Okuya okuya geldim. Biraz yazalim.
Konyaspor ve basaksehir takimlari ve osmanlispor(editlenerek eklenmistir) acilisa kesin davet edilmelidir. Buyuk bir guce karsi dik durmuslardir. Ayrica trabzonspor camiasi da gecen sezon konyada oynamayi kabul etmistir unutulmamali. Sark kurnazligi yapan (
Hakaret Yasak)₅, yuzu kosele olmus kaypaklar da unutulmamalidir.
Forum iyi linc yapmis dun gece. Yahu 3 senedir stadsiziz kimse eksik aramasin. Ufak tefek detaylar olacaktir buyuk hacimli bir yapi ve hizli insa ediliyor. Hatalar zaman icinde duzeltilir.
Bursapor meselesi ayri. Guzel stadlari var hayirli olsun. Tsnin de guzel bir stadi olacak onlara da hayirli ugurlu olsun. Yalniz bizim taraftarimizi lutfen diger takimlar ile karsilastirmayin. Ispanyada barcelona, madrid(real ve atletico), villareal ve valencia stadlarinda bulundum. Rusyada bir cok stadta bulundum. Almaty de stadta bulundum. En begendigim stad valencia stadi ve almaty stadi oldu. Valencia stadi resmen futbol kokuyor. Almaty stadi ise klasik bir stad.
Taraftara gelince fb ve gs dahil herkesin iyi taraftari var AMA dikkat edilmesi gereken Nokta, onlarin ve diger takimlarin taraftarlari sadece ve sadece bir tribunde yogunlasiyorlar. Bizim taraftar homojen bir yapida butun stada yayiliyor. Carsiya yeni stad ile buyuk gorev dusuyor. Lutfen masturbasyonu biraksinlar ve maca ve tribun liderligine yogunlassinlar.
Vodafone meselesine gelince bence kendilerinin bile beklemedigi seviyede verimli bir sponsorluk oldu ve odemelerde bence iyilestirme yapilmali ki sozlesmenin iki tarafi da memnun kalmaya devam etsin. Bence vodafone tarafina bir kayma var ve bu sozlesmeler win/win olmali.
Acilis meselesine gelince. Rakip begenmiyoruz Ben de begenmiyorum. Forumun aksine bursaspor ile acilisi kabul etmiyorum. Onumuzdeki 100. Sene boyunca bursasporun bedava reklaminin yapilmasina karsiyim. Aik cagrilsin ve acilis yapilsin.
En guzel ve kimsenin karsi cikmayacagi cozum ise sudur, yillardir sezon acilisi yapmiyoruz. Sezon acilisi tertiplensin ve tribunler taraftara acilsin. Besiktas antreman yapsin daha sonra u21 takimiyla macimizi yapariz ve ilk golu atan futbolcu bizim sporcumuz olur.
Sezon sonu turnuvalar ve konserler duzenlenir. Eski futbolcular cagirilir.
Benim anlamadigim senol gunesin neden futbolculari stada goturmedigidir, kadromuzdaki futbolcular besiktasin buyuklugunun, heybetinin farkina varsin.
Diger bir nokta. Koltuklu tribun bir zorunluluk mu?
Almanyada bazi tribunler koltuksuz oluyor lig maclarinda benim bildigim. Carsinin olacagi tribun koltuksuz yapilabilir, kucak kucaga Mac izleriz. Zaten oturmuyoruz. Neden koltuk?