Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5823177 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Ağzından bal damlıyor Efe abi ama membran hızı benim canımı sıkıyor.
benimde ama orda hiz iyi aslinda gunde 1 ortalama bu ekibin en iyisi okur zaten ekip arttirilmali care bu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

numaralının arkasındaki yüksek duvarı kesiyorlar herhalde.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Erdem Çözer

Eskiden tv programlarında dizilerde vs kız kulesi ara geçişleri kullanılıyordu şimdi ise mabedimiz geçişlerde kullanılıyor.. en son dün gece kara sevda dizisinde denk geldim sırf bi daha gösterirler diye tüm diziyi izledim  :evillol: :evillol:

1-2 senedir moda Beşiktaş ve ayrıca Beşiktaşlı yönetmen-yapımcı çok  :tabe:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bu aksama dogru 9.mebranida sererler bence koltuk durdu 2 gundur pek ilerleme yok korkuluk ve son ankrajlar takiliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarisini kestiler diger yarisinida kesiyorlar en uyuz oldugum bolumdu hatadan donduler simdi guzel gorunecek o bolumde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı Erdem Çözer

Ben diğerini seçiyorum bu tff ye guvenmiyorum tff fb sampion olsun die elinden geleni yapiyor tff gelecek kildan tuyden acamassin diecek stadin mebrani cimi bitse dahi en son isler pasolig sistemo iceriye guvenlik kamera sistemi 1 2 haftada o alir bide isiklandirma ve skorboardlar takilmadan hatta vericiler takilmadan elektirik sistemi tam bitemez onlari taktiktan sonrada bu is zaman alir ama mebran takilirken onlar halledilir die umuyorum benim korkum tff.

tff den yana dediğin gibi detaylarda sıkıntı çıkması zor.. bursa stadında da inceleme yaptılar ve inşaat süremesine rağmen bizim için önemli olan tribünler, çim ve passolig demişlerdi.. hatta tribün tribün bile stat yapmak mümkün (karabük stadı gibi).. tek istenen inşaat olan alanlara taraftarın girmesinin engellenmesi

Çevrimdışı cadavra

bu aksama dogru 9.mebranida sererler bence koltuk durdu 2 gundur pek ilerleme yok korkuluk ve son ankrajlar takiliyor
Koltuklarin durmasinin sebebi bence bu korkuluk ve ankrajlari takiyor olmalari. Onlar bitince tekrar hizlanicaklardir ama 1 ay sonra stad acilmasa bile cok farklı bi manzaraya bakio olacaz facede burdaki herkesin kapak fotolari deisecek eminim. :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ZEKI

Su stadin sadece fb gs maciyla acilmasina karsiyim onla acmayak bunla acmayak kimle acacaz stadı acmayak gitsin o zaman muze olsun gidek foto cekinek felan.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

+bursaylada aiclmasına karsiyim

Çevrimdışı aremzeten1903

Tribünlerde koltuklar bittikten sonra sadece merdivenlerde mi boyama çalışması olacak acaba ? Yani şuan tribünü nasıl görüyorsak stat bittiğinde de böyle mi olacak ?
Çanakkale Kartalı

Çevrimdışı denilanz

BEŞİKTAŞ JK yazısı için kendimce bir analiz yaptım.

Öncelikle harflerin yerleri ile başlayalım. Bir defa bütün olarak baktığımızda BEŞİKTAŞ JK yazısı ortalanmamış. B harfi merdiven boşluğuna 5 piksel (koltuk) uzakken son K harfi sadece 1 piksel uzaklıkta. K'nin üst kolunun alt koluna göre kısa olması bunu iki piksel olarak algılatabilir. Bu durumda bile ya B harfi ya da K harfi sola üç piksel kaymalı. Son K harfinin böyle bir şansı yok. Yani B harfi 3 piksel sola kayacak.

E harfimiz yerinde iyi. Ş harflerimizin ikisi de 1 piksel sola kaymalı. İlki İ harfinin Ş ve K'nin tam ortasında yer alması için. Böylelikle ŞİK kümesi bulunduğu bloğu da ortalamış olacak. İkinci Ş harfi de 1 piksel sola kaydırılınca hem A harfi T ve Ş'nin biraz daha ortasına kayacak hem de TAŞ kümesi JK kümesinden biraz daha uzaklaşmış olacak. TAŞ kümesinin bulunduğu bloğu ortalamasına gerek yok.

JK'yı BEŞİKTAŞ'tan uzaklaştırmak çok mümkün değil ama J harfi K harfine bir piksel yaklaştırılabilir.

Gelelim harflerin durumuna:

B --> Sap kalınlığı 3 piksel ve üst yuvarlağının alt yuvarlakla birleştiği yerde bir piksel eksik.

E --> Sap kalınlığı 3 piksel. Orta kolun üst kola yakın, alt kola uzak olması doğru. Yine de ben olsaydım orta kolu diğer iki kola göre bir veya iki piksel kısa yapardım.

Ş --> Bence bu yazı stilinde en kötü duran harf. Çoğu insan gibi sapın ayrı olmamasına değil kollarının kıvrık olmamasına taktım. Estetik durmuyor. J harfi ile de uyumsuz bu nedenle. Ya J harfinin sapı da düz olmalı ya da Ş harfinin sapları kıvrık olmalı.

İ --> Büyük İ gibi değil de küçük i gibi durması bence doğru. Büyük de olabilirdi ama noktayı piksellerin içine gömmemeyi tercih etmişler. Asıl sıkıntı kalın olması. Sap kalınlığı 4 piksel.

K --> Biçimi güzel ama onunda sap kalınlığı İ harfi gibi 4 piksel.

T --> Yine sorun sap kalınlığı.

A --> Dün de bahsetmiştim. A harfinin kalın değil de ince yapılması İ harfinin varlığından dolayı doğru karar. Kalın A harfi yapılsaydı İ harfi diğerlerinden çok ayrı görünürdü. Uzaktan bakınca BEŞ i KTAŞ gibi görünmemesi için A harfi ince olmalı. BE-ŞİK-TAŞ-JK şeklinde yazılacaksa bence doğru karar almışlar. Ayrıca yazı stili de olabilecek en iyi şekilde yazılmış. Mevcut durumda benim en beğendiğim harflerden biri.

J --> Yine sap kalınlığı 4 piksel ve kıvrık kısmı çok uzun. Bir piksel kısaltılırsa daha güzel olur kanaatindeyim.

Görüldüğü gibi İ, K, T ve J harflerinin sap kalınlığı 4 piksel. Ya diğer harfleri bunlara uydurup sap kalınlıklarını 4 piksel yapmalılar ya da bu harflerin sap kalınlığını 3 piksele düşürmeliler diye düşünüyorum.

Tüm durumlar için örnek modeller hazırladım.
(1) Yapılan, yani orijinal hali.
(2) Harflerin biçimleriyle oynanmadan sadece yerlerinin kaydırılmış hali.
(3) Bazı harflerin biçimleriyle oynanmış ve kalın hallleri.
(4) Bazı harflerin biçimleriyle oynanmış ve ince halleri.

Çevrimdışı ahmetx

bunlar kesin bizim forumu takipteler öneriler ve istekler bölümüne yazmıştım bunu  :D

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-oneri-ve-istekler/175/
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 13:52:16 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı Eagle_kd

Stadın inşaatı ile ilgili yapılan profesyonel bir belgesel çalışması var mı? Mega yapılar falan gibi bir şey.
ruhunu serbest bırak.. dağların ve denizin üzerinde özgür bir yol seç kendine, yalnız, tek, cesaret dolu, kartal gibi ol..

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

güncel değil sabah ki bu video  :D
aynen.. güncel olması için saat 13:56 itibariyle çekilmesi lazım :D :D

Çevrimdışı kkuirrsaalti

O kampanya bitti

Emin misiniz? Bittiğine dair bişey bulamadım. Passo sitede kombine sayfasında alttaki yazı yazıyor halen.

Vodafone Arena’dan Kombine Alan Taraftarlarımıza Atatürk Olimpiyat Stadyumu Ücretsiz Geçiş Hakkı

Vodafone Arena stadyumu oturma planı esas alınarak satışa sunulan kombinelerden satın alan taraftarlarımıza, Vodafone Arena’dan aldıkları tribünün kombinesinin muadili olarak Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda ücretsiz geçiş hakkı sağlanacaktır.

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Pikselli

La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı kartalpençesi

Çevrimdışı kartalpençesi

Zemin dışındaki işler çok yavaşladı :s20: Bide hertarafta diyorlar 19martta açılacak.yalandan kim ölmüşki hesabı