Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5804229 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Popular Demand Ellerine sağlık önce :claps: :claps: :claps:

La baya heyecanlandım :icool: Rahat rahat izleyim diye indirdim 720p 60fps :icool:

İlk maçtan önce zeminden yapılan canlı yayını düşündüm.

Çimler yemyeşil, çatı bembeyaz, koltuklar tertemiz.. Off be :super: :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Ben önümüzdeki sene deplasman yasağının kalkacağını düşünüyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:kop:

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

kaplanacaktır makette varsa olacak bence dış kısım aynen yapılıyor hiç fark yok

Soylesene Fikret Baskan bu kolonlar niye ciplak !

Bu kolon/kirisler kaplanacak baska yolu yok !  :lol:

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bu parcalarin monte edildigi yer var mi henuz ? Ben goremedim ve cok merak ediyorum.

Ayrica bu parcalar ve cam korkuluklar takildiktan sonra son siraya da ray ve koltuk montaji olacagini dusunuyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu parcalarin monte edildigi yer var mi henuz ? Ben goremedim ve cok merak ediyorum.

Ayrica bu parcalar ve cam korkuluklar takildiktan sonra son siraya da ray ve koltuk montaji olacagini dusunuyorum.

Kolonların yanına, kedi yollarına falan da taktıralım :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Kolonların yanına, kedi yollarına falan da taktıralım :kop:
Cok mu komik son siraya 1200 koltuk daha koyma olanaginin olmasi ?  Arkasina saglam, yuksek bir korkuluk yapiliyorsa neden takilmasin. Ayni c90 basamagi degilmi altindaki 45 kusur basamak gibi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cok mu komik son siraya 1200 koltuk daha koyma olanaginin olmasi ?  Arkasina saglam, yuksek bir korkuluk yapiliyorsa neden takilmasin. Ayni c90 basamagi degilmi altindaki 45 kusur basamak gibi.

:)

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı raichu

taktırmazlaaar  :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena, hadi kalkin bugun macimiz var.  :D
Bugun numaraliya koltuk montajına baslasalar artik. Bir ekipde sabitleme islemine girişse cok iyi olacak.

Çevrimdışı ahmetx

@denilanz ellerin kolların dert görmesin.Kaç gündür bunu bitirmeni bekliyordum.Başkan bu tasarımı görürse açılış maçılış dinlemez değiştittirir koltukları :).Bir de bunu köşeden çekilmiş stadyum fotosuna uyarlayacak bir photoshopçu babayiğite ihtiyaç var.
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2016, 07:14:02 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı raichu

@denilanz ellerin kolların dert görmesin.Kaç gündür bunu bitirmeni bekliyordum.Başkan bu tasarımı görürse açılış maçılış dinlemez değiştittirir koltukları :).Bir de bunu köşeden çekilmiş stadyum fotosuna uyarlayacak bir photoshopçu babayiğite ihtiyaç var.
hayaller fakirin ekmeği misali hala pikselsiz bir dizayn hayal ediyoruz  :bandit:
ben hep alt kat siyah olsun istemiştim niye bilmiyorum  :icool:

Çevrimdışı ahmetx

İşin şakası  bir tarafa bu saatten sonra tasarımda değişiklik olmaz , bizimkisi dediğin gibi hayalden öteye gitmez.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı raichu

İşin şakası  bir tarafa bu saatten sonra tasarımda değişiklik olmaz , bizimkisi dediğin gibi hayalden öteye gitmez.
napalım stadımız yinede saray gibi :) yalnız yeni açık piksele bi ayar çekselersüper olurdu :ok:

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın Beşiktaş Arena.

Futbol adına ülkenin tertemiz uyanmasının ilk sabahı olması ümidiyle Günaydın !
Kendi adımıza, bol membranlı, küfekili, koltuklu, ince işçilikli, güzel oyunlu, 3 puanlı günler  :)

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı ahmetx

Sahanın tribünlere uzak olması bile gündem   olmuş.Yeni nesil stadyumların atası olarak Amsterdam arenayı kabul edersek o tarihten bugüne vodafone arenadan daha yakın ana tribün yapılmadı.Kale arkalarıda en fazla 45 cm yakın yapılabilirdi ya da yeni white hart lane gibi yeni açık 5,5 m ,eski açık 10 m mesafede olabilirdi.
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2016, 08:41:06 ahmetx ]

Çevrimdışı Exory_1903

Herkese Günaydın, Bol membranlı Bol Gollü bir gün temennisindeyim
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı ahmetx

napalım stadımız yinede saray gibi :) yalnız yeni açık piksele bi ayar çekselersüper olurdu :ok:
yeni açığa ayar çekmeleri lazım , pikselciler bile beğenmedi orayı çünkü ciddi hatalar var.Tasarımı hazırlayan tepeden plan üzerinden hazırlamış çok belli, içerden görüntü bozuluyor o tribünde.

Çevrimdışı carismalaz

Günaydın dostlar.. Hayırlı sabahlar olsun hepimize.
Karadeniz Kartalı

Çevrimdışı chucky

Çevrimdışı İhsan

Cam korkuluklar bunlarla betona monte edilliyor. Çok yere monte edildi
[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2016, 08:51:09 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş