Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5823197 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı quentine83

arkadaşlar çatıya tam olarak ne zaman başlamıştık hatırlayan varmı.ilk malzemenin koyuldugu gün .o günden bugüne kaç gün geçti merak ettim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ZEKI

Membranlarla ilgili iki ekip icin daha fazla sayıda membranin gelmesi lazim. Zaten seffaf membranlar cok hızlı takilacaktir. ) nisanda bursa maci ile acilacagini hic dusunmuyorum. Bursa'ya stadin tarihinde yer vermek hic olmamasi gereken bir konu.
Bazi bursali arkadaslarimizin Bursaspor ile acilmasini istemelerini tabiki anlarim  :biggrinking:
Bursa macından sonra iki hafta deplasmanda olacagimiza gore ya 24 mart tarihinde milli mac arasinda acilir bir ozel mac ile, yada 30 nisdanda kayseri maci ile acilir.
@yigitcan1903 tekrardan hosgeldin

Çevrimdışı Eagle_kd

Selamlar, 2 gün önce stadı drone ile çektik izlemek isterseniz,

https://www.emlakwebtv.com/vodafone-arena-da-sona-dogru/55076

çatı gerçekten devasa büyüklükte, üzerinde yürüyen insanları görünce daha net anlaşılıyor. çok güzel olacak bitince çook.
ruhunu serbest bırak.. dağların ve denizin üzerinde özgür bir yol seç kendine, yalnız, tek, cesaret dolu, kartal gibi ol..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Mahmut

8.membran katilmis, 9 a baslarlar herhalde yanlis saymadiysam

Çevrimdışı quentine83

membranın yüzde yirmisi bitti.bide ters taraftan başlasalar tadından yenmeyecek...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı black kartal

Beşiktaş Vodafone Arena  (21 Harf) 30 dan 21 çıkar ne yaptı 9 nisan 2016 @Anıl
:lol:  :lol:  :lol: pesküvit hesabı
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mahmut

Siyah uniformali kirmizi kaskli adamlar yuruyo catida, herhalde etna. 9 geliyorr herhalde

Çevrimdışı Efe

Membranlarla ilgili iki ekip icin daha fazla sayıda membranin gelmesi lazim. Zaten seffaf membranlar cok hızlı takilacaktir. ) nisanda bursa maci ile acilacagini hic dusunmuyorum. Bursa'ya stadin tarihinde yer vermek hic olmamasi gereken bir konu.
Bazi bursali arkadaslarimizin Bursaspor ile acilmasini istemelerini tabiki anlarim  :biggrinking:
Bursa macından sonra iki hafta deplasmanda olacagimiza gore ya 24 mart tarihinde milli mac arasinda acilir bir ozel mac ile, yada 30 nisdanda kayseri maci ile acilir.
@yigitcan1903 tekrardan hosgeldin
valla hangi takimla oldugunu unuttum şuan şampiyonluk onemli hangi takimla oynadigimiz degil bence o 3 maci oynamaliyiz kucuk drenaj borularinin dosenmesi demek drenaj bitme asamasina geldi demek 10 gunu var en fazla 1 ayda cim iseleri 9 nisan cok yakin artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2016, 13:24:08
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ilk acilis o macta 9 nisan bence olacak bu is
5 nisanda maç yok protokol açılışı olur ilk resmi maç senin dediğin gibi 9 nisan.
inşaallah kazasız belasız artık...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

valla çok anlamli 19.03 olmadi ama 5 nisan sebanin dogum gununde stad acilmali 9 unda da macimizi oynariz program boyle yapilmistir insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Su stadin sadece fb gs maciyla acilmasina karsiyim onla acmayak bunla acmayak kimle acacaz stadı acmayak gitsin o zaman muze olsun gidek foto cekinek felan.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet92

valla çok anlamli 19.03 olmadi ama 5 nisan sebanin dogum gununde stad acilmali 9 unda da macimizi oynariz program boyle yapilmistir insallah

Ağzından bal damlıyor Efe abi ama membran hızı benim canımı sıkıyor.

Çevrimdışı SoYKaN

[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2016, 13:29:36 SoYKaN ]

Çevrimdışı Mehmet92

Basit bir anket yapmak istiyorum.

Sizce stad hangisi bittiğinde açılıcak hale gelir?

-Çim
-Çatı
-Diğer(yani çim ve çatı bitmiş olur ama turnikeler,tuvaletler,camlar vs. aklınıza ne gelirse ince detaylardan biri bitmemiş olur ve açılışı engeller)

Çevrimdışı YunusEmre

Eskiden tv programlarında dizilerde vs kız kulesi ara geçişleri kullanılıyordu şimdi ise mabedimiz geçişlerde kullanılıyor.. en son dün gece kara sevda dizisinde denk geldim sırf bi daha gösterirler diye tüm diziyi izledim  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Serdar

baylar , bayanlar ne oldu şu tırların akıbeti bilen var mı? Bize mi geldi , ne çıktı? Yoksa konuşuldu da ben mi kaçırdım.

Çevrimdışı sahinnd

Abi artik insanlar uskudardan bizim stada karsi iciyor sigaralarini. Kiz kulesine bakan pek yok :)
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı hic2222

Eskiden tv programlarında dizilerde vs kız kulesi ara geçişleri kullanılıyordu şimdi ise mabedimiz geçişlerde kullanılıyor.. en son dün gece kara sevda dizisinde denk geldim sırf bi daha gösterirler diye tüm diziyi izledim  :evillol: :evillol:
Evet diziler seyredilebilmek için stadımızı kullanıyor..
Twitter dan takip edebildiğim kadarıyla epeyce dizi kullandı. Söylediğiniz dizi de de sık kullanılıyor..
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı cadavra

Basit bir anket yapmak istiyorum.

Sizce stad hangisi bittiğinde açılıcak hale gelir?

-Çim
-Çatı
-Diğer(yani çim ve çatı bitmiş olur ama turnikeler,tuvaletler,camlar vs. aklınıza ne gelirse ince detaylardan biri bitmemiş olur ve açılışı engeller)
Ben diğerini seçiyorum bu tff ye guvenmiyorum tff fb sampion olsun die elinden geleni yapiyor tff gelecek kildan tuyden acamassin diecek stadin mebrani cimi bitse dahi en son isler pasolig sistemo iceriye guvenlik kamera sistemi 1 2 haftada o alir bide isiklandirma ve skorboardlar takilmadan hatta vericiler takilmadan elektirik sistemi tam bitemez onlari taktiktan sonrada bu is zaman alir ama mebran takilirken onlar halledilir die umuyorum benim korkum tff.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi