Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5802321 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ZEKI

Sabah sabah işyerine gelen mailin güzelliğine bak :)
Ctesi günü Vodafone Arena'daki 1200 Kişilik Bjk kongresinde görev alacak personellerimizin kimlik bilgileri Akşama kadar tarafımıza iletilsin lütfen ...
Bekle İnönü ... Cumartesi buluşuyoruz :)
Not : divan turizm
divan toplantisina gelecek varsa ctesi gunu gorusebiliriz
kaç gün once @ddc1979 pm attim ama hic bakmadin.

Çevrimdışı ZEKI

günaydın şırnaktan sevgiler arkadaşlar operasyonlardan fırsat buldukça stadı takip ediyorum aklımdan çıkmıyo  :) benim kafama takılan şu yeni açıktaki malum deplasman tribunu herkesin canını sıkıyodur 3 blok ayrılmış oradaki koltukları sıkıştırarak yada koltuk boyutunu azaltarak iki bloğa düşürülemezmi en azından tribün bütünlüğü bir nebze daha güzel görünür..dualaranızı eksik etmeyin sevgiler...
Dualarimiz sizlerle Allah yar ve yardimciniz olsun

Çevrimdışı SuperBJK

" Kombine satın alan taraftarlarımızın hakları Vodafone Arena Stadyumu’nun açılmasından itibaren de bir yıl süreyle geçerli olacaktır. "

Passo'da yazan yazı. Şimdi stat 19 Martta açılsa bir daha ki sezon kombinem 19 Martta mı sona erecek ? Lig bitmeden ? " 1 yıl süre " yazıyor çünkü, 1 sezonluk yazmıyor. Bilgin var mı @Necmi abi ?
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2016, 12:48:50 SuperBJK ]

Çevrimdışı cagri03

Arkadaşlar, bu eski açığın arkasında ibb tarafından yapılan çalışmayı hangi müdürlük yapıyor biliyormusunuz acaba?
Yani çalışanların üzerinde dikkatinizi çeken bir isim falan oldumu?
Park bahçeler veya yol bakım onarım gibi ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı dryusuf

Çevrimdışı dryusuf

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın şırnaktan sevgiler arkadaşlar operasyonlardan fırsat buldukça stadı takip ediyorum aklımdan çıkmıyo  :) benim kafama takılan şu yeni açıktaki malum deplasman tribunu herkesin canını sıkıyodur 3 blok ayrılmış oradaki koltukları sıkıştırarak yada koltuk boyutunu azaltarak iki bloğa düşürülemezmi en azından tribün bütünlüğü bir nebze daha güzel görünür..dualaranızı eksik etmeyin sevgiler...
ibrahim abi hoş geldin Allah yar ve yardımcınız olsun sen meraklanma her şey güzel burada :) @ibr_asl

Çevrimdışı ilhan

Günaydın arkadaşlar.
@ibr_asl allah yardımcın olsun.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Emre.Guler

Sen bir sağ salim dön senin tecrübelerinle yeni açığa bir operasyon düzenleriz takma kafanı

Çevrimdışı FARUK

Bu parcalarin monte edildigi yer var mi henuz ? Ben goremedim ve cok merak ediyorum.

Ayrica bu parcalar ve cam korkuluklar takildiktan sonra son siraya da ray ve koltuk montaji olacagini dusunuyorum.
Son basamağın arka kenarında kaba inşaat sırasında yapılan bir beton çıkıntı var oraya takılıyor bunlar dışarıdan da görülüyor

Çevrimdışı İhsan

Günaydin :)

@Efe abi, membran skor ? 10mu ?  :)

@martin40 Günaydın
@Efe dün gece yarısı 12 membran söylemişti
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Kalyoncu

Allah yardımcınız olsun.günaydın arena

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Alparslan

Membranların bir an önce hızlanması gerekiyor artık. Çim ve koltuk yetişir ama membran günde 2-3 taneye çıkmalı.

Çevrimdışı FARUK

Güncel
Kedi yolu üzeri kapanmış 10 membran dayız

Çevrimdışı serti67

ya kedı yolunun ustu kapanmadan 10 du membranlar sımdı ılk resım güncelmı acaba
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı sağduyu

Allah a emanet ol kardeş.  :pray:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı FARUK

ya kedı yolunun ustu kapanmadan 10 du membranlar sımdı ılk resım güncelmı acaba
Bende tereddüt ettim ama saha içi drenaj da izolasyon örtüleri var yeni bunlar

Çevrimdışı ensdndr

Güncel
Kedi yolu üzeri kapanmış 10 membran dayız

3 adet file de serilmiş ve gerilmiş gibi duruyor, muhtemelen bugün 3 adet montajı için hazırlar. İnşallah her gün 2 şer 3 er taksalar 20 güne biter gibi. Zemini ve koltukları hiç düşünmüyorum artık 15 marta kadar hepsini bitirirler bu hızla, özellikle zemin acayip hızlı çalışan bir firma.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı mmeteris

19.03de görelim çimi
Kazmadan çukuru koymayın Büzü
Korkutmaz bizleri yağmur ve çamur
Ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı (uyduramadım sonunu :))

Kartal Gol Gol Gol