Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5806912 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı eaglearena

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu arada yarım saatir arkadan okuyarak geliyorum.. bi ata sözü vardır KİRPİ YAVRUSUNU PAMUĞUM DİYE SEVERMİŞ.. benim şahsi fikrim; stad bemim için görsel bi obje değil, bir ruh bi aidiyet,isterse her tarafı açık olsun isterse hiç koltuk olmasın Beşiktaş o sahada mücadele ettikce  orası bana cennet gibidir

Ah be Oktay abim bizim için öyle ama Civatanın rengi bile sorun ediliyor halbuki içine girdikten sonra hiç birşeyin önemi kalmayacak..

Çevrimdışı mylife1903

osmanlı sporu da unutmayalım lütfen

Cok guzel hatirlatma. Dun baska baslikta butun takimlari yazmistim. Osmanlispor her ne kadar tasvip etmedigim bir olusum olsa da yardimci olmuslardir, omuz vermislerdir. Bir an icin de olsa unuttugum icin ozur dilerim kendilerinden. Editleyecegim diger paragraphing

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bizim Stadın tribün kapandıkça koltuklar takıldıkça Amsterdam Arena gibi saha içini rakibe dar edecek bi atmosfere bürünüyor.

Çevrimdışı ozan062

19 mart deyip duruyorlardı simdide nisana kaydı acıkcası iki gündür ısrarla nisana kaydırarak yayınlar yapılması  ve yalanlama gelmemesi cok canımı sıktı

cnk sirketler 19mart diyor ona sartlıyor buna ters olarakta inatla medya nisan deyip duruyor yani siz rahatlayın stres yapmayın nasılsa sonra acılcak o stad diyorlar kafayı yicem arkadas

ben bu adamları dinleyip marta sartlandım yine nisanamı kayıyor yine tav oldum ben :s20: :s20: işte bu dengesizlikten dolayı yönetimin medyaya tavır alması lazım bu gitgellerle saglıgımız bozuluyor arkadas

nisana tamam dicez o gunde mayısa acılcak denirse bilmiyorum neler olur giderim klup onunde kendimi atese veririm yahu

çiçekler obitas muhabbeti oldugundada soylemiştim yaparım diye simdi onu erteleyip mayısa kaydırabilirim:D
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 12:09:56 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet92

Oluklu borularla membran arasındaki boşluk bir benim mi dikkatimi çekti?

Çevrimdışı celiker1

Son resimlerde yeni açık trübüne en yakın olan çukura baştan sona tahta sermişler.Tahmin kale çizgisinin olduğu mesafe.Trübünler ile saha arasını gösteren bir foto olmuş
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

aglar 3 ten 5 e cikmis gordugum kadariyla hizlanma yakindir mebranda :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Günaydın Arena,

Son 1 haftadır Dayımla uğraşıyoruz.. Bağırsak ve Karaciğerde Tümör varmış Hastanede yatıyor..
Hastaneyi gördükçe insan sağlığın değerini daha iyi anlıyor. 

Stat ile ilgili şeyleri de takip edemedim bir tek Röportajı okudum. Çok güzel bir Röportaj olmuş, elinize emeğinize sağlık.

@Yigit_Gelir cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum. Stad bildigin gibi koltuklar devam ediyor membran seriliyor sis de ise bayaig hizli giristi bakalim.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

19 mart deyip duruyorlardı simdide nisana kaydı acıkcası iki gündür ısrarla nisana kaydırarak yayınlar yapılması  ve yalanlama gelmemesi cok canımı sıktı

cnk sirketler 19mart diyor ona sartlıyor buna ters olarakta inatla medya nisan deyip duruyor yani siz rahatlayın stres yapmayın nasılsa sonra acılcak o stad diyorlar kafayı yicem arkadas

ben bu adamları dinleyip marta sartlandım yine nisanamı kayıyor yine tav oldum ben :s20: :s20: işte bu dengesizlikten dolayı yönetimin medyaya tavır alması lazım bu gitgellerle saglıgımız bozuluyor arkadas

nisana tamam dicez o gunde mayısa acılcak denirse bilmiyorum neler olur giderim klup onunde kendimi atese veririm yahu

çiçekler obitas muhabbeti oldugundada soylemiştim yaparım diye simdi onu erteleyip mayısa kaydırabilirim:D

Abi Yönetim çıkıp dedimi 19 Mart diye de öyle dediler falan diyorsun.. Zerre umrumda değil bu stadın açılış tarihi ben bugünleri %85 bitmiş halini gördümya mart olmaz nisan olur nisan olmaz mayıs olur mayıs haziran temmuz agustos olur.. Bildiğim tek şey önümüzdeki sene maçları burda oynayacagımızdır.. Bu taihlere takılıp gidiyoruz zaten kazalar ve ekonomik sıkıntılar olmasa çoktan biterdi bu stad. Kazalar dısında 1 gün bile durmadan yapıldı tarih olaylarına bu kadar takıntı yapılması gerçek anlamda sinirimi bozuyor.

Çevrimdışı berkayyalcin963

Dostlar kombinemi yeni acik 411. Blok 11. Sira 5. Koltuktan aldim ancak su ana kadar hep kapalida mac izlemis bir insanim sizce dogrumu yaptim aldigim yer guzelmi
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı M.Çakır

Arkadaşlar bu gelen son fotolarda membranın üstündeki dikey düz çizgiler nedir acaba bilen var mı?
Bekçisiyiz kopsa kıyamet,
SİYAH BEYAZ bize emanet.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

@Yigit_Gelir cok gecmis olsun acil sifalar diliyorum. Stad bildigin gibi koltuklar devam ediyor membran seriliyor sis de ise bayaig hizli giristi bakalim.

Sağol abi. İnşallah bu sezona yetişecek.

@samet-53 ve @Sarp  Teşekkürler..Allah sevdiklerimizle birlikte sağlıklı huzurlu uzun ömür yaşamayı nasip etsin.

Çevrimdışı denilanz

Memranın durup file serimi işleminin devam etmesi aklıma sıradaki membran parçalarının logolu ve yazılı olabileceğini getirdi. Belki de file işinin kolaylanıp vodafone yazısının hemen oluşturulması planlanıyor. :alala:

Çevrimdışı celiker1

Arkadaşlar hepimiz istiyoruz ki bir an önce stadımız açılsın.Görüyoruz ki artık olanca hızla bitirmek için çalışıyorlar.Bu sene açılmasa bile topu topu şurada 6 maçımız kaldı en körü ihtimal ile mabetimize dönmeye.Bende istiyorum bir an önce açılsın ama benim için en önemlisi hiç bir iş kazası olmadan stad tamamlansın.Şu an membran seriminde çalışan işçiler 40 metre yükseklikte çalışıyorlar.Kazasız,belasız bitsinde ne zaman biterse bitsin :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Bekrakn

GÜNCEL

kaynak:@BesiktasGolleri

ikinci fotoğrafta tribün çıkışının önünde kova kova boya var kapılara mı bir işlem yapılacak acaba?

edit: gerçi merdivenler için de gelmiş olabilir. neyse durduk yere heyecan yaptım bakalım çıkar yakında ortaya :D
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 12:27:46 Bekrakn ]

Çevrimdışı ensdndr

Memranın durup file serimi işleminin devam etmesi aklıma sıradaki membran parçalarının logolu ve yazılı olabileceğini getirdi. Belki de file işinin kolaylanıp vodafone yazısının hemen oluşturulması planlanıyor. :alala:

Çok mantıklı.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı harund1k3

San mames, San siro, Allianz arena hepsi çok güzel fakat bizim sahip olduğumuz ve diğer statlarda olmayan en büyük özellik üst katların dikliği. Ben bu kadar dik üst tribünler görmedim. Belki biraz abartıyorum ama neredeyse üst katlar alt tribünlerden daha yakın sahaya. Hem görüş açısı olarak, hem atmosfer olarak, hem de rakibi sahaya boğma olarak eşi benzeri görülmemiş bir stat olacak. Biz bir sahaya girelim taraftar olarak o zaman belli olacak herşey.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Arkadaslar suana kadar yapılan stad kim ile acılmalı tartısmalarına hic cevap yazmamıstım ama hem " Bursa , Beşiktaşın rakibi degil " diyorsunuz hemde stadın Bursa ile acılmasına karsı cıkıyorsunuz. Halbuki stad Antalya yada Rize macına denk gelse sesiniz cıkmayacak peki niye Bursa olunca hemen tepki veriyorsunuz demekki siz Bursa Beşiktaşın rakibi degil derken aslında bu dediginize yazdıklarınız ve düsüncelerinizle kendinizde inanmıyorsunuz. Bursa , Beşiktaşın tabikide rakibi degildir bu yüzden o stad Bursa ilede acılsa bizim icin farketmez Konya ile acılsada farketmez. Neymis Bursa nın reklamı olacakmıs yahu kim biliyor inönüde yapılan ilk macı ? Simdi internetten bakıp yazmayın buraya taraftarın %95 i zaten bilmiyor ilk macın kimle oldugunu. Ayrıca birde stadı Bursa ile acıp ya yenilirsek diye korkanlar var. Yahu siz sasirdinizmi ben o stadda herhangi bir macta bırakın yenilmeyi golü bile zar zor yiyecegimizi düsünüyorum.Bana kalırsa stad hazir oldugu an acilmali rakibin kim oldugunum önemi yok oynayanlardan biri Beşiktaş oldugu sürece benim icin sorun yok.

Çevrimdışı Efe

San mames, San siro, Allianz arena hepsi çok güzel fakat bizim sahip olduğumuz ve diğer statlarda olmayan en büyük özellik üst katların dikliği. Ben bu kadar dik üst tribünler görmedim. Belki biraz abartıyorum ama neredeyse üst katlar alt tribünlerden daha yakın sahaya. Hem görüş açısı olarak, hem atmosfer olarak, hem de rakibi sahaya boğma olarak eşi benzeri görülmemiş bir stat olacak. Biz bir sahaya girelim taraftar olarak o zaman belli olacak herşey.
c 90 gorus acisina sahip en dik tribunler digerlerince bizdeki gibi aci yok daha dikleride var ama c 60 eski stadlar o yuzden mukemmel gorunuyor ust katlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

GÜNCEL

kaynak:@BesiktasGolleri
Deplasman tribunune Koltuk takmaya başlamışlar :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yigit_Gelir

@canergiray77  Sağol kardeşim, amin..

Valla bir bitmediler ya.. Diğer ceza korkutmadı ne de olsa ceza değildi.

Çevrimdışı ozan062

Abi Yönetim çıkıp dedimi 19 Mart diye de öyle dediler falan diyorsun.. Zerre umrumda değil bu stadın açılış tarihi ben bugünleri %85 bitmiş halini gördümya mart olmaz nisan olur nisan olmaz mayıs olur mayıs haziran temmuz agustos olur.. Bildiğim tek şey önümüzdeki sene maçları burda oynayacagımızdır.. Bu taihlere takılıp gidiyoruz zaten kazalar ve ekonomik sıkıntılar olmasa çoktan biterdi bu stad. Kazalar dısında 1 gün bile durmadan yapıldı tarih olaylarına bu kadar takıntı yapılması gerçek anlamda sinirimi bozuyor.

yahu burada yönetime sadece medya yonunde sitemim var gerisinde baska yerlere göndermem var  alakam yok yonetimle artık

ama insan odaklanıyor birseye ama her seferinde yamuluyor cnk ben yonetimin verdiği tarihi geçiyorum medyanınkini geçiyorum calısan adamlara bakıyorum onlarda artık yanıltmaya basladı

peki söyle bana kime inanayım ben:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Deplasman tribunune Koltuk takmaya başlamışlar :busted_cop:
evt nerseyse 1 blok bitiyor koltuklari cok hizli yerlestiriyorlar pazartesiye kadar ankraj ve korkuluk biter gibi hafta icide tum koltuklari yerlestirirler sonra sabitlmeye gececekler eksikleri giderecekler 15 gun falanda onlar surer
Şampiyon Beşiktaş JK