Akşam ki maça satılan bilet sayısı 5.500 . Şampiyonluğa oynayan ve ligin en iyi futbol oynayan takımının sattığı bilet sayısı bu. Bazen burada bu kadar güzel stad yapılıyor buradaki arkadaşlar bir farkındalık yaratmaya çalışıyor ama değiyor mu diye düşünüyorum.
Bir önceki maçtan cezalıyız ama bu stad 19 bin kişilik be kardeşim bir 19 bin kişi daha çıkmıyor mu? Tamam maç 19:30 da ama 19.000 kişilik stadı ligin ilk maçında bile doldurmamız lazım.
Bu takıma yazık çok yazık ediyoruz. Artık şampiyon olacak takım taraftarı havasına girmemiz lazım.
Twitterdaki BJK grupları kendi genç taraftarımızın algısını Başakşehir uzak olimpiyat soğuk diye kırıyor. Bu maçlara gidilmez algısı veriyor.
Başakşehir uzak değil artık olimpiyat uzak değil artık şu algıyı kırmamız lazım. Olimpiyat futbol izlemek için kötü bir stad ama BJK'ı desteklemek için gitmek lazım. Geçen seneki liverpool maçında da oradaydık. Yeni stad açılınca tribünlerden uzaklaşan taraftarımız inşallah tekrar tribünü doldurur. Tek umudum 3 sezondur satılan kombineler.
Çok mu stada takılıyoruz bilmiyorum.
Çok moralimi bozdu bu durum.
Bu maç bütün tribünler için kapatma cezası almıştık ne anlama geliyor, 4-0 kazandığımız konyaspor maçında stada giden hiçkimse bu maça gidemiyor, passo bilet tanımlamaya izin vermiyor yani kombinesi olup yada bilet alıp o gün maça gidenler bugün o stada giremicek o yüzden bence 5500 bile iyi bir rakam, ben her maça olduğu gibi cezalı olsamda bu maçada gidiyorum ama konyaspor maçına gitmeyen birinin passoligi ile banada benzemiyor ama bakalım

Bu arada Tabela fena değil:)
Kapalıdaki BEŞİKTAŞ yazısındaki ilk Ş ile sondaki Ş bana aynı yazılmamış gibi geldi,mir dizayna hücumlar başlasın