığı atlama lütfen :)

Tamamdır abi  :tabe:
          [img width=41

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şansımızı denicez bakalım, kısmetse gireriz :)

Bugun mac gunu Baskan staddaysa iceri girme sansin var

Gecen hafta Baskan mac gunu stadi izlemeye gelen taraftarlari içeri aldirmisti @samet-53
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

usta uzın sıyah bır boru bul tshrtune  boyayla sis yaz arada kaynarsın belkı en kotu senaryo aksama kadar zemınde calsıtırırlar:)

parlak bir fikir, baret takmayı ihmal etme .Safety First  :naughty:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Çözer

:kop: güzel fikir.. farkedilsen bile emeğine çabana kıyamayıp sokarlar..

Çevrimdışı samet-53

Hahaha otobüsteyim abi kahkaha atamıyorum
Fikir güzel ama uygulamada sıkıntı yaşarız gibime geliyo

Çevrimdışı samet-53

Bugun mac gunu Baskan staddaysa iceri girme sansin var

Gecen hafta Baskan mac gunu stadi izlemeye gelen taraftarlari içeri aldirmisti @samet-53

Bu tarz konularda şanslıyımdır inşallah bugünde şansımız tutar, foruma bizimde bi katkımız olur :)

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Burak Akay

Bir konserden ne kadar para kazanabilirizki güzelim zeminin üzerine o kadar tertibat kurduracağız
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bir konserden ne kadar para kazanabilirizki güzelim zeminin üzerine o kadar tertibat kurduracağız

bir konserden o kadar çok para kazanılıyor ki yabancı sanatçıların bir kaç saatlik konseri için tırlar dolusu malzeme getirilip monte ediliyor :)

Çevrimdışı denilanz

Konserler yazın. Her sene çim sökülüp konserler bittikten sonra yenilenecek diye biliyorum. Masraflar misli misli karşılanmasa yapmazlar böyle bir şey zaten.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Şu ana kadar stadda en merak ettiğim yer soyunma odaları.3 Haziran 2015'te Ligtv bir bölümünü göstermişti soyunma odalarının ama sadece 4 duvardan ibaretti.Şimdi bitme aşamasına gelmiştir diye düşünüyorum soyunma odaları.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Şu ana kadar stadda en merak ettiğim yer soyunma odaları.3 Haziran 2015'te Ligtv bir bölümünü göstermişti soyunma odalarının ama sadece 4 duvardan ibaretti.Şimdi bitme aşamasına gelmiştir diye düşünüyorum soyunma odaları.

kesinlikle  :ok: ben de resmi hesaplar her soyunma odası fotoğraf paylaştığında yenisinin hayalini kuruyorum :)

Çevrimdışı maluMechul

Arkadaşlar rıdvan akar a mesaj attım fifa17 ye vodafone arena ekletebilir misiniz diye oyunu dünyanın her tarafından milyonlarca kişi oynuyor sonuçta stat tanıtımı için iyi olurdu. rıdvan akar ilettim dedi ama o da kim ne derse iletiyor bakalım ne olacak eklenir inşallah :)

2016 içinde eklenmesi beklenen stadyumlar listesindeydi. 2017 de yüksek ihtimalle olacaktır bence.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Çevrimdışı İhsan

http://www.terraplas.com/
Bir de buraya bak.

Zeminin korunması fazla bir maliyet olmaz
Come to Beşiktaş