Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5804151 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı İhsan

Membranlara ütü yapilip gerdirilmis mi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gerdirilince ütü gerekmiyor. Üzerimdeki gömleklerden biliyorum  :D :D :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Kale arkası file olacak mı hala cevab alamadım merak ediyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesin bilmiyorum ama bence olacak
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

@Efe neredesin hepimiz şu 12. membranı nerede nasıl gördüğünü çözmeye çalışıyoruz aydınlat bizi  :D (sanırım kalp gözüyle gördün)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar 121.blokta fotografta da görüldüğü gibi, soldan sağa 21. koltuktan sonra boşluk var, tüm koltukları da sayınca 44 koltuk çıkıyor.
passo'da 48 koltuk olarak satıldıgı düşünülürse, o boşluk olan yere 4 koltuk daha monte edilecektir değil mi? Yarım kalan "z" harfinden de öyle yapılacağı anlaşılıyor ama tam emin olmak istedim. Neden boş bırakıldı acaba orası? Neyi bekliyor?
birde bu fotograf sayesinde kombine koltugumu tam olarak seçebildim. tam çıkış kapısı hizasında süper bir yer olmuş.

O ortanin Raylari henuz gelmemişti , Geçenlerde raylar geldi ve monte edilmeye başlandı , Raylarin montaji bitince koltuklarda takilacak :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı samet-53

Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaşlar 121.blokta fotografta da görüldüğü gibi, soldan sağa 21. koltuktan sonra boşluk var, tüm koltukları da sayınca 44 koltuk çıkıyor.
passo'da 48 koltuk olarak satıldıgı düşünülürse, o boşluk olan yere 4 koltuk daha monte edilecektir değil mi? Yarım kalan "z" harfinden de öyle yapılacağı anlaşılıyor ama tam emin olmak istedim. Neden boş bırakıldı acaba orası? Neyi bekliyor?
birde bu fotograf sayesinde kombine koltugumu tam olarak seçebildim. tam çıkış kapısı hizasında süper bir yer olmuş.

Oraya raylar takilirken eksik takildi veya istenildigi gibi takilamayinca o bolum bosluk kaldi. aynisin yeni aciktada var. Oralar mutlaka doldurulacaktir. bosluk olmasi icin hic bir mantikli aciklama yok.

Çevrimdışı Yasin A.

O ortanin Raylari henuz gelmemişti , Geçenlerde raylar geldi ve monte edilmeye başlandı , Raylarin montaji bitince koltuklarda takilacak :ok:
Eyvallah hocam cevabın için.

Çevrimdışı mduru

https://twitter.com/HergunBesiktas_/status/701698181290184704

Güncel mi değil mi tam emin değilim ama

10 membran görünüyor bu videoda
[/quo
dünkü fotolarda yanlış görmediysem galiba onu yandakinin üstüne açmışlardı

Çevrimdışı samet-53

https://twitter.com/HergunBesiktas_/status/701698181290184704

Güncel mi değil mi tam emin değilim ama

10 membran görünüyor bu videoda
[/quo
dünkü fotolarda yanlış görmediysem galiba onu yandakinin üstüne açmışlardı

Sabah ki fotoğraflarda kapatıldı orası.
Demek ki güncel olma ihtimali yüksek
Bu gece düşlerim dehşetli güzel

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cadavra

Dier yarı alanda cizgi cekilmiş zemin iyi gidiyor.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ensdndr

Dier yarı alanda cizgi cekilmiş zemin iyi gidiyor.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zemin çalışması bu stadyumun eski halinin yıkımından bile hızlı gidiyor bence. İhale edilmiş işler arasında en hızlı aksiyon alınan basamak oldu.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı SDemirsoy

@FARUK hocam bu işaretlediğim şeyler nedir dünde gördüm bir şeyler takmaya çalışıyorlar vodafone wifi falan için mi  :alala:

Çevrimdışı Yasin A.

hadi aydınlatma, skorboard felan bişeler görelim artık  :bandit:

Çevrimdışı FARUK

@FARUK hocam bu işaretlediğim şeyler nedir dünde gördüm bir şeyler takmaya çalışıyorlar vodafone wifi falan için mi  :alala:
Vodafone vericileri 50bin kişiye kesintisiz internet için

Çevrimdışı Deadam

Vodafonun dağcıları acsses point takıyor kablosuz bağlantı için
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı cursedofdragon

access point  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

teşekkür ederim arkadaşlar kaçırmışım bu mevzuyu demek :D

Çevrimdışı melyet

günaydın şırnaktan sevgiler arkadaşlar operasyonlardan fırsat buldukça stadı takip ediyorum aklımdan çıkmıyo  :) benim kafama takılan şu yeni açıktaki malum deplasman tribunu herkesin canını sıkıyodur 3 blok ayrılmış oradaki koltukları sıkıştırarak yada koltuk boyutunu azaltarak iki bloğa düşürülemezmi en azından tribün bütünlüğü bir nebze daha güzel görünür..dualaranızı eksik etmeyin sevgiler...
Allah yar ve yardımcınız olsun

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı ozan062

Süper oluyor, temel drenajı çok iyi ama, temele gram su gitmeyecek, stad temeli 150 yıl dayanır bu durumda.. :)

eskiye oranla çok daha sık depremler olacağı için 45-55 sene idealdir...:=)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı minsk kartali

:claps: :claps: :claps:
oldukça sakiniz @Ogün
burda bu güne kadar bir Beşiktaşlıya rastladınmı bursa ile ilgili herhangi bir şeyi öven
ve bizimle mukayese eden bir Beşiktaşlı bu şekilde konuşmaz konuşuyorsa bilki trollük yapıyordur.
 yoksa burda her gün stadın bir yerleri eleştiriliyor. ama bunda iyi niyet yokki tepeden tırnağa stadı kötüledi tamam
onada eyvallah ama yanlış stadla mukayese ediyor orda haddini bilecek hani tek kat tribün seviyorsan git dortmuntun stadıyla
mukayese et burda Bursa dediğin an hakarettir bu. Bir Beşiktaşlı konumunu bilir ve kendini kiminle mukayese edeceğininde
bilincindedir.

Çevrimdışı SoYKaN

Zemin çalışması bu stadyumun eski halinin yıkımından bile hızlı gidiyor bence. İhale edilmiş işler arasında en hızlı aksiyon alınan basamak oldu.

SIS baya baya çok sıkılmış beklemekten ... Adamlar arı gibi maşşallah...

Çevrimdışı canergiray77

Güncel rüzgar dağcılık paylaşmış
allah kolaylık versin böyle emekçilere saygı duyulmayacakta kime duyalacak bu stadyumda her kimin alın teri varsa allah ondan razı olsun  :claps: :claps:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı OrkunCoskun

Arkadaşlar  Pes Extreme 2016  " Vodafone Arena "

01:56' dakikasından sonra bakabilirsiniz çok güzel olmuş..

https://www.youtube.com/watch?v=VnkqvuQ3QOg&feature=youtu.be