Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5829844 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı YunusEmre

Konu uzasın istemiyorum ama dün maçı 90 dk izledim. Net şekilde Süleyman Seba'ya küfür edildi. Edilmedi diyenlere itibar etmeyin.

Tekrar hoşgeldin bu arada abi :) @yigitcan1903

kulüp bile yukarıda kopyaladığım yazıyı yayınladı ve tahriklere kapılmayalım diye açıklama yaptı.. kulaklarımızla duyduk burda kimse onları aklamaya çalışmasın...

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Güncel
şurdaki vodafone yazısı kırmızı olsa nasıl olurdu acaba, tabi faklı bir trübünde.. Bide  koltuklarda kırmızı kullanılsaydı stad daha etkileyici olabilirdi bence..

Çevrimdışı sfr03

Akşam ki maça satılan bilet sayısı 5.500 .  Şampiyonluğa oynayan ve ligin en iyi futbol oynayan takımının sattığı bilet sayısı bu. Bazen burada bu kadar güzel stad yapılıyor buradaki arkadaşlar bir farkındalık yaratmaya çalışıyor ama değiyor mu diye düşünüyorum.

Bir önceki maçtan cezalıyız ama bu stad 19 bin kişilik be kardeşim bir 19 bin kişi daha çıkmıyor mu? Tamam maç 19:30 da ama 19.000 kişilik stadı ligin ilk maçında bile doldurmamız lazım.

Bu takıma yazık çok yazık ediyoruz. Artık şampiyon olacak takım taraftarı havasına girmemiz lazım.

Twitterdaki BJK grupları kendi genç taraftarımızın algısını Başakşehir uzak olimpiyat soğuk diye kırıyor. Bu maçlara gidilmez algısı veriyor.
Başakşehir uzak değil artık olimpiyat uzak değil artık şu algıyı kırmamız lazım. Olimpiyat futbol izlemek için kötü bir stad ama BJK'ı desteklemek için gitmek lazım. Geçen seneki liverpool maçında da oradaydık. Yeni stad açılınca tribünlerden uzaklaşan taraftarımız inşallah tekrar tribünü doldurur. Tek umudum 3 sezondur satılan kombineler.

Çok mu stada takılıyoruz bilmiyorum.

Çok moralimi bozdu bu durum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Son 20-25 gündür işler oldukça hızlandı aman nazar değmesin.

Bu arada Vodafone Arena yazısı çok klas duruyor çok beğendim :)

Kısacası stat bitiyor :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ers1903

Beyler yanlış yönlendirmek istemem ama az önce stadin oradan geçtim yanilmiyorsam eski acikta membran icin hazırlık yapılıyor membrani tutmak için o kanca tarzi birsey takmışlar eğer su tahliye borusu için değilse membran içindir :) bu arada tabela harika görünüyor:)

Çevrimdışı SuperBJK

Beyler yanlış yönlendirmek istemem ama az önce stadin oradan geçtim yanilmiyorsam eski acikta membran icin hazırlık yapılıyor membrani tutmak için o kanca tarzi birsey takmışlar eğer su tahliye borusu için değilse membran içindir :) bu arada tabela harika görünüyor:)

Ellerinizde son model telefonlaaar, kameralaaaar, tabletleeeeer.

Arena halkı soruyorduuu,  @ers1903 niye fotoğraf çekmiyorsuuuun, bize niye göstermiyorsuuuuuuun.  :money:

ysariusta

• Ziyaretçi

Ve sen bunun ne olduğuna bakmadan ayrıldın mı oradan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arena halkı soruyorduuu,  @ers1903 niye fotoğraf çekmiyorsuuuun, bize niye göstermiyorsuuuuuuun.  :money:

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erdem Çözer

:kop:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı ers1903

Arabayla tur attim mümkün degil orada bir sepetli vinç vardi ama paydos olduğu için montaj yoktu bir baktim eski açık orta göbekten kapaliya doğru ince siyah rengte birseyler takılmış belli sık araliklarla kanca tarzi baglamak için birakilmis şeyler vardi direk membran geldi aklima ..

Çevrimdışı Anıl1903

Tabelalarda  takılmaya başlandığına göre 2-3 güne skorbordlarda takılabilir heralde değilmi?

Çevrimdışı CanEmre

Arabayla tur attim mümkün degil orada bir sepetli vinç vardi ama paydos olduğu için montaj yoktu bir baktim eski açık orta göbekten kapaliya doğru ince siyah rengte birseyler takılmış belli sık araliklarla kanca tarzi baglamak için birakilmis şeyler vardi direk membran geldi aklima ..
çatının sifonik sisteminin boruları için onlar.
yanlış alarm olmasın  :icool:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı özismet

kaç kardeşim birazdan vururlar seni :steamed: :steamed: :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Su kanalları ortaya doğru değil. Kirişin altından gidiyor. O zaman 2. Ekip muhtemelen

Çevrimdışı FARUK

Su toplama boruları dır yüksek ihtimal
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 13:14:14 FARUK ]

Çevrimdışı Hicks

Ne tabelaymış arkadaş, birlik, beraberlik sağlandı. Tabela hakkında 1 tane bile eleştiri yok, herkes mutlu, herkes hem fikir. Bu günü not edin...  :claps:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı insolente_jk

Akşam ki maça satılan bilet sayısı 5.500 .  Şampiyonluğa oynayan ve ligin en iyi futbol oynayan takımının sattığı bilet sayısı bu. Bazen burada bu kadar güzel stad yapılıyor buradaki arkadaşlar bir farkındalık yaratmaya çalışıyor ama değiyor mu diye düşünüyorum.

Bir önceki maçtan cezalıyız ama bu stad 19 bin kişilik be kardeşim bir 19 bin kişi daha çıkmıyor mu? Tamam maç 19:30 da ama 19.000 kişilik stadı ligin ilk maçında bile doldurmamız lazım.

Bu takıma yazık çok yazık ediyoruz. Artık şampiyon olacak takım taraftarı havasına girmemiz lazım.

Twitterdaki BJK grupları kendi genç taraftarımızın algısını Başakşehir uzak olimpiyat soğuk diye kırıyor. Bu maçlara gidilmez algısı veriyor.
Başakşehir uzak değil artık olimpiyat uzak değil artık şu algıyı kırmamız lazım. Olimpiyat futbol izlemek için kötü bir stad ama BJK'ı desteklemek için gitmek lazım. Geçen seneki liverpool maçında da oradaydık. Yeni stad açılınca tribünlerden uzaklaşan taraftarımız inşallah tekrar tribünü doldurur. Tek umudum 3 sezondur satılan kombineler.

Çok mu stada takılıyoruz bilmiyorum.

Çok moralimi bozdu bu durum.

Bu maç bütün tribünler için kapatma cezası almıştık ne anlama geliyor, 4-0 kazandığımız konyaspor maçında stada giden hiçkimse bu maça gidemiyor, passo bilet tanımlamaya izin vermiyor yani kombinesi olup yada bilet alıp o gün maça gidenler bugün o stada giremicek o yüzden bence 5500 bile iyi bir rakam, ben her maça olduğu gibi cezalı olsamda bu maçada gidiyorum ama konyaspor maçına gitmeyen birinin passoligi ile banada benzemiyor ama bakalım  :busted_cop: Bu arada Tabela fena değil:)

Kapalıdaki BEŞİKTAŞ yazısındaki ilk Ş ile sondaki Ş bana aynı yazılmamış gibi geldi,mir dizayna hücumlar başlasın :tabe:
[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 13:24:24 insolente_jk ]
Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimdışı ers1903

çatının sifonik sisteminin boruları için onlar.
yanlış alarm olmasın  :icool:

Bilmiyorum artik ya membran için yada borular icin ben membran olarak algiladim bilmiyorum artik :)

Çevrimdışı minsk kartali

Ne tabelaymış arkadaş, birlik, beraberlik sağlandı. Tabela hakkında 1 tane bile eleştiri yok, herkes mutlu, herkes hem fikir. Bu günü not edin...  :claps:
demek ki guzel olunca , olmasi gereken olunca herkes begenirmis.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı canergiray77

acaba burada ki yazı skorboard'daki maç yayını için mi görüşülüyor yoksa tekrar vs hatalarımı malum en çok hatalara kalan bizleri açıkcası bu konu beni heyecanlandırdı.
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ers1903

Su kanalları tum catiyi dolanacakmi dolanacaksa su borusu icindir yoksa membran içindir :)