Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5809217 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı kivanc

Günaydın arena. Bol membranlı günler.

Çevrimdışı celiker1

cümleten Selamün Aleyküm herkese güzel haftasonları diliyorum değerli Beşiktaş ve Vodafone Arena sevdalıları;

konu dışı bir sorum olacak (çünkü ilgili konu başlığında uzun zamandır mesaj yazılmamış, bu başlık son derece aktif olduğu için buraya yazıyorum)

Beşiktaş külüp logolu passolig kartı alırsam Vodafone Arena'da maç seyredebilmek için kombine almak şart mı?  :alala:

(işe yeni başladım, deneme sürecinde olduğum için kombine alacak durumda değilim şu anda) cevaplarsanız sevinirim  :tabe:
Beşiktaş kulüp logolu kart ile takımımızın tüm iç saha ve deplasman maçlarına passo.com a girerek bilet alabilirsin.Vodafone Arena açıldığında biletler tükenmeden alabilme imkanına kavuşursan hoş geldin harikalar diyarına demek düşer :halay: Bu sezon diyelim son 3 maç açıldı.Her maç için en az 200 bin bilet talebi olur.İşlerin rast giderde bir an önce kombinene kavuşursun umarım
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 09:52:34 celiker1 ]
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Sawii

Arkadaşlar Merhaba bu ilk mesajım .Vodafone arenanın açılışında kiminle oynayacağımız daha belli değil.Benim önerim Premier lig lideri Leicester City ile açılışın  yapılması.  Avrupa kupalarında maçları yok,  maç takvimleri sıkışık değil .Siz ne dersiniz 

hipermetrop'tum iyi oldu bu  yazı boyutu:) (forum kurallarında yazı boyutu ile alakalı sınır var.)

açılış konusunda kim olursa olsun. paf takıma bile razıyım, yeter ki stadımızı açalım.
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 14:01:50 Çağrı ]

Çevrimdışı tangaz

Kucuk detaylar onemlidir, ozellikle goz onunde olanlar. Yanlarin ayni derinlikte olmamasi belki goze batmaz ama o ust kose nedir oyle.

Madem koseli beceremiyorsun yuvarla gitsin, boyle goze batmazdi o zaman.

günaydın arkadaşlar,

gerçekten müthiş bir taraftar kitlesi burada bir arada. böyle detayları harika yakalayan onlarca arkadaşı hayranlıkla izliyorum. tabir yerinde ise herkes kartal gözlü maaşallah.  :claps:

bu arada üstte işaretlediğin yeri neden becerememişler kafam karıştı inşaattan biraz anlarım. öyle köşeleri (pah kırma die tabiri vardır teknikte) yapmak aslında günümüzde çok kolay kalıbı hazırladıktan sonra oraya konulan üçgen prizma şeklinde plastik malzeme var  istediğin ölçüdeki malzemeyi alıyor ve boylu boyunca koyup sabitleyip sonra betonu döküyorsun kalıbı söktüğünde 45derece açılı dümdüz bir pah kırma işlemi tamamlanmış oluyor aşırı basit bir işlemin böyle kötü işçilikle ortaya çıkması enteresan olmuş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Günaydın herkese. Yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum, aranıza katılmak bugüne kısmetmiş. Uğurlu gelirim inşallah daha da hızlanır belki mabedimiz 😃

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoşgeldin, hadi inşallah ayağın uğurlu gelir dielim :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tedd

Krasnodar'da prekastlar daha temiz ve düzgün duruyor.
Sanki daha temiz bir işçilik çıkmış gibi?
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı furkankaya1903

Beşiktaş kulüp logolu kart ile takımımızın tüm iç saha ve deplasman maçlarına passo.com a girerek bilet alabilirsin.Vodafone Arena açıldığında biletler tükenmeden alabilme imkanına kavuşursan hoş geldin harikalar diyarına demek düşer :halay: Bu sezon diyelim son 3 maç açıldı.Her maç için en az 200 bin bilet talebi olur.İşlerin rast giderde bir an önce kombinene kavuşursun umarım
Eyvallah sağolasın

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı happy_

Krasnodar'da prekastlar daha temiz ve düzgün duruyor.
Sanki daha temiz bir işçilik çıkmış gibi?

o stadyumdaki prekastlara farklı renklerde boya işlemi yapıldı, o yüzden pürüzsüz ve temiz duruyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Kucuk detaylar onemlidir, ozellikle goz onunde olanlar. Yanlarin ayni derinlikte olmamasi belki goze batmaz ama o ust kose nedir oyle.

bana kalirsa, üst taraf zaten bir sekilde kamufle edilmeli, bayrak yada pankartlar asilmali, cünkü baya giris cikis kapisi var, böylece fazla göze batmaz
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı denilanz

Arkadaşlar, şu siteden resim koymayın lütfen, forumun yarısı görmüyor. Foruma yükleyebilir mi biri, yazılanlarla anlamaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı Efe

bugün 2 mebran serilmesi gerek koltuklarda yeniden yerlerine konmaya baslanir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mylife1903

Okuya okuya geldim. Biraz yazalim.

Konyaspor ve basaksehir takimlari ve osmanlispor(editlenerek eklenmistir) acilisa kesin davet edilmelidir. Buyuk bir guce karsi dik durmuslardir. Ayrica trabzonspor camiasi da gecen sezon konyada oynamayi kabul etmistir unutulmamali. Sark kurnazligi yapan (Hakaret Yasak)₅, yuzu kosele olmus kaypaklar da unutulmamalidir.

Forum iyi linc yapmis dun gece. Yahu 3 senedir stadsiziz kimse eksik aramasin. Ufak tefek detaylar olacaktir buyuk hacimli bir yapi ve hizli insa ediliyor. Hatalar zaman icinde duzeltilir.

Bursapor meselesi ayri. Guzel stadlari var hayirli olsun. Tsnin de guzel bir stadi olacak onlara da hayirli ugurlu olsun. Yalniz bizim taraftarimizi lutfen diger takimlar ile karsilastirmayin. Ispanyada barcelona, madrid(real ve atletico), villareal ve valencia stadlarinda bulundum. Rusyada bir cok stadta bulundum. Almaty de stadta bulundum. En begendigim stad valencia stadi ve almaty stadi oldu. Valencia stadi resmen futbol kokuyor. Almaty stadi ise klasik bir stad.
Taraftara gelince fb ve gs dahil herkesin iyi taraftari var AMA dikkat edilmesi gereken Nokta, onlarin ve diger takimlarin taraftarlari sadece ve sadece bir tribunde yogunlasiyorlar. Bizim taraftar homojen bir yapida butun stada yayiliyor. Carsiya yeni stad ile buyuk gorev dusuyor. Lutfen masturbasyonu biraksinlar ve maca ve tribun liderligine yogunlassinlar.

Vodafone meselesine gelince bence kendilerinin bile beklemedigi seviyede verimli bir sponsorluk oldu ve odemelerde bence iyilestirme yapilmali ki sozlesmenin iki tarafi da memnun kalmaya devam etsin. Bence vodafone tarafina bir kayma var ve bu sozlesmeler win/win olmali.

Acilis meselesine gelince. Rakip begenmiyoruz Ben de begenmiyorum. Forumun aksine bursaspor ile acilisi kabul etmiyorum. Onumuzdeki 100. Sene boyunca bursasporun bedava reklaminin yapilmasina karsiyim. Aik cagrilsin ve acilis yapilsin.
En guzel ve kimsenin karsi cikmayacagi cozum ise sudur, yillardir sezon acilisi yapmiyoruz. Sezon acilisi tertiplensin ve tribunler taraftara acilsin. Besiktas antreman yapsin daha sonra u21 takimiyla macimizi yapariz ve ilk golu atan futbolcu bizim sporcumuz olur.

Sezon sonu turnuvalar ve konserler duzenlenir. Eski futbolcular cagirilir.

Benim anlamadigim senol gunesin neden futbolculari stada goturmedigidir, kadromuzdaki futbolcular besiktasin buyuklugunun, heybetinin farkina varsin.

Diger bir nokta. Koltuklu tribun bir zorunluluk mu?
Almanyada bazi tribunler koltuksuz oluyor lig maclarinda benim bildigim. Carsinin olacagi tribun koltuksuz yapilabilir, kucak kucaga Mac izleriz. Zaten oturmuyoruz. Neden koltuk?
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 12:01:42 mylife1903 ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

Toki de ve sürüngen de olduğu gibi sona doğru futbolcular gidecektir ve koltuksuz tribün çok çirkin görünür
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Emre.Guler

Fatih doğan twitter da salı çim serimine başlanacak yazmış  mümkünmü sizce? 3 gün var.  Ayrica nisanda 2 acilis organizasyonu planlanıyor demiş

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı harund1k3

Konyaspor ve basaksehir takimlari acilisa kesin davet edilmelidir. Buyuk bir guce karsi dik durmuslardir. Ayrica trabzonspor camiasi da gecen sezon konyada oynamayi kabul etmistir unutulmamali. Sark kurnazligi yapan (Hakaret Yasak)₅, yuzu kosele olmus kaypaklar da unutulmamalidir.

Forum iyi linc yapmis dun gece. Yahu 3 senedir stadsiziz kimse eksik aramasin. Ufak tefek detaylar olacaktir buyuk hacimli bir yapi ve hizli insa ediliyor. Hatalar zaman icinde duzeltilir.

Bursapor meselesi ayri. Guzel stadlari var hayirli olsun. Tsnin de guzel bir stadi olacak onlara da hayirli ugurlu olsun. Yalniz bizim taraftarimizi lutfen diger takimlar ile karsilastirmayin. Ispanyada barcelona, madrid(real ve atletico), villareal ve valencia stadlarinda bulundum. Rusyada bir cok stadta bulundum. Almaty de stadta bulundum. En begendigim stad valencia stadi ve almaty stadi oldu. Valencia stadi resmen futbol kokuyor. Almaty stadi ise klasik bir stad.
Taraftara gelince fb ve gs dahil herkesin iyi taraftari var AMA dikkat edilmesi gereken Nokta, onlarin ve diger takimlarin taraftarlari sadece ve sadece bir tribunde yogunlasiyorlar. Bizim taraftar homojen bir yapida butun stada yayiliyor. Carsiya yeni stad ile buyuk gorev dusuyor. Lutfen masturbasyonu biraksinlar ve maca ve tribun liderligine yogunlassinlar.

Vodafone meselesine gelince bence kendilerinin bile beklemedigi seviyede verimli bir sponsorluk oldu ve odemelerde bence iyilestirme yapilmali ki sozlesmenin iki tarafi da memnun kalmaya devam etsin. Bence vodafone tarafina bir kayma var ve bu sozlesmeler win/win olmali.

Acilis meselesine gelince. Rakip begenmiyoruz Ben de begenmiyorum. Forumun aksine bursaspor ile acilisi kabul etmiyorum. Onumuzdeki 100. Sene boyunca bursasporun bedava reklaminin yapilmasina karsiyim. Aik cagrilsin ve acilis yapilsin.
En guzel ve kimsenin karsi cikmayacagi cozum ise sudur, yillardir sezon acilisi yapmiyoruz. Sezon acilisi tertiplensin ve tribunler taraftara acilsin. Besiktas antreman yapsin daha sonra u21 takimiyla macimizi yapariz ve ilk golu atan futbolcu bizim sporcumuz olur.

Sezon sonu turnuvalar ve konserler duzenlenir. Eski futbolcular cagirilir.

Benim anlamadigim senol gunesin neden futbolculari stada goturmedigidir, kadromuzdaki futbolcular besiktasin buyuklugunun, heybetinin farkina varsin.

Diger bir nokta. Koltuklu tribun bir zorunluluk mu?
Almanyada bazi tribunler koltuksuz oluyor lig maclarinda benim bildigim. Carsinin olacagi tribun koltuksuz yapilabilir, kucak kucaga Mac izleriz. Zaten oturmuyoruz. Neden koltuk?

Diger statlarla alakali elestirin olumlu. valencianin stadi gercekten benim de cok hosuma gidiyor. cok yuksek tribunleri var.

Fakat bazi ifadelerin cok rahatsiz edici carsi icin masturbasyonu biraksinlar ne demek ? tamam carsiyida elestirebilirsin fakat masturbasyonu birak cok agir bir ifade olmus.

Koltuksuz tribun almanyadaki bazi kale arkalarinda var. fakat biz de tam ne yeni acik ne eski acik istedigim gibi olmadi bu tribunlerin bir kisminida koltuksuz yaparsan duzen bozulur gibime geliyor. bir de o kadar koltuklara reklam aldik hangisine koltuk takmayalim diyelim ki.

Bu arada takim %100 sampiyonluga kitenmis durumda. senol hoca acayip antreman programlari yapiyor. futbolcularin bos zamanlari neredeyse yok gibi. ama muhtemel bosluk olursa butun takim ziyaret gerceklesbilir. Ben kesinlikle 19.03 de organizasyon olacagini dusunuyorum. Butun camiamizin katilacagi bir etkinlik olabilir bence.

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yahu bursaspor kim Allah aşkına bizim forumda tartışma konusu oluyor , en çok üzüldüğüm noktalardan birisi bu bursaspor ile rekabet varmış gibi merdiven muhabbetleri falan sanki böyle fb gs hakkında konusulmuş gibi tepkilere gerek yok , böyle yapılınca sanki bizim rakibimiz bursaspor algısı oluyor Forumu rengarenk arkadaşlar okusa komik duruma düşeriz..

Ayrıca şuan yapımı devam eden vodafoneArena Stadının Türkiye' de emsali olmadığı gibi avrupada bana göre 1. Sıradadır. genel olarak herkesin bakış açısına göre ilk 5 tedir.
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2016, 11:32:51 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı enemy1903

Çevrimdışı smtcglr

Hay maşallah ne güzel fotolar gördüm işler bayağı ilerlemiş havalar da güzel gider inşallah daha da hızlanır. Askerliğin bitmesine 60 gün var inşallah askerlik bittiğinde bitmiş olur  :sevinc bana en güzel dönüş hediyesi olur  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Mehmet92

Yahu bursaspor kim Allah aşkına bizim forumda tartışma konusu oluyor , en çok üzüldüğüm noktalardan birisi bu bursaspor ile rekabet varmış gibi merdiven muhabbetleri falan sanki böyle fb gs hakkında konusulmuş gibi tepkilere gerek yok , böyle yapılınca sanki bizim rakibimiz bursaspor algısı oluyor Forumu rengarenk arkadaşlar okusa komik duruma düşeriz..

Ayrıca şuan yapımı devam eden vodafoneArena Stadının Türkiye' de emsali olmadığı gibi avrupada bana göre 1. Sıradadır. genel bakış açısına göre ilk 5 tedir.

Benim dünyada en beğendiğim stad san mames.

Çevrimdışı warofpoet

günaydın arkadaşlar,

gerçekten müthiş bir taraftar kitlesi burada bir arada. böyle detayları harika yakalayan onlarca arkadaşı hayranlıkla izliyorum. tabir yerinde ise herkes kartal gözlü maaşallah.  :claps:

bu arada üstte işaretlediğin yeri neden becerememişler kafam karıştı inşaattan biraz anlarım. öyle köşeleri (pah kırma die tabiri vardır teknikte) yapmak aslında günümüzde çok kolay kalıbı hazırladıktan sonra oraya konulan üçgen prizma şeklinde plastik malzeme var  istediğin ölçüdeki malzemeyi alıyor ve boylu boyunca koyup sabitleyip sonra betonu döküyorsun kalıbı söktüğünde 45derece açılı dümdüz bir pah kırma işlemi tamamlanmış oluyor aşırı basit bir işlemin böyle kötü işçilikle ortaya çıkması enteresan olmuş.

böyle kalacağını düşünmüyorum ben, işler tam bitmediğinden nedense böyle mi olacak endişesi oluyor . illa ki rötuşlar yapılacaktır , herkes güzel olsun istiyor sonuçta.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Ensar

Konyaspor ve basaksehir takimlari acilisa kesin davet edilmelidir. Buyuk bir guce karsi dik durmuslardir. Ayrica trabzonspor camiasi da gecen sezon konyada oynamayi kabul etmistir unutulmamali. Sark kurnazligi yapan (Hakaret Yasak)₅, yuzu kosele olmus kaypaklar da unutulmamalidir.

osmanlı sporu da unutmayalım lütfen
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

Benim dünyada en beğendiğim stad san mames.

zevkler değişiyor benimde mesela eski bir stadyum ama San Siro'yu beğenirim Van Bastenli efsane Milan kadrosu maçları zamanında müthişti.1990 İtalya dünya kupasının önemli stadyumlarındandır. dikliği yüksekliği falan çok süperdi zaten kadro desen bambaşkaydı. şuanda bile o kadronun oynadığı oyunu oynayan takım pek yok gibi...