Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5804218 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Ermanacer

Membranlar takilinca dahada bi yakisikli oldu stadimiz  :D

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ozan062

@ozan062, imzanda iki cümle var ikisi arasındaki büyük çelişkinin farkında mısın?

1. *ŞENOL GÜNEŞ= Sonunu getirebileceğine inanmadıgım hocamız*
2. Olumsuz düşünceleri zihinsel canavarlar halini almadan önce yok edin

Bence sen kafanda zihinsel bir canavar haline gemiş olan bu düşünceyi sil at.
Yok yapmam ben haklıyım diyorsan bile lütfen sen şunu sezon sonuna kadar sil, haklı çıkarsan ben söz veriyorum bütün foruma hatırlatacağım senin ne kadar ileri görüşlü olduğunu.
Umutsuzsun anlıyorum, ama bunu imza haline getirip hala umut taşıyanların moralini bozma lütfen, renkli forumlarında bizim takımın işin sonunu getiremeyeceğinden yeterince bahsediliyor.

@sozkul

yapma abi niye sileyim yahu ben bunu yaz aylarında yazdım ve o günden bu yana duruyor :=) yani sonradan değişmedi fikrim hocayla imzalandı ertesi günü yazdım bunu:) inan etkilemez kimseyi
ha dışarılarda cok konusuluyorsa o zaman silebilirim doğrudur?? denk geldiyseniz o forumlarda sileyim
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2016, 11:15:55 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı İhsan

Güncel
Kedi yolu üzeri kapanmış 10 membran dayız

@FARUK bir gariplik var
Dün gönderdiğin foto da 10 + 1 kendi yolu üzeri vardı
şimdi totalde 10?!

sökülmüş mü?

@Efe nasıl 12 saydı dün gece anlamadım. Önce Nevizadeye gitti diycem ama alkol almıyorum diyor... :D
Come to Beşiktaş

paint terkim kusura bakmayın. Bu hayal tasarımda köşeler böyle daha güzel dururdu sanki

Çevrimdışı sozkul

Güncel

@FARUK, öne gelecek şeffaf bölüm çatı demirlerinde mi bitecek yoksa öne taşma yapacak mı?

Çevrimdışı İhsan

19.03de görelim çimi
Kazmadan çukuru koymayın Büzü
Korkutmaz bizleri yağmur ve çamur
Ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı (uyduramadım sonunu :))

Kartal Gol Gol Gol

19.03de görelim çimimizi
Kazmadan çukuru koymayın Bizi
Korkutmaz bizleri yağmuru kışı
Ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı

:eyes
ben biraz uydurdum
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı denizaydogdu

Güncel

şu fotolara muratkazanasmaz vb koyu gslılar hemen nasıl yol kapanır vb yazmaya başladı , stadı bitirsek acaba ne diyecekler merak ediyorum
Kartal

Çevrimdışı FARUK

@FARUK, öne gelecek şeffaf bölüm çatı demirlerinde mi bitecek yoksa öne taşma yapacak mı?
Öndeki çeliğin tam üzerine bağlantı aparatı kaynattılar abi taşma yapmadan tam üzerinde sonlanır

Çevrimdışı raichu

@FARUK bir gariplik var
Dün gönderdiğin foto da 10 + 1 kendi yolu üzeri vardı
şimdi totalde 10?!

sökülmüş mü?

@Efe nasıl 12 saydı dün gece anlamadım. Önce Nevizadeye gitti diycem ama alkol almıyorum diyor... :D
abi gece 13 demişti sanki bende heveslenmiştim morardım resmi görünce  :iohmygod:

Çevrimdışı Erhan

Güncel

Sahaya izolasyon için branda seriliyor borular onun üstüne döşenecek demek ki

Çevrimdışı mmeteris

19.03de görelim çimimizi
Kazmadan çukuru koymayın Bizi
Korkutmaz bizleri yağmuru kışı
Ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı

:eyes
ben biraz uydurdum
Böyle daha güzel olmuş "Büz" o yeni açık ve eski açığın önündeki yuvarlak büyük beton yuvarlağa deniyor.. ama sizin versiyondaki "biz" daha iyi uymuş

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı sozkul

Sahaya izolasyon için branda seriliyor borular onun üstüne döşenecek demek ki

Süper oluyor, temel drenajı çok iyi ama, temele gram su gitmeyecek, stad temeli 150 yıl dayanır bu durumda.. :)

Çevrimdışı sozkul

Böyle daha güzel olmuş "Büz" o yeni açık ve eski açığın önündeki yuvarlak büyük beton yuvarlağa deniyor.. ama sizin versiyondaki "biz" daha iyi uymuş

Kartal Gol Gol Gol

"Kazınca çukura koyun bizi" daha arabesk olurdu  :)

Çevrimdışı Oktay

Süper oluyor, temel drenajı çok iyi ama, temele gram su gitmeyecek, stad temeli 150 yıl dayanır bu durumda.. :)
80-90 sene sonra tekrar yenilenir stat yani 100 seneyi görmesi zor gibi hele 150 imkansız

Çevrimdışı Kemal

ıyıde drone la cekılmıs vıdeoda bıle var , kedı yolu uzerı kapandıysa 10 dan fazla olmalıyız membranda.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Membranlara ütü yapilip gerdirilmis mi

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Hasankavraz

Kale arkası file olacak mı hala cevab alamadım merak ediyorum

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALI RIZA

Guzel resimle yalniz mebranlar arasi bosluk nasil kapatilacak aradan su sizmaz mi ? Video da gormustun

Çevrimdışı Oktay

Guzel resimle yalniz mebranlar arasi bosluk nasil kapatilacak aradan su sizmaz mi ? Video da gormustun
çekomastikle kapatırız su sızmaz :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı raichu

boşver sızsın abi çatının altı yangın yeri olacağı için güvenlik tedbiri sayılır  :bandit:

Çevrimdışı Yasin A.

Arkadaşlar 121.blokta fotografta da görüldüğü gibi, soldan sağa 21. koltuktan sonra boşluk var, tüm koltukları da sayınca 44 koltuk çıkıyor.
passo'da 48 koltuk olarak satıldıgı düşünülürse, o boşluk olan yere 4 koltuk daha monte edilecektir değil mi? Yarım kalan "z" harfinden de öyle yapılacağı anlaşılıyor ama tam emin olmak istedim. Neden boş bırakıldı acaba orası? Neyi bekliyor?
birde bu fotograf sayesinde kombine koltugumu tam olarak seçebildim. tam çıkış kapısı hizasında süper bir yer olmuş.

Çevrimdışı FARUK

2 membran arasına ısıtmalı oluklar gelecek o delikli bağlantı noktasına gelmeden su oluklara taşınacak şekilde yapılacaktır

Çevrimdışı martin40

Timsah Arenada sonradan kapatilmisti  :ok: