Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5805467 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cursedofdragon

Evet 10 dakika falan sürüyor normalde 1080'in görünmesi ama nedense 360'ı geçmedi bayadır.
Youtube bugün nefret ettirdi kendinden ya..

aynen halen 360p bekliyelim biraz daha sen o kadar uğraştın 360p izlemek olmaz :) Çok merak ediyorum ama  :D

Çevrimdışı OrhanAker

aynen halen 360p bekliyelim biraz daha sen o kadar uğraştın 360p izlemek olmaz :) Çok merak ediyorum ama  :D
Sabret..
Eline sağlık popular demand.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Popular Demand

Eyvallah  :D
          [img width=41

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı sozkul

Türkiye de sahaya en yakın tribünler bizde. Fener ve galatasaraydan daha yakın. Daha ne olsun? İsterseniz sahaya çıkıp siz oynayın :))

Daha yakın olursa, futbolcular kafa göz kırar, reklam panosu yerine yumuşak yorgan filan asmamız gerekir  :)

Çevrimdışı Anıl1903

Sabah 11:30'da çektim, hemen eve geldim zaman kaybetmeden paylaşmak adına..
Kurgu, render, upload falan tam 7 saat sürdü internetin 70kb/sn upload hızı yüzünden :ebebe:
Neyse ki bitti, biraz geç oldu ama sağlık olsun. 1080p izleyin de değsin onca beklemeye :biggrinking:
İyi seyirler :icool:

Süper, ellerine sağlık  :super: :super: :super:

[img width=41

Çevrimdışı gostung

Arkadaşlar karakartalpasha nın üyeliği sonlandırılmıştır bilginize.

Zaten burda olmaktaki amacı kendi haber sitesine hit çekmek ve Mustafaya burdaki üyeleri yönlendirmekti.
bunu başından beri biliyorduk ama çokta derdimize değildi önemsemedik. Geçen gün kendisini özel mesajla ikaz etmiştim
burda haber sitesinin reklamını yapmasını hoş karşılamadığımızı söyledim özel mesajla Bu günkü çıkışındaki nedende
artık burdan menfaat sağlayamayacağını bilmesinden dolayı artık burayla işinin bitmesi nedeniyleydi.
İnsan herkesi kendi gibi bilirmiş her attıkları adım kendi menfaatleri için olduğundan burasınıda öyle sanıyorlar.
Burası tamamen bir taraftar oluşumudur tüm kaynaklarıda taraftardır. Burdaki her bilgi resim yazı taraftara aittir hiç birini
sahiplenmiyoruz. Sahibi sizlersiniz hepimiz sahibiyiz. Bu sebeple burdaki herhangi bir fotonun başka bir yerde yayınlanması
çok önemli değil bizim için zaten amacımız Beşiktaş taraftarına ulaşmak öyle yada böyle farketmez. Biz yayınladığımız her
Fotoyu kesinlikle çeken arkadaşın ismiyle yayınlıyoruz. O hak ona aittir bize değil isminin verilmesini istemeyen arkadaşların
yada bizim çektiklerimizi isimsiz yayınlıyoruz. ben mesela Yunusun çektiği drone resimlerini sahiplenip başkalarına neden yayınlıyorsunuz demem
bu herşeyden önce Yunusa saygısızlıktır. Esas amacımızdan sapmayalım buranın misyonu taraftara bilgi verebilmektir bunuda
mümkün olduğunca doğru şekilde yapmak istiyoruz. Gerisi boş ve çirkin şeyler.

örnek bir beşiktailısın abi, ayakta alkışlıyorum  :claps:

Çevrimdışı melyet

Tamamdır, 1080p hazır :bandit:
Eline sağlık

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı ugurkartalizma

Çevrimdışı carsi

Tamamdır, 1080p hazır :bandit:
Kardeş emeklerin için tşkr ederiz yine harika bir iş çıkarmışsın :ok:

Çevrimdışı gostung

Abi ben de merakımdan soruyorum, daha nasıl yakın olabilirdi ki?
Ben de çok istedim futbolculara aşırı yakın olsun Premier Lig gibi ve şuanki görüntü beklediğimden de iyi.
Yani reklam panosu, ısınma & geçiş alanı falan daha yakını mümkün değil sanki?
Örneği varsa da daha yakın stadın, görmek isterim.

abi bu hakikaten büyük bir problem değil mi?
stadın en pahalı koltukları yağmurda bayaa bayaa ıslanıyor.

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı Efe

https://twitter.com/Besiktas/status/701421436196491265

Bu ne simdi anlamadim. 19.03 de mi acacaklar stadi. daha o kadar is var nasil yetisecek o kadar sey ?
artik hersey 19.03 u isaret ediyor simdi bu paylasim ne dimi valla cok seviniyorum şuan :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

artik hersey 19.03 u isaret ediyor simdi bu paylasim ne dimi valla cok seviniyorum şuan :D

Valla 19 03 de bir acilis olacagi kesin ama bu resmi macla mi olacak, baska bir etkinlik mi olacak bekleyip gorecegiz.

Çevrimdışı Efe

bu arada bazi arkadaslar saha uzak falan diyor demesinler bisey misey olur sonra  :D olimpiyattan sonra o saha bize evin salonu gibi yakin  :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Valla 19 03 de bir acilis olacagi kesin ama bu resmi macla mi olacak, baska bir etkinlik mi olacak bekleyip gorecegiz.
bence macla olur normal acilis olacagini sanmiyorum eksik meksik acacaklar saha drenaji inanilmaz hizli gidiyor saha bittimi stad bi sekilde hazirlanir 19.03 artik baskanin aciklama yapmasini bekliyoruz 4 gözle hersey ortada :)
Şampiyon Beşiktaş JK

[img width=41

Çevrimdışı Eray_Steiermark

kişisel bir şey değil bu.. mesafe uefa nın izin verdiği maksimum yakınlıkta :) daha yakın ingiliz stadı bile yok :)

Daha yakın ingiliz stadları var ama hepsi eski stadlar. Standart belirlendikten sonra yapılanlar da bizimkinden daha yakın değiller. Herkes bu ölçülere uymak zorunda artık.

Çevrimdışı raichu

Kale arkasi en yakin stad Vodafone Arena

o bilgilerin çoğu yanlış yalnız  :bandit:

Çevrimdışı Ekrem