Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5826086 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

Piksel tasarım çok konuşuldu, tartışıldı ama koltuklar tamamlandıkça daha net görünüyor ki bu seçim stadın yapısına ve kulübün planlarına çok çok uygun. İstanbul'un göbeğinde 24x7 yaşayacak bir yapı ortaya çıkıyor, inşaat halinde olmasına rağmen bu koltuk tasarımı ile kesinlikle canlı ve yaşayan bir görünümü var, hiç bir zaman boş bir stad algısı ve görüntüsü vermeyecek. Koltuklar parladığında ve yemyeşil çimler serildiğinde seyrine doyum olmayan bir güzellik olacağına eminim. Bu tasarım ortaya çıktıkça tek renk koltuktan kat kat daha güzel ve Beşiktaş'ın stadına uygun olduğunu görüyorum. Bir de bu gözle bakmanızı rica edeceğim...

bu fotoda tek renk beyaz ve pikselleri karşılaştırma imkanımız var, beyaz koltuklar üzerinde siyah tribün yazılarını da canlandırın siz de tek rengin fiberglass slikon membranla ne kadar uyumlu olacağını kabul edersiniz . :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre.Guler

[ Son Düzenleme: 17 Şubat 2016, 11:18:56 Emre.Guler ]

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

skorbord demişken ,tarihe geçen ali sami yen skorbordu   :D Eskiden millet maça kravatla gidiyormuş.  :)

Vay vay vay  nerelere  goturdun beni  ya  :outtahere: o  skorbordun tam onunde  ben  babamla  oturuyorum  cozunurluk  biraz  yuksek olsa  belki de resimde  gorurum  :) BJK  dergisine de  yazmistim  o tarihi gunu  .. Hem  benim kisisle  hikayemd e hem de  Besiktasimizin hikayesinde tarihi  bir gun  .. O  gururu  yasiyorum  .. Cok  guzel  gunlerdi  be.. Vodafone Arena nin acilmasiyal yine  o donemleri yasayacagimizi  umut ediyorum  hadi bakalim
Yorgo

Çevrimdışı Yasin A.

stad içerisinden bilgi yok mu yada stad çevresinde olan hiç birader yok mu baksın Maersk konteyner var mı oralarda  :bandit: 40'lık konteynerlar zaten gözükmemesi imkansız  :photo:

Çevrimdışı TayfurU

Bu membranlar neden bu kadar ağır gidiyor neden daha fazla işçi ile öteki taraftanda birileri devam etmiyo niye tek tek sadece sol tarafa doğru bir çalışma var başka işçilerde öteki tarafa doğru membranları gerse daha hızlı olur bunun sebebini bilen yok mu

bende bunu merak ediyorum neden tek taraftan çalışıyorlar

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

skorbord demişken ,tarihe geçen ali sami yen skorbordu   :D Eskiden millet maça kravatla gidiyormuş.  :)

Bu maça gitmiştim. İnanılmaz bir maçtı...

Çevrimdışı Hicks

bu fotoda tek renk beyaz ve pikselleri karşılaştırma imkanımız var, beyaz koltuklar üzerinde siyah tribün yazılarını da canlandırın siz de tek rengin fiberglass slikon membranla ne kadar uyumlu olacağını kabul edersiniz . :D

Aksine bu resimde de beyaz kısmı ortaya çıkartan şeyin diğer tribünlerdeki piksel tasarım olduğunu düşünüyorum. Bölgesel beyaz uyumlu görünüyor olabilir ama tüm stadın öyle olduğunu hayal edin, tamamen donuk, boş ve cansız bir görüntü ortaya çıkacaktır... :icool:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı ahmetx

Vay vay vay  nerelere  goturdun beni  ya  :outtahere: o  skorbordun tam onunde  ben  babamla  oturuyorum  cozunurluk  biraz  yuksek olsa  belki de resimde  gorurum  :) BJK  dergisine de  yazmistim  o tarihi gunu  .. Hem  benim kisisle  hikayemd e hem de  Besiktasimizin hikayesinde tarihi  bir gun  .. O  gururu  yasiyorum  .. Cok  guzel  gunlerdi  be.. Vodafone Arena nin acilmasiyal yine  o donemleri yasayacagimizi  umut ediyorum  hadi bakalim
ben de eski bir radyomuz vardı ondan dinlemiştim o maçı, ikindi vaktiydi hava çok güzeldi Ankara da maç bitince dışarı fırlamıştım 10-0 , 10-0 diyerek .  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

Bu maça gitmiştim. İnanılmaz bir maçtı...
ben radyodan dinlemiştim ..sipiker , şimdi mikrofonlarımızı ali sami yen statdına çeviriyoruz diyip habire gol haberi veriyodu bazende golu canlı anlatoyodu :icool: :icool:

Çevrimdışı ahmetx

Aksine bu resimde de beyaz kısmı ortaya çıkartan şeyin diğer tribünlerdeki piksel tasarım olduğunu düşünüyorum. Bölgesel beyaz uyumlu görünüyor olabilir ama tüm stadın öyle olduğunu hayal edin, tamamen donuk, boş ve cansız bir görüntü ortaya çıkacaktır... :icool:
Tribün yazıları işte o cansız görüntüyü engeller . Bakın futbolcu motiflerini ve yıldızları hep beyaz zemine işlemişler çünkü yazı ve şekiller beyazda daha güzel ortaya çıkıyor.

Çevrimdışı Erhan

Membran işini yapabilecek kalifiye eleman yetersiz olduğu için tek tarafa gidiliyor diye biliyorum.

2. ekip kurulacak veya bu ekibe takviye yapılacak diye duyumlar geliyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben radyodan dinlemiştim ..sipiker , şimdi mikrofonlarımızı ali sami yen statdına çeviriyoruz diyip habire gol haberi veriyodu bazende golu canlı anlatoyodu :icool: :icool:

Ben de babamla maçtaydım, hatta 8. gol biraz gecikince arkamdaki bir amca "İlk yarı 4 attınız, ikinci yarı da 4 atmanız lazım" diye sesleniyordu. Şimdiyi düşününce daha da komik geliyor 7-0'ken 8'i arasın diye takımı teşvik etmek falan.

Sonra büyüdük ve Adana Demirspor'u tanıyınca üzüldüm biraz. Keşke 10-0 onları değil de Kayserispor'u, Konyaspor'u falan yenseymişiz zamanında. (Konya'yı 7-0 yenmiştik bir kere gerçi, o maçta da vardım)

Çevrimdışı cadavra

Benim tahminim şöle dikkat ettiyseniz koltuklarda soldan gidiyor tamamen bitiriyolar ama soldan mebranin altinda calisma olmasini istmediklerinden kaynakli olabilir catidan herhangi bi seyin dusmemesi icin ben öle yorumladim ona dikkat ettim kapali tarafindan koltuk ilerliyor mebranda kapali tarafina dogru gidiyor gözlemim tabi bu benim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Aydemir54

Arkadaşlar uzun bi gizli takipten sonra bende aranıza katılmaya karar verdim :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Archilofography facebook sayfasindan alinti
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erhan

Arkadaşlar uzun bi gizli takipten sonra bende aranıza katılmaya karar verdim :)

Kimsin sen , sen kimsin :))  Hg kartal

Resimlerde sütunları yakından görünce gayet guzel duruyor . Ayrica tabelalar cok şık.

Çevrimdışı YunusEmre

Kırmızı diyenler aha da kırmızı da geldi  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx