Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5806326 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Deadam

@Popular Demand eline koluna dronuna sağlık çok güzel çekim

Ben en ön sırada oturup üstüme siyah beyaz poşetle maç izlemeye razıyım.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı asyakartalı

ama burda şimdi arkadaş haklı :D ortada saha yok çizginin nereden çekileceğini bilmiyorsun
kafanda bir şekil yaratıyorsun sonrada saha uzak diyorsun şimdi bu yorumun hiç bir tutar tarafı yok.
yani boş bir yorum oluyor. çünkü yorumunu destekleyecek hiç bir done yok sadece drenaj borularına göre konuşuyorsun
uefa standartlarına göre minimum ölçü 6 metre olmak zorunda bizimkiside 6.15 zaten tribünden bakarken göreceğin yer taç çizgisi olacak
biraz daha dar bırakılsa taç çizgisi görünmez o yakın gördüğün stadlarda böyle çekimlerde göreceksin insanlar uzansa enseye tokat atacak gibi duracak
@asyakartalı  :D
tek tek açıklamak zor oluyor ama sanada açıklayayım.Bi kere Türkiye'nin tribünlere en yakın saha ölçülerine sahibiz bunda sıkıntı yok.beton atılan kısımlarında saha çizgileri olduğunu söylüyorlar.buraya kadar tamam mı?bende kafamda canlandırdığım mesafeden çok daha uzak olarak algıladığımı söylüyorum.mutlaka ki öye olmadığı halde.zaten çimlerin ve tabelaların gelmesinden sonra yakınlığı daha iyi algılayacağız muakkak.madem boş konuşmayı bu kadar cüretkar söyleyebiliyoruz o zamanda ne söylenmek istendiğini anlamadanda boş konuşmayalım rica ediyorum

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Hepimiz DemBABAyız yazarız birde kartona abi  :halay: :kop:

Çevrimdışı Deadam

Hepimiz DemBABAyız yazarız birde kartona abi  :halay: :kop:

Valla benim çocuklar şu an Cha Cha Cha Modundalar :D

O yüzden Cha Cha Cha yazarız :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Popular Demand

ama burda hatalı bir bakışın var @Popular Demand   drone tam ortadan çekiyor yani alta doğru dış bükey açıyla bakıyorsun alt
tribünleri görmen normal doğru karar için dronu tam tribünün bitim noktasına getirip bakman gerekir. o zaman kapattığını göreceksin
sonuçta o çatı yerde monte edildi ve tribünleri tam kapatıyordu ama yağmur yatay yağdığında en az 5-6 sıra bir taraftan yağmur alacaktır.
zaten yağmur yağmasa çim sulanırken gene ıslanacaklardır :D önde oturmak istemeninde bir bedeli var :evillol:

Doğru söylüyorsun abi en net öyle anlaşılır :biggrinking:
Yerde monte hali yukarıdaki ile aynı mı? Halatlar gerildiğinde dışa doğru açıldı sanıyordum.
O kadar da olacak tabi ön sıradakiler için..

Abi hepsini boşverelim de rüya gibi bişey bu ve bitti sayılır artık.
Kendi evimden çok seviyorum mabedimizi. Maç olmadığı günlerde bile gidip göresim gelecek :D
          [img width=41

@Popular Demand Eline emeğine yüreğine sağlık. Son zamanlarda böyle kaliteli fotoğraflara ihtiyacımız varken böyle kaliteli bir video görmek harika oldu. Müsait oldukça bol bol isteriz  :D :sevinc Bu arada necmi abiydi sanırım fotoğrafları vs bütün beşiktaşlılara ulaşmasını istiyoruz reklama gerek yok amacımız bu değil sizler için felan demişti. Bence benim gibi düşünen çok kişi vardır bizler içinse eğer bizce bir sakıncası yok sitemizin yada arkadasımızın imzası ismi birşeyi bulunsun. Şahsi fikrim tabiki..  :money:

Sağolasın kardeşim :icool:
Ya her çekimi işkence haline getiriyor o yapılı ve kel abi. Her seferinde çocuk azarlar gibi yanına çağırıp söyleniyor. Güvenlik şefi olabilir.
Bugün de yaptı aynısını çağırdı ve gittim, kimden izin aldın, başkan içerde kızıyor vs vs.
Dedim ki bu işin yasal açıdan bir yasağı ve cezası yok, etik olarak da zaten işçilerin güvenliğini tehdit eden veya dikkatlerini dağıtan bişey yapmıyorum.
Bırakın da insanlar da görsün izlesin bu kadar takıntılı ve sert olmanıza gerek yok dedim, söylene söylene döndü arkasını gitti.
Sinir bozucu bir abi. Ona rağmen bir kaç kez daha çekim yaparım sanırım. :ebebe:
          [img width=41

Sağolasın abi :)
          [img width=41

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

o değilde 1 kediyolu üstündeki membran sökülmüş  :alala:
oradan malzeme aliyorlar galiba iceri mebran yan mebranin uzerine yatirildi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

1 saate stadin onunde olurum gidip şu mebrana bakacagim  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sarp

@Popular Demand Kardeşim ellerine sağlık!

Allah her işini rast getirsin kardeşim benim  :claps:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Old trafford ne peki ?

Adı üzerinde Old Trafford. 100 yıllık çok eski bir stad. Yeni yapılanlar ingiliz stadları da bu 6 metre kuralına uygun yapılıyor. Yasak daha yakınını yapmak.

@Hüseyin Karabulut @harund1k3

@Popular Demand Kardeşim ellerine sağlık!

Allah her işini rast getirsin kardeşim benim  :claps:

Sağolasın abi :)
Amin, hepimizin inşallah :claps:
          [img width=41

ysariusta

• Ziyaretçi

Adaş. (@Popular Demand)  Ellerine sağlık. Yanlız şu koltukları hiç beğenmedim. Neyse değişmeyecek şey değil.  :akuma:

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Django

Emeğine sağlık arkadaşım :ishock: :ishock: :ishock:
Ufff yaaa bitiyorrrrr

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı Pikselli

Old Trafford  kale arkası Tv den çok daha yakınmış gibi gözüküyor
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

@Popular Demand emeğine sağlık güzel insan :)

Çevrimiçi Necmi

Sabah 11:30'da çektim, hemen eve geldim zaman kaybetmeden paylaşmak adına..
Kurgu, render, upload falan tam 7 saat sürdü internetin 70kb/sn upload hızı yüzünden :ebebe:
Neyse ki bitti, biraz geç oldu ama sağlık olsun. 1080p izleyin de değsin onca beklemeye :biggrinking:
İyi seyirler :icool:

@Popular Demand  eline sağlık kardeşim harika çekim olmuş
Başkan kızmakta haklı bir ara bir delik bulup koridorlarda dolaşacaksın sandım :kop: :kop: :kop:

Adaş. (@Popular Demand)  Ellerine sağlık. Yanlız şu koltukları hiç beğenmedim. Neyse değişmeyecek şey değil.  :akuma:

Sağolasın abi..
Gözüm pikselli koltuğunu, hibrit çimini, led animasyonlu çatısını, akıllı teknolojisini falan görmüyor valla.
Ölmeden o statta 90 dakika bağırmak en büyük hayalim şuan :busted_cop:
          [img width=41

@Popular Demand  eline sağlık kardeşim harika çekim olmuş
Başkan kızmakta haklı bir ara bir delik bulup koridorlarda dolaşacaksın sandım :kop: :kop: :kop:

Eyvallah Necmi abim..
İnsan daha fazla detay göstermek istiyor o an cihaz kontrolündeyken :bandit:
Göze batmayacağını bilsem neler planlamıştım ama işte her şey yasak. Buna da şükür uyarıyorlar sadece :kop:
          [img width=41

Çevrimdışı kivanc

Sabah 11:30'da çektim, hemen eve geldim zaman kaybetmeden paylaşmak adına..
Kurgu, render, upload falan tam 7 saat sürdü internetin 70kb/sn upload hızı yüzünden :ebebe:
Neyse ki bitti, biraz geç oldu ama sağlık olsun. 1080p izleyin de değsin onca beklemeye :biggrinking:
İyi seyirler :icool:

abi eline emeğine sağlık süper olmuş.