Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5806316 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı Gürcan

Eline koluna sağlık cok guzel cekim olmuş allah razı olsun.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mustapha

Eline koluna sağlık cok guzel cekim olmuş allah razı olsun.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağolasın hocam, sizlerden de..
          [img width=41

[img width=41

Çevrimdışı Sezer94

ya şaka mı yapıyorsunuz sevgili forum sakinleri :D  herşeyi gördüm şu insaat sırasında eleştirilmedik şey kalmadı, ama tribüne yakınlık UEFA kriteri :D dünyadaki en yakın tribüne sahibiz şu an

Old trafford ne peki ?
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimiçi Necmi

uzak olduğunu dile getirmek boş konuşmak değildir.neye göre boş konuşuyoruz acaba yada sen fikrini söyleyince dolu mu konuşmuş oluyorsun.
düşüncelere biraz saygılı olalım.bana göre uzak,sana göre olmayabilir !
ama burda şimdi arkadaş haklı :D ortada saha yok çizginin nereden çekileceğini bilmiyorsun
kafanda bir şekil yaratıyorsun sonrada saha uzak diyorsun şimdi bu yorumun hiç bir tutar tarafı yok.
yani boş bir yorum oluyor. çünkü yorumunu destekleyecek hiç bir done yok sadece drenaj borularına göre konuşuyorsun
uefa standartlarına göre minimum ölçü 6 metre olmak zorunda bizimkiside 6.15 zaten tribünden bakarken göreceğin yer taç çizgisi olacak
biraz daha dar bırakılsa taç çizgisi görünmez o yakın gördüğün stadlarda böyle çekimlerde göreceksin insanlar uzansa enseye tokat atacak gibi duracak
@asyakartalı  :D

Çevrimdışı Karabay

@Popular Demand eline koluna sağlık. ailecek izleyip gururlandık. inşallah açılış maçı bize de nasip olur.

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Tamamdır, 1080p hazır :bandit:
  abi sen ttnet ten yakınıyorsunda diger ttnet çiler 1080p de nasıl izleyecekler :D :D görüntü gelene kadar stad acılır :D emegine saglk abi :)

@Popular Demand eline koluna sağlık. ailecek izleyip gururlandık. inşallah açılış maçı bize de nasip olur.

Sağolasın abi, inşallah öyle bir fırsatımız olur. Şahsen ben tüm imkanlarımı kullanmak isterim açılış maçı için ama parayla mümkün görünmüyor :bawling:
          [img width=41

abi sen ttnet ten yakınıyorsunda diger ttnet çiler 1080p de nasıl izleyecekler :D :D görüntü gelene kadar stad acılır :D emegine saglk abi :)

:lol:
Upload çook daha yavaş ama. İzlemek daha kolay ve daha hızlı yüklemeye göre :)
          [img width=41

Çevrimiçi Necmi

Bu arada tepe görünümde de net şekilde görünüyor ki yağmurdan kesinlikle etkilenecek ön sıralar. Çapraz yağmasına da gerek yok her türlü ıslanacak çok yukarda olmayanlar.
Sebebi belli tabi çimin günışığı alması ama maalesef herkesin üstü kapalı olmayacak, koca statta bana batan sadece bu oldu. Dünyada da bu böyle sanırım. Onun dışında stadımız saray gibi oldu maşaallah :sevinc
ama burda hatalı bir bakışın var @Popular Demand   drone tam ortadan çekiyor yani alta doğru dış bükey açıyla bakıyorsun alt
tribünleri görmen normal doğru karar için dronu tam tribünün bitim noktasına getirip bakman gerekir. o zaman kapattığını göreceksin
sonuçta o çatı yerde monte edildi ve tribünleri tam kapatıyordu ama yağmur yatay yağdığında en az 5-6 sıra bir taraftan yağmur alacaktır.
zaten yağmur yağmasa çim sulanırken gene ıslanacaklardır :D önde oturmak istemeninde bir bedeli var :evillol:

Çevrimdışı Karabay

Sağolasın abi, inşallah öyle bir fırsatımız olur. Şahsen ben tüm imkanlarımı kullanmak isterim açılış maçı için ama parayla mümkün görünmüyor :bawling:
evet parayla mümkün gözükmüyor  :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı berkayyalcin963

Eline koluna saglik hic sikilmadan 4-5 kere daha izlicem bi dahaki cekim ne zaman @Popular Demand
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı harund1k3

Old trafford ne peki ?

Hocam hiç telaslanma old Trafford da bile seyirci elini uzatınca oyuncuya dokunacak yakınlıkta değil.

Çevrimiçi Necmi

abi bu hakikaten büyük bir problem değil mi?
stadın en pahalı koltukları yağmurda bayaa bayaa ıslanıyor.
problem değil çünkü dahada kapatılırsa stadın en pahalı çimi ölür bu seferde
ama ıslanma olayı unutmayalım yorum sadece gerçeği içine girmeden bilemeyeceğiz.
bazı şeyler yaşanarak tecrübe edilecek  @gostung

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Ingiliz stadlarının yakın gözükmesinin nedeni bana göre tabiki ingilteredeki yayın kalitesinden dolayı gibi geliyor

Çevrimdışı ers_an

@Popular Demand güzel çalışma olmuş kardeşim, emeğine sağlık. Umarım bu videodan sonra kendi imzan ile  üzülmediğin ve hakkın taktir edilir kardeşim.

[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2016, 21:55:23 ers_an ]
Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı raichu

Sabah 11:30'da çektim, hemen eve geldim zaman kaybetmeden paylaşmak adına..
Kurgu, render, upload falan tam 7 saat sürdü internetin 70kb/sn upload hızı yüzünden :ebebe:
Neyse ki bitti, biraz geç oldu ama sağlık olsun. 1080p izleyin de değsin onca beklemeye :biggrinking:
İyi seyirler :icool:

eline emeğine sağlık çok güzel olmuş... :claps: :claps:

Çevrimdışı cagri03

Çevrimdışı sylar

bu koltukların takılması neden durdu bi bilen var mı ? numaralı bombos hala. koseler bombos acıklar bos.

Çevrimdışı merttokeer

ingilterede eski stadlarda saha ve tribün gereğinden fazla yakın. premier lig komitesi izin veriyor ama avrupa maçlarında bu eski stadlarda 3 4 sıra boş bırakılıyor.
bizim stad için sanırım en güzel karşılaştırma başakşehir stadı olur, çoğumuz canlı izleme fırsatı bulduk. o yakınlık beni tatmin ettiği için başakşehir stadı kadar yakın olsun benim için kafidir :) :)

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

@Popular Demand Eline emeğine yüreğine sağlık. Son zamanlarda böyle kaliteli fotoğraflara ihtiyacımız varken böyle kaliteli bir video görmek harika oldu. Müsait oldukça bol bol isteriz  :D :sevinc Bu arada necmi abiydi sanırım fotoğrafları vs bütün beşiktaşlılara ulaşmasını istiyoruz reklama gerek yok amacımız bu değil sizler için felan demişti. Bence benim gibi düşünen çok kişi vardır bizler içinse eğer bizce bir sakıncası yok sitemizin yada arkadasımızın imzası ismi birşeyi bulunsun. Şahsi fikrim tabiki..  :money:

Çevrimdışı raichu

o değilde 1 kediyolu üstündeki membran sökülmüş  :alala: