Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5804302 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Popular Demand

abi eline emeğine sağlık süper olmuş. 

Sağolasın kardeşim. Sana pm atmıştım bakabildin mi?
          [img width=41

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaşlar, old Traffordcu, premier ligçi, Bergkampçı, westhamlı arkadaşlar. Müsterih olun. Hep kamera acılarından o kadar yakın gözüküyor. Biz de lig tv 4 açıdan  fazla kullanmadığı için ancak bu kadar oluyor. Trıbunlerımız gayet yakın, hatta Maximum yakınlıkta bundan daha yakını yok.

Çevrimdışı canergiray77

Sabah 11:30'da çektim, hemen eve geldim zaman kaybetmeden paylaşmak adına..
Kurgu, render, upload falan tam 7 saat sürdü internetin 70kb/sn upload hızı yüzünden :ebebe:
Neyse ki bitti, biraz geç oldu ama sağlık olsun. 1080p izleyin de değsin onca beklemeye :biggrinking:
İyi seyirler :icool:

eline koluna sağlık teşekkürler herşey için 1080P'de videoları açmak biraz işkence  :s20: @Popular Demand
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı serdart

@Popular Demand eline sağlık kardeşim güzel olmuş. kazasız belasız çekimler  :icool:

Bir de çatıdakiler drone'u farkedince biraz dikkatleri dağılıyor sanki çok yaklaşmamak lazım malum iş kazasına davetiye çıkarmamak lazım. stad iyi gidiyor. hadi bakalım  :ishock:

Çevrimdışı Karabay

Sağolasın kardeşim :icool:
Ya her çekimi işkence haline getiriyor o yapılı ve kel abi. Her seferinde çocuk azarlar gibi yanına çağırıp söyleniyor. Güvenlik şefi olabilir.
Bugün de yaptı aynısını çağırdı ve gittim, kimden izin aldın, başkan içerde kızıyor vs vs.
Dedim ki bu işin yasal açıdan bir yasağı ve cezası yok, etik olarak da zaten işçilerin güvenliğini tehdit eden veya dikkatlerini dağıtan bişey yapmıyorum.
Bırakın da insanlar da görsün izlesin bu kadar takıntılı ve sert olmanıza gerek yok dedim, söylene söylene döndü arkasını gitti.
Sinir bozucu bir abi. Ona rağmen bir kaç kez daha çekim yaparım sanırım. :ebebe:
hah çok komik ya  :lol: :lol: e hocam saklan bi yere görmesin seni. olmuyormu öyle?

Çevrimdışı Sezer94

Old Trafford  kale arkası Tv den çok daha yakınmış gibi gözüküyor

Abi su kale cizgisinden ilk tribune kadar 7.95 metre var midir bizim ki gibi
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Kemal

Süper çekim olmuş @Popular Demand  akşam akşam gözümüz gonlumuz açıldı , bir ara o şeffaf membran ucundaki adamın ense trasini yapacan zannettim :)

hah çok komik ya  :lol: :lol: e hocam saklan bi yere görmesin seni. olmuyormu öyle?

Saklanabilirim ama cihazı görmem gerek arada. Öğrendiler zaten nerde çektiğimi hemen sesleri geliyor ordan :D
Bir dahaki sefere Gümüşsuyu parkından çekmek istiyorum. Göremez ve gelemezler :akuma:
          [img width=41

Çevrimdışı Aydemir54

Arkadaşlar koltuk montaji niye durdu. Bilginiz var mı?

Çevrimdışı Kuntz

@Popular Demand  ellerine sağlık kardeşim. İçim kıpır kıpır oldu videoyu izlerken.

Çevrimdışı Hasankavraz

Fenerli arkadaşımla fener stadına gittim kale arkası gs li arkadaşla gs stadına kale arkası ve filelerden dolayı hiç bişi anlamadım bu kale arkası filesi bizde de olacak mı başka biraz önce old trafford fotosu gördüm orada yoktu öyle bişi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar koltuk montaji niye durdu. Bilginiz var mı?
:alala:

Tam tersi 2 Gündür yeni acik alt kose ve yeni acik ust deplasman tribunune koltuk takiliyor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TURKahvesi

Sağolasın kardeşim :icool:
Ya her çekimi işkence haline getiriyor o yapılı ve kel abi. Her seferinde çocuk azarlar gibi yanına çağırıp söyleniyor. Güvenlik şefi olabilir.
Bugün de yaptı aynısını çağırdı ve gittim, kimden izin aldın, başkan içerde kızıyor vs vs.
Dedim ki bu işin yasal açıdan bir yasağı ve cezası yok, etik olarak da zaten işçilerin güvenliğini tehdit eden veya dikkatlerini dağıtan bişey yapmıyorum.
Bırakın da insanlar da görsün izlesin bu kadar takıntılı ve sert olmanıza gerek yok dedim, söylene söylene döndü arkasını gitti.
Sinir bozucu bir abi. Ona rağmen bir kaç kez daha çekim yaparım sanırım. :ebebe:
ilginç bir insansın vessalem
umarım Beşiktaş'ı ve kendini derde sokmazsın
o elektronik ve mekanik aletlere fazla güvenme derim dikkat et.

ilginç bir insansın vessalem
umarım Beşiktaş'ı ve kendini derde sokmazsın
o elektronik ve mekanik aletlere fazla güvenme derim dikkat et.

[img width=41

Çevrimdışı ddc1979

@Popular Demand  kardeşimizin eline sağlık..
Keşke eski açık dışarı tarihi duvar , Numaralı arkası , kapalı arka düzenleme bölgelerini de Detaylı çekebilseymiş...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Bekrakn

Kurgu, render, upload falan tam 7 saat sürdü internetin 70kb/sn upload hızı yüzünden :ebebe:
Neyse ki bitti, biraz geç oldu ama sağlık olsun. 1080p izleyin de değsin onca beklemeye :biggrinking:

@Popular Demand eline sağlık hocam, gözümüz gönlümüz açıldı resmen yaşa, varol :D

bu arada başkan yakaladı mı dediydin sen?  :kop: :kop:

Çevrimdışı recepss

video çok güzel olmuş gözüm korktu valla şimdiden stadımıza gelicek rakiplere Allah kolaylık versin işleri çok zor  :halay: :ishock:
stadının ne kadar önemli olduğu birkez daha göstermiş olduk hele ki böyle bir ruhla inşa edilen bir stadımız olduğu için çok mutluyum  :ok:

Çevrimdışı berkotistis

Ellerine, emeğine sağlık abi harika çekim  :tabe:

@Popular Demand eline sağlık hocam, gözümüz gönlümüz açıldı resmen yaşa, varol :D

Sağolasın :tabe:
Yok artık ordamıymış başkan nasıl yakaladın öyle helal olsun  :lol:
          [img width=41

Çevrimdışı berkotistis

Ellerine, emeğine sağlık abi harika çekim  :tabe:

Çevrimdışı raichu

Tam tersi 2 Gündür yeni acik alt kose ve yeni acik ust deplasman tribunune koltuk takiliyor
o değilde köşeler de düzeldi...zorla düzelttirdik  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı raichu

Sağolasın :tabe:
Yok artık ordamıymış başkan nasıl yakaladın öyle helal olsun  :lol:
o başkan mı ki ya..nereden anladınız..yoksa takım aşkından kartala doğru evriliyor muyuz ne  :upto:

Çevrimdışı Efe

mebranlar 12 olmus galiba 3 adet serilmis ag kedi yolu uzeri mebran kapatilmis :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

[img width=41

Çevrimdışı Efe

bu arada tabela harika vodafone kıpkırmızı yaniyor fotolarla alakasi yok :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK