Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5804252 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Karabay

Arkadaslar Vodaofne arena daki vodafone magazasi ile ilgili gorseller var

http://giuliocaprara.com/portfolio/vodafone-arena-destination-store/

abi tükanın tavanı çok güzel. Yine kalite kokuyor.

Çevrimdışı Hasankavraz

kale arkalarında tel örgü olucak mı bursada insan boyundan biraz uzun tel örgüler var olmazsa daha iyi olur ağ filanda ihşallah olmaz
Aynı soruyu sormuştum cevabını merak ediyorum bende 😊

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı umutdogan62

Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Keşke en başından böyle tasarlansaydı...
1
9
0
3JK

Çevrimdışı Efe

@Efe dikkat et bu saatte bombacı sanabilirler seni.
benden başka kimse yoktu bi tek taş indirenler vardı onlarda eski açıkta :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı raichu

Doğrusu nedir?
forumda ki Vodafone Arena Proje Çizimleri kısmından bazılarına bakabilirsiniz.Zaten bizim 2. kat tribün eğiminin kadıköyle aynı olmadığı çıplak gözle bile belli oluyor.Yanılmıyorsam o tabloyu @ahmetx eskiden hazırlamış zaten kendisi de belirtmişti çoğu bilginin farklı olduğunu

Çevrimdışı Efe

Çatı kiriş ve kolonlar kaplamalı birde millet yerlere yatıyo :)
bence aynı şekilde kaplanacak stadı gören taşları öpüyordur :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Esref

@Popular Demand çok teşekkürler eline sağlık.  Harika bir çekim olmuş.  :claps:
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çevrimdışı raichu

bence aynı şekilde kaplanacak stadı gören taşları öpüyordur :evillol:
kaplanırsa çok güzel olur şu anda bütünle çok uyumsuz

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Efe

kaplanırsa çok güzel olur şu anda bütünle çok uyumsuz
kaplanacaktır makette varsa olacak bence dış kısım aynen yapılıyor hiç fark yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

Buduşr işte ya gözümüz gönlümüz açıldı muhteşem olmuş ellerine sağlık @denilanz

Çevrimdışı Anıl

@Efe abi yarın kaçta statta olacaksın :)

Çevrimdışı happy_

@Popular Demand ellerine sağlık. videonun 4. dakikasında yüreğim ağzıma geldi, işçinin biri membrandan ağa atladı, boşluğa düştü sandım yeminle içim çekildi. Çok tehlikeli bir iş, kazasız belasız biter umarım.

Çevrimdışı raichu

umarım ama her şey maketler deki gibi olmadı sonuç ta bakalım belyeyip göreceğiz  :D

Çevrimdışı aziz1903

Tribun sahaya uzak diyorlarda Turkiye standartlarinda bizimki gayet normal.Zaten sayko bi milletiz ayrica polisler top toplayicilar ve led pano vb. icinde yerler gerekli

Çevrimdışı raichu

Tribun sahaya uzak diyorlarda Turkiye standartlarinda bizimki gayet normal.Zaten sayko bi milletiz ayrica polisler top toplayicilar ve led pano vb. icinde yerler gerekli
kim öyle diyor ya :olmaz bence gayet iyi mesafeler  :busted_cop:

Çevrimdışı GörkemGörkem

Drone cekimindeki video o kadar net olmuski kendi capımda bir arastırma yapayım dedim anam anam neler farkettim.

Mesela hep fenerde yada gs de karsı tribunlerde 8-9 parca varken bizde neden 6 diye soruyordum gözlerim bozuluncaya kadar zar zor sayarak hesapladım.(Asagi yukarı hesap ) Onlarda yanyana 22 koltuk olan kısımda bizde yanyana 32 onlarda yanyana 30 koltuk olan kısımlarda ise bizde 52 koltuk mevcut kısaca OHA!.Böyle bir bütünlük YOK!.

Sadece sinirimi bozan tek birsey var oda böylesine devasa ve mükemmel bir tribunun deplasman taraftarı icin cok önemli bir kısmının bölünecek olması.O tribunun tamaman bize ait oldugunu ve üstün tıka bası oldugunu düsününce kendimden geciyorum. Fakat gercekler aklıma gelince  :s20:

[ Son Düzenleme: 22 Şubat 2016, 01:41:37 Fuat Görkem Yıldız ]

Çevrimdışı Emre_ZA

Bugün resmi sitenin paylaştığı 19.03 temalı fotoğraflar çok ilginç. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Serme çim zaten yetişiyor 19.03'e..Hibrit çakacaklarsa 19 marttan 9 Nisan'a 20 gün var belki o arada da yapabilirler. Ya başkan açıkla artık şu tarihi yahu..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı tangaz

Drone cekimindeki video o kadar net olmuski kendi capımda bir arastırma yapayım dedim anam anam neler farkettim.

Mesela hep fenerde yada gs de karsı tribunlerde 8-9 parca varken bizde neden 6 diye soruyordum gözlerim bozuluncaya kadar zar zor sayarak hesapladım.(Asagi yukarı hesap ) Onlarda yanyana 22 koltuk olan kısımda bizde yanyana 32 onlarda yanyana 30 koltuk olan kısımlarda ise bizde 52 koltuk mevcut kısaca OHA!.Böyle bir bütünlük YOK!.

Sadece sinirimi bozan tek birsey var oda böylesine devasa ve mükemmel bir tribunun deplasman taraftarı icin cok önemli bir kısmının bölünecek olması.O tribunun tamaman bize ait oldugunu ve üstün tıka bası oldugunu düsününce kendimden geciyorum. Fakat gercekler aklıma gelince  :s20:

iyimser düşün derbiler de oralar bizim deplasman yasağı var  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Hasankavraz

Drenaj dan sonra ki işlemler nedir sirasiyla

Çevrimdışı Hasankavraz

Bir sorum daha var kışın ısıtma nasıl olacak taraftar için üstte ufo falan mı :))

Çevrimdışı GörkemGörkem

Derbilerde bilet satılacakmı yani oralar icin , bu supermis iste  :sevinc

Çevrimdışı Özgür Çalış

Ben önümüzdeki sene deplasman yasağının kalkacağını düşünüyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi