Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5827091 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

Son dakika : Vodafone bazları açılışa hazır olacak.
O bazlar olmadan o stat açılmaz. Ben şöyle bir konuya da ilgi çekmek isterim. 4, 5 G 1 Nisan itibariyle başlıyor. Dolayısıyla bu tarihten evvel statta bir gösteri yapmak iste ne bilir. 19 Mart istememesinin bir nedeni de burdur büyük ihtimalle

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

O bazlar olmadan o stat açılmaz. Ben şöyle bir konuya da ilgi çekmek isterim. 4, 5 G 1 Nisan itibariyle başlıyor. Dolayısıyla bu tarihten evvel statta bir gösteri yapmak iste ne bilir. 19 Mart istememesinin bir nedeni de burdur büyük ihtimalle

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19 marta yetişmez zaten
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Altuğ

:ebebe: :claps: boyle  bir  forum  yok  futbolcu transferleriyel basladik  skorbord izi  surmeye  kadar  devam ediyoruz .. Sonumuz  hayrolsun ..  :D

@yigitcan1903 seni tekrar görmek güzel.

@yorgo_d(geodem) eğer dünkü araçların içerisinden skorboardlar çıkar ise yılın gazetecilik ödülünü sana veriyoruz  :evillol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Öyle birşey imkansız işiçilerin hakkı haftada birgün yasa gereği sadece pazar çalışması yaparsın oda mecburi değil

işçiyle anlaşırsan her şey mümkündür :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

ahah  o  ben  oluyorum galiba bi  de  Efe tabi  :biggrinking:
bide markasi ne diye soruyoruz gece gece tam huni takmamis deli misali :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

@yigitcan1903 seni tekrar görmek güzel.

@yorgo_d(geodem) eğer dünkü araçların içerisinden skorboardlar çıkar ise yılın gazetecilik ödülünü sana veriyoruz  :evillol:
ahaha sagol meslek erbabi olarak gurum oksandi Altug :))  skorbordlar  ciksin da o araclarin icinden,  soyle  bir gorelim  de  onlari baska  bi sye istemem  :ishock: gerisi  kolay  ..  Aslina bakarsan  forum hakediyor  bu  odulu...  Turkiye' de gazetecilik yapiyorum  sanan renkli basina bile ornek bir siteyiz  haber kaynaklari ve  dogruluk  konusunda...   
Yorgo

Çevrimdışı Factatum

Resmi sosyal ağlarda paylaşılan fotoğraflara bakıyorum işim bitince hemen çıkıyorum.Yorumlara bakınca bunlar nasıl taraftar diyorum valla deliriyorum art niyetle ve cahilce yazılanlara yazık valla...

Gördüğüm her cahil ve ön yargılı insan için kenara 1TL atmış/atabilmiş olsaydım. Sabancı ve Koç Holding'le Forbes zenginler listesinde yarışıyor olurdum.  :evillol:

Çevrimdışı Efe

dünkü tirlari stadin etrafinda goren varsa fotolasin sonra dans renk :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

bide markasi ne diye soruyoruz gece gece tam huni takmamis deli misali :evillol:
aahh aahh  kiz  yanimda olmasa direkt soracaktim da :)  :s20: icimde  kalmadi  degil dungeceden  beri belegselin kurgusunu tamamlayacagim  tamamlayamadim  meraktan geberiyorum   :duman:
Yorgo

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı ahmetx

skorbord demişken ,tarihe geçen ali sami yen skorbordu   :D Eskiden millet maça kravatla gidiyormuş.  :)

[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 11:07:51 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl1903

Gördüğüm her cahil ve ön yargılı insan için kenara 1TL atmış/atabilmiş olsaydım. Sabancı ve Koç Holding'le Forbes zenginler listesinde yarışıyor olurdum.  :evillol:

Haklısınız o kadar çok varki  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Hicks

Piksel tasarım çok konuşuldu, tartışıldı ama koltuklar tamamlandıkça daha net görünüyor ki bu seçim stadın yapısına ve kulübün planlarına çok çok uygun. İstanbul'un göbeğinde 24x7 yaşayacak bir yapı ortaya çıkıyor, inşaat halinde olmasına rağmen bu koltuk tasarımı ile kesinlikle canlı ve yaşayan bir görünümü var, hiç bir zaman boş bir stad algısı ve görüntüsü vermeyecek. Koltuklar parladığında ve yemyeşil çimler serildiğinde seyrine doyum olmayan bir güzellik olacağına eminim. Bu tasarım ortaya çıktıkça tek renk koltuktan kat kat daha güzel ve Beşiktaş'ın stadına uygun olduğunu görüyorum. Bir de bu gözle bakmanızı rica edeceğim...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı YunusEmre

Drone videosu var mı acaba bu fotoların

Beşiktaş yazısıyla ilgili kötü düşünmüyordum ama bu fotolarda A harfi gerçekten de çok kötü görünüyor.. değiştirilmesi en doğrusu olacaktır...
Ş harfide gerçekten emanet gibi duruyor zorla tutmuşlar bıraksalar kaçacak gibi...

Çevrimdışı ahmetx

Haklısınız o kadar çok varki  :bandit:
dışarda çok anlaşımıyorda askerde ve sosyal medyada çok iyi anlaşılıyor  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Günaydın Rüyamda Fikret başkanı gördüm stad inşaatına kapalıdan kaçak sızmıştım numaralıdan beni gördü zemine inip kovalamaya başladı baktım aşağıda 20 kişi var kaçak girenlerin hepsini yakalamış madem girdiniz şu numaralı koltuklarını takın dedi çalıştırdı bizi resmen :D

Uykulu uykulu kahkaha attım yav :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK