Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5803708 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ErsinA.

Zemine serilen membranların iki amacı olabilir.

Birincisi tüm yağmur suyunun toprağa karışmadan drenaj borularına toplanmasını sağlamak.

İkincisi zemin ısıtma/havalandırma sistemi çalışırken ısı ve enerji kaybını önlemek.

Çevrimdışı onder23

Bu serilen membranlar benim bildiğim suyu geçirme özelliğine sahip fakat toprak kumu geçirmiyor. Böylece boruların tıkanmamasını sağlıyor diye biliyorum ama emin değilim  :alala:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben hala zemine gerilen şeylerin amacını anlamadım. Bilen biri varsa bilgi verebilir mi  :money:

membranların amacı borulara sadece su girmesini sağlamak.. kumun girmesini engellemek
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

güncel
Numaralı altta koktuk montaji baslamis :halay:

Yalniz Mir koselerde yine sıvamış :ranting2: :ranting2: :ranting2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

SIS in başka bir projesi.  Resimler forumun haber sayfasından.

Çevrimdışı kryhrglu

Soruldumu bilmiyorum ama.Kombine alırken yeni stadımız açıldıktan sonra 1 sene daha geçerli olacak denmişti.Eğer 19 martta açarsak stadı sene 19 marttamı biter acaba benim kombinem nasıl olacak bir bilgisi olan varmı ?  :D

Çevrimdışı FARUK

Altta oluşturulan sert zeminin korunması lazım arkadaşlar bunun içinde alt tarafa sıvı ulaşmamalı
Bu şekilde izolasyon ile üst borular ve suyun süzüldüğü kısımın bağlantısı kesiliyor

Çevrimdışı Factatum

Zemine serilen membranların iki amacı olabilir.

Birincisi tüm yağmur suyunun toprağa karışmadan drenaj borularına toplanmasını sağlamak.

İkincisi zemin ısıtma/havalandırma sistemi çalışırken ısı ve enerji kaybını önlemek.

:ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

günaydın şırnaktan sevgiler arkadaşlar operasyonlardan fırsat buldukça stadı takip ediyorum aklımdan çıkmıyo  :) benim kafama takılan şu yeni açıktaki malum deplasman tribunu herkesin canını sıkıyodur 3 blok ayrılmış oradaki koltukları sıkıştırarak yada koltuk boyutunu azaltarak iki bloğa düşürülemezmi en azından tribün bütünlüğü bir nebze daha güzel görünür..dualaranızı eksik etmeyin sevgiler...

Vur yiğidim vur :steamed:

Dualarımız sizinle abi. Keşke eski açık tarafı da yeni açık gibi olsaydı da oraya verilseydi deplasman tribünü..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Emre.Guler

@Emre.Guler çukarlara konulan boruların üzeri örtüldüğünde zeminden sızan sıvı nasıl borulara gidecek. Boruların üzerine değil aksine boruların altında olacak ayrıca tümsek bölümlerdede olacakki su çukur alanlara doğru sızabilsin.

Hocam borular delikli değilki:) borulardan direkt olarak girmeyecek su mutlaka merkez nokta vardır oradan toplanan su borulara aktarılır

Çevrimdışı TayfurU

Arkadaşlar rıdvan akar a mesaj attım fifa17 ye vodafone arena ekletebilir misiniz diye oyunu dünyanın her tarafından milyonlarca kişi oynuyor sonuçta stat tanıtımı için iyi olurdu. rıdvan akar ilettim dedi ama o da kim ne derse iletiyor bakalım ne olacak eklenir inşallah :)

Çevrimdışı Deadam

Drenajla ilgili tahminim
1- zemine iri çakıl serilerek sertleştirildi ve düzleştirildi
2- Bu zemine eşit aralılarla dikey ana toplama ve yatay ara toplama (küçük olanlar) için kanallar kazıldı (dikkat ederseniz dikeyler daha derine kazıldı ve lazer cihazla eğim ayalarması yapıldı
3- bu kanallar ve düz kalan alanlar üzerinde suyun ana zemine ulaşmaması için geçirmez su yalıtım membranları serildi
4- membranlar serildikten sonra su toplayıcı ana borular (dikey ve Yata Borular) bu kanallara yetleştirilecek
5- Sonra bu küçük borulara esas zemin drenajını sağlayacak gözenekli boru kanalları yerleştirilecek
6- bunların üzeri kapatıldıktan sonra ısıtma ve soğutma sistemi boruları döşenecek.
7- onların üzeri sarı geçirgen kumla kaplanıp Çim serimi yapılacak.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ErsinA.

Hocam borular delikli değilki:) borulardan direkt olarak girmeyecek su mutlaka merkez nokta vardır oradan toplanan su borulara aktarılır

İnce borular delikli drenaj borusu olabilir.  Borulara yakından bakmak lazım.
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2016, 14:39:17 Birisi ]

Çevrimdışı harund1k3

http://www.polyplastic.ru/upload/projects/2014/spartak/project_2014_spartak_03.jpg

spartak stadininin drenaj isleminden bir goruntu. muhtemelen bizde de ayni sekilde olacak. o iki parca ortunun ustune borular gelecek su borulardan alinip bir noktaya aktarilacak, bu sekilde zeminin agir kalmamasi saglanacak. ozellikle kisin isitma sistemiyle zemindeki karlar cabucak eriyip pompali direnaj sistemiyle kuru kalmasi saglanacak.

Çevrimdışı samet-53

Cümleten selamün aleyküm, stada gidiyorum 1 saat sonra falan varmış olurum.
Özel olarak çekme mi istediğiniz bi yer var mı?

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Erdem Çözer

eski açık duvar taraflarını çekebilirsen bir de kapalıdaki çevre düzenlemeleri süper olur  :ok:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan

Drenajla ilgili tahminim
1- zemine iri çakıl serilerek sertleştirildi ve düzleştirildi
2- Bu zemine eşit aralılarla dikey ana toplama ve yatay ara toplama (küçük olanlar) için kanallar kazıldı (dikkat ederseniz dikeyler daha derine kazıldı ve lazer cihazla eğim ayalarması yapıldı
3- bu kanallar ve düz kalan alanlar üzerinde suyun ana zemine ulaşmaması için geçirmez su yalıtım membranları serildi
4- membranlar serildikten sonra su toplayıcı ana borular (dikey ve Yata Borular) bu kanallara yetleştirilecek
5- Sonra bu küçük borulara esas zemin drenajını sağlayacak gözenekli boru kanalları yerleştirilecek
6- bunların üzeri kapatıldıktan sonra ısıtma ve soğutma sistemi boruları döşenecek.
7- onların üzeri sarı geçirgen kumla kaplanıp Çim serimi yapılacak.
http://haber.besiktasarena.com/merchandising-32057.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter güzel yazı emeğinize sağlık

Çevrimdışı serti67

eskı acık arka teras camlı bolme tarıhı duvar tabıkı gırebılırsenız
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı yigitcan1903

@Popular Demand
Harika olmuş video ellerine sağlık  :claps:
Özledikçe açarım şimdi
Tüyler diken diken

Çevrimdışı samet-53

eski açık duvar taraflarını çekebilirsen bir de kapalıdaki çevre düzenlemeleri süper olur  :ok:

Valla stadın etrafını 2 3 defa tavaf etmeyi düşünüyorum. Bol bol fotoğraf çekicem inşallah :)

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı dlcs

Yine sormaktan kendimi alamıyorum. buz zeminin üstünde konser verilirse hali nice olur?

Çevrimdışı samet-53

eskı acık arka teras camlı bolme tarıhı duvar tabıkı gırebılırsenız
Şansımızı denicez bakalım, kısmetse gireriz :)

Çevrimdışı Deadam

http://haber.besiktasarena.com/merchandising-32057.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter güzel yazı emeğinize sağlık

Teşekkürler elimden geldiğince karalıyorum işte. Umarım Herkesin duygularına tercüman olabilirim.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık